• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

hamilelik günlerimi özlüyorum zamanı geriye sarabilsem keşke
keşke diyorum çünkü başka çocuk düşünmyrum çok güzel geçirmem gereken zamanı zehir etmişim kendime şimdi hamileleri görünce daha iyi anlıyorum hamile arkadaşlarımada hep diyorum bugünlerin kıymetini bilin diye:5:

valla buklecim bende hiççç hamile olmadığım günlerime dönmek istiyorum
şöööleeeee eşimle saatlerce uyuyup saatlerce kahvaltı keyfi yaptığım
kavgasız tartışmasız
birbirimize vakit ayırdığımız
deli gibi gönlümce gezip tozduğum
göbeksiz incecik
günlerime:(((
bebekleri şöyle hazır büyümüş doğursak ne hoş olurdu dimi:9:

memoda çığlık atar çırpınır zıplar
dışardada hiç doğru durmaz
bugün hastanede zıpladı durdu güzel kızları kesti samimi oldu güldü öpücük aldı sevdi
ama beyenmediklerini görüncede ıngaaaa :emir_bebek:

senin memodan çekeceğin var hugo çok çapkın olacak gibi
gelinleri dizer artık kapıya:24:
buarada salıncağı nasıl unutturdun canım
ben hala salıncakta uyutuyorum
salla salla hem ona hem bana eziyet
ve artık tehlikeli olmaya başladı tutup kalkmaya çalışıyor
sen nasıl başardın???
bildiğim kadarıyla memoda düşkündü salıncağına

sen benim hayalimdeki işte çalışıyosun. sorması ayıp mesleğin nedir:)

Prodüksiyon işindeyim ben. Kurgu ve montaj üzerine çalışıyorum.

kavgasız tartışmasız
göbeksiz incecik

Geçen gün eşim de bana "Ne zamandır birlikte film izleyemiyoruz farkında mısın" dedi. Bebek, gelip hayatının merkezine oturuveriyor bundan sonra her şey onun üzerinden planlanıyor. Ama bütün bu yorgunluğa rağmen miniğimize sürekli "Daha önce nerelerdeydin sen" diyebiliyoruz.

Geçen gün eşim de bana "Ne zamandır birlikte film izleyemiyoruz farkında mısın" dedi. Bebek, gelip hayatının merkezine oturuveriyor bundan sonra her şey onun üzerinden planlanıyor. Ama bütün bu yorgunluğa rağmen miniğimize sürekli "Daha önce nerelerdeydin sen" diyebiliyoruz.

bende okuldan eve geldiğimde attığı sevinç çığlıklarını görünce unutuyorum tüm yorgunluklarımı
normalde uyumadan beni emmeyen kızım,sadece okuldan döndüğümde deli gibi saldırıyor memeye
belli ki çok özlüyor yavrum yoksa mümkün değil emmez
işte kocamla vakit geçirmeyide özlemiyor değilim malesef

Durasella ben regl olmadım hiç yanlız değilsin çoğunuz olmuş yaa sorun bizdemiki:)

enısteın yok karıştırmadım senin kız bayağı kilolu doğmuştu yanılıyormuyum ondan öyle dedim ama çok değişmiş tabi...ohhh tatilede gitmişin bende ottobüsle gidecem:) bakalım nasıl olcak sıpamla merak ediyorumbayramda samsundayım....

İnş giderken bişey unutmam kızlar bol sivri ilacı aldım kendileri benim oğlanı çok seviyorda tablette var fısfısta:)kızlar bugün pazara gittim bi kadın gördüm bebek arabasında kızı vardı 1 yaşında falan şaka yollu tokatlıyo çocuğu öyle sinir oldumki..çocukta yapma der gibi elini tutuyor kızıyor delirmiş bu insanlar ne biçim anne yaaa...ben böylelerini görünce allah bi daha çocuk vermesin sana diyorum içimden çok sinirleniyorum çünkü yaa...

Bizimde sabrımız taşıyor ama vurmakta ne bide yüzüne yapıyor popoya vurmak bile gururunu kırmakmış çok sinir oldum çok...az daha bağıracaktımda zor tuttum kendimi.... Oğlum uyuyo şuan hamsi aldım pazardan uyurken yemeğimi yedim fırsat bı fırsat deyip.....kimse yazmadı bugün nerdesiniz?

bende okuldan eve geldiğimde attığı sevinç çığlıklarını görünce unutuyorum tüm yorgunluklarımı
normalde uyumadan beni emmeyen kızım,sadece okuldan döndüğümde deli gibi saldırıyor memeye
belli ki çok özlüyor yavrum yoksa mümkün değil emmez
işte kocamla vakit geçirmeyide özlemiyor değilim malesef

gözlerim doluyor böyle şeyler okuyunca.benide annanne büyüttü çünkü anneden çok ayrı kaldım.imkan olsada çalışmasan keşke...çok üzüldüm şimdi ne kadar çok özlüyordur seni allah sanada sabır versin çok zor çalışan anne olmak...

Hugo naptın memoya.... Yakında kız istemeyede gidersin böyle giderse....:)çok güldüm ıngaa heee:)

nisane beşiğine koymuş arada zaten artık unutmuş salıncağı sıkılıyomuş öyle anladım ben geçen yazdığında...düşer valla çok sakat dönüyolar artık ya dikkat aman altına yumuşak bişey koy

Durasella ben regl olmadım hiç yanlız değilsin çoğunuz olmuş yaa sorun bizdemiki:)

enısteın yok karıştırmadım senin kız bayağı kilolu doğmuştu yanılıyormuyum ondan öyle dedim ama çok değişmiş tabi...ohhh tatilede gitmişin bende ottobüsle gidecem:) bakalım nasıl olcak sıpamla merak ediyorumbayramda samsundayım....

İnş giderken bişey unutmam kızlar bol sivri ilacı aldım kendileri benim oğlanı çok seviyorda tablette var fısfısta:)kızlar bugün pazara gittim bi kadın gördüm bebek arabasında kızı vardı 1 yaşında falan şaka yollu tokatlıyo çocuğu öyle sinir oldumki..çocukta yapma der gibi elini tutuyor kızıyor delirmiş bu insanlar ne biçim anne yaaa...ben böylelerini görünce allah bi daha çocuk vermesin sana diyorum içimden çok sinirleniyorum çünkü yaa...

Bizimde sabrımız taşıyor ama vurmakta ne bide yüzüne yapıyor popoya vurmak bile gururunu kırmakmış çok sinir oldum çok...az daha bağıracaktımda zor tuttum kendimi.... Oğlum uyuyo şuan hamsi aldım pazardan uyurken yemeğimi yedim fırsat bı fırsat deyip.....kimse yazmadı bugün nerdesiniz?

bende regl olmayanlardanım malesef hamilelikten öncede zaten doğru düzgün olmazdı şimdi hiç olmayacak heralde:))
bende bırak tokadı falan şu sokakta çocuğunu azarlayıp ağlatanlar falan oluyor ya onlara çok sinir oluyorum
gidip o çocuğu elinden almak geiliyor içimden

gözlerim doluyor böyle şeyler okuyunca.benide annanne büyüttü çünkü anneden çok ayrı kaldım.imkan olsada çalışmasan keşke...çok üzüldüm şimdi ne kadar çok özlüyordur seni allah sanada sabır versin çok zor çalışan anne olmak...

eve döndüğümde delirmiş gibi çırpınıyor
onu bakıcıya bırakıp kapıdan çıkmak gerçekten çok zor oluyor
hem eve hem okula hem bebeğime hem eşime yeterli olamıyorum zaten
hepsi biarada olunca 4 4 lük olmuyor
aslında çalışmak bana ii geliyor bi nevi kendimide toplamış oluyorum ama bebeğimi çok özlüyorum ve ona haksızlık etmiş gibi hissediyorum kendimi:50:

bende regl olmayanlardanım malesef hamilelikten öncede zaten doğru düzgün olmazdı şimdi hiç olmayacak heralde:))
bende bırak tokadı falan şu sokakta çocuğunu azarlayıp ağlatanlar falan oluyor ya onlara çok sinir oluyorum
gidip o çocuğu elinden almak geiliyor içimden

sorma kıymet bilmeyen analar işte....

Nisane bakıcın iyimi bari iyi bakıyormu durumun varsa kamera sistemi kurdursaydın eve döver falan ben çok korkuyorum yaaa allah korusun gerçi bebekte belli eder soğuk davranır falan aman çok dikkat et nolurrr

Çalıştığın için kendini suçlu hissetme sonuçta böyle ona daha verimli oluyorsun öyle hissediyorsun en azından...ama tavsiyem biraz daha bilincine vardığında yanında olmadığını anladığında çalışmaman çünkü ben bu yüzden çok suçladım annemi bana bakmadın hiç dedim en azından..çok üzdüm ister istemez ama çok ayrı kaldık biz sen yine akşamları izin günlerinde yanındasındır ben hiç görmüyodum farklı şehirdeydim çünkü allah yardım etsin zor şey yaa neyse açma yaramı... Vakit buldukça tadını çıkar anneliğin...

senin memodan çekeceğin var hugo çok çapkın olacak gibi
gelinleri dizer artık kapıya:24:
buarada salıncağı nasıl unutturdun canım
ben hala salıncakta uyutuyorum
salla salla hem ona hem bana eziyet
ve artık tehlikeli olmaya başladı tutup kalkmaya çalışıyor
sen nasıl başardın???
bildiğim kadarıyla memoda düşkündü salıncağına

hamak düşkünlüğünden kapı dışarı çıkamıyoduk
ayyaktada sallatmazdı
tüm gğn yatar hamağında sallatırdı kendini uyumasada
artık korkmaya başlamıştım
akşam kuşları salınca tvde açık gürültü oluyodu ışıkta var şekerleme yapamıyodu beyfendi :1:
yatağını hazırlamıştım mavi ayıcıklı uyku seti aldım dönencesini taktık gündüz filan oynuyodu orda ama uyumuyodu
o akşam mızlandı durdu aldım götürdüm odasına yatırdım sallanıyo park yatağı mızlanmaya başladı istemedi
sakinleştirdim gıdıkladım oynattım sakinleşti korkmadı uykusuda geldi uyudu 1 saaat uyandı oynadı filan gece oldu uyku tulumunu giydirdim hamağa yatınca rahat edemedi ağladı götürdüm yatırdım odasına koyar koymaz açtı bacakları kolları uyudu hemen gecede çok rahat uyudu
şimdi hiç hamağına yatırmıyorum zaten yatırınca ağlıyo istemiyo sadece oturtuyorum öyle oynuyo yorulunca
üç saatte bir uyuyo saati geldimi götürüyorum odasına perdesini uyku setini dönencesini seviyo öpüyo uyuyo
pek beyeniyo yatağını :1:
stickerde alıcam duvarına
çok rahat ettim gündüz salonda olunca hiçbişey yapamıyodum hemen rahat uyuyamıyo ses oluyo uyanıyodu şimdi rahat rahat dinleniyo gün içinde

kavgasız tartışmasız
göbeksiz incecik

hiç böyle düşünmemitim
ama böyle düşünmem gerekirse zamanı daha geriye sarmak isterim
mesela eşimle tanışmadan öncesine :9:

Nisane bakıcın iyimi bari iyi bakıyormu durumun varsa kamera sistemi kurdursaydın eve döver falan ben çok korkuyorum yaaa allah korusun gerçi bebekte belli eder soğuk davranır falan aman çok dikkat et nolurrr

Çalıştığın için kendini suçlu hissetme sonuçta böyle ona daha verimli oluyorsun öyle hissediyorsun en azından...ama tavsiyem biraz daha bilincine vardığında yanında olmadığını anladığında çalışmaman çünkü ben bu yüzden çok suçladım annemi bana bakmadın hiç dedim en azından..çok üzdüm ister istemez ama çok ayrı kaldık biz sen yine akşamları izin günlerinde yanındasındır ben hiç görmüyodum farklı şehirdeydim çünkü allah yardım etsin zor şey yaa neyse açma yaramı... Vakit buldukça tadını çıkar anneliğin...

Ben kaçtım kimsede yok ben gidince gelirsiniz şimdi:( sorcam size....huzur sokağını izlim anamlarda...oğlanda orda oynarken

canım şu bilgisayara ne zaman oturup 2 satır yazmaya başlasam kızım arıza çıkarıyor benimle ilgilen diye.bazen o yüzden ancak 2 kelime yazıp çıkıyorum.ama hep takipteyim:))
insanın çocuğunu bırakması gerçekten zor.dövme fikrini aklımın ucuna dahi getirmemeye çalışıyorum yoksa deliririm psikopata bağlarım heralde.bakıcım iyimi şimdilik iyi..40 yaşlarında 2 çocuğu var.daha önce hiç bakmamış.bu biraz avantaj (acemi olduğu için daha dikkatli) birazda dezavantaj(işi yavaş öğreniyor)
annemle durdu 2 hafta.annem öğretti kızımın huyunu suyunu.kamera sisteminide düşünmüştük ama henüz uygulamaya gçirmedik.ben sabah 8de çıkıyorum evden en geç 13.30 da evdeyim.sonrada hep onunla vakit geçirmeye çalışıyorum.senin durumun daha zormuş.inş benim kızımda büyüyünce suçlamaz beni:(((

hamak düşkünlüğünden kapı dışarı çıkamıyoduk
ayyaktada sallatmazdı
tüm gğn yatar hamağında sallatırdı kendini uyumasada
artık korkmaya başlamıştım
akşam kuşları salınca tvde açık gürültü oluyodu ışıkta var şekerleme yapamıyodu beyfendi :1:
yatağını hazırlamıştım mavi ayıcıklı uyku seti aldım dönencesini taktık gündüz filan oynuyodu orda ama uyumuyodu
o akşam mızlandı durdu aldım götürdüm odasına yatırdım sallanıyo park yatağı mızlanmaya başladı istemedi
sakinleştirdim gıdıkladım oynattım sakinleşti korkmadı uykusuda geldi uyudu 1 saaat uyandı oynadı filan gece oldu uyku tulumunu giydirdim hamağa yatınca rahat edemedi ağladı götürdüm yatırdım odasına koyar koymaz açtı bacakları kolları uyudu hemen gecede çok rahat uyudu
şimdi hiç hamağına yatırmıyorum zaten yatırınca ağlıyo istemiyo sadece oturtuyorum öyle oynuyo yorulunca
üç saatte bir uyuyo saati geldimi götürüyorum odasına perdesini uyku setini dönencesini seviyo öpüyo uyuyo
pek beyeniyo yatağını :1:
stickerde alıcam duvarına
çok rahat ettim gündüz salonda olunca hiçbişey yapamıyodum hemen rahat uyuyamıyo ses oluyo uyanıyodu şimdi rahat rahat dinleniyo gün içinde

aynen bizde böyleyiz işte
salıncağın olmadığı hiçbiryere gidemiyoruz.ayakta kesinlikle uyumuyor.
üstelik bizim salıncak odanın ortasında duvardan duvara kızımın büyüme durumuna göre şekil değiştiriyor.genişliyor,derinleşiyor,boyu uzuyor,altındaki yataak alçalıyor vs.vs...:37:
kolik sancıları yüzünden denize düşüp yılana sarılmıştık işte
ama bırakması lazım çünkü ne kadar derinleştirsekde tutup kalkmaya çalışıyor.
seninki kadar kolay olmayacağına eminim bu yüzden cesaret edemiyorum hala

özlettin nerelerdeydin merak ettim :9:

beni mi ? bu aralar sık giremiyorum vakit bulunca giriyorum :)

hamilelik günlerimi özlüyorum zamanı geriye sarabilsem keşke
keşke diyorum çünkü başka çocuk düşünmyrum çok güzel geçirmem gereken zamanı zehir etmişim kendime şimdi hamileleri görünce daha iyi anlıyorum hamile arkadaşlarımada hep diyorum bugünlerin kıymetini bilin diye:5:

bende özlüyorum çok panik atak geçirdim gebeliğimi doya doya yaşayamadım.ama inşallah ileride rabbim bana anneliği yine layık görürse istiyorum :):):) ilerde belki düşüncelerin değişir bebeğine bi kardeş yaparsın :):)

kavgasız tartışmasız
göbeksiz incecik

bence hayat böyle de güzel.düşünsene bebeklerimiz olmadan önce nasıl da rutindi hayat.

bende anne olduktan sonra çalışan annelere çok üzüldüm.çünkü ben tüm onlarla birlikte olduğum halde doyamıyorum.revir e yada alışverişe gittiğimde anneme emanet ediyorum özlüyorum walla kıbrıs ın kanalizasyon kokusu bile bebeklerimin kakası gibi kokuyormuş gibi geliyor.o kadar özlüyorum yani.:16:

memoda çığlık atar çırpınır zıplar
dışardada hiç doğru durmaz
bugün hastanede zıpladı durdu güzel kızları kesti samimi oldu güldü öpücük aldı sevdi
ama beyenmediklerini görüncede ıngaaaa :emir_bebek:

benim oğlanda öyle kızların kucağına gider mavi boncuklar dağıtır bi kucaktan bi kucağa.bi de afedersin yoklar orasını burasını yüzüne cici yapar sonra saçına yapışır falan :):):) sünnette bile kan aldırırken bayanlar toplandı başına da hiç ağlamadan kan verdi birde gülücükler saçtı.hayran bıraktı herkesi.bende seç oğlum bi tane alalım götürelim dedim de kan alan adam hazır sünnette oluyosun diye espri yaptı :D:D:D

bukle ne zamandır söylicem unutuyorum
oğlunun ismi çok hoşuma gidiyor
deniz ve rüzgar ikisinide çok severim
bu isimler senin egeli olduğun hissini uyandırıyor bende nedense:44:
nerelisin merak ettim

Back
X