2012 Şubat Anneleri

ben de seni görmüştüm. analı kızlı renkli gözlü, kim diye düşünmüştüm ama sakarya yazıyor orada. ben seni güney doğuda falan sanıyordum.

:) evet cakırız ıkımızde haatta esımde var ucumuzde:)
sakarya da oturuyoruz cnm gd deıl o nerden geldı aklına:)
senı gordum s ç deılmısın sen yoksa yanlısmı hatırlıyorum

mozpcum seni gördük yine çok mutlu olduk :52:
artık yazsana :31:

canımcım çok sğol :)

ya özlüyorum inan yazmayı ama işler o kadar yoğun ki bi fırsat bulamadım2 dk boş vaktim kalmıyo malesef
şimdi çıkıyorum ben malum süt iznimi erken kullanıyorum, oğluşumu dr.a götürecem 2 ay oldu bi kontrol ettirelim bakalım
öpüyorum sizi dr.dan gelince fırsat bulursam yazarım inşallah

canımcım çok sğol :)

ya özlüyorum inan yazmayı ama işler o kadar yoğun ki bi fırsat bulamadım2 dk boş vaktim kalmıyo malesef
şimdi çıkıyorum ben malum süt iznimi erken kullanıyorum, oğluşumu dr.a götürecem 2 ay oldu bi kontrol ettirelim bakalım
öpüyorum sizi dr.dan gelince fırsat bulursam yazarım inşallah

tamam bebişim :9: bebişini öpüyorum :9:

sabahtan beri memo emer diye bekledim emmedi sıpa
yerde oynuyo oyuncaklarıyla
hasta oldum şimdi sağıyorumda rahatladım ne zor yaa

slm kızlarr:3: ben 2012 ocak annesiyim bizim topikte artık hiiç kimse yok bazı olaylardan dolayı:25: bende sizi takip ediyorum malum bebişlerimiz birbiriine cok yakın:emir_bebek:eğer kabul ederseniz muhabbetinize dahil olmak istiyorum :26:faydalı bilgiler paylasıyorsunuz çünkü şimdiden teşekkürleer :16:

slm kızlarr:3: ben 2012 ocak annesiyim bizim topikte artık hiiç kimse yok bazı olaylardan dolayı:25: bende sizi takip ediyorum malum bebişlerimiz birbiriine cok yakın:emir_bebek:eğer kabul ederseniz muhabbetinize dahil olmak istiyorum :26:faydalı bilgiler paylasıyorsunuz çünkü şimdiden teşekkürleer :16:

Benim de şubatta beklendiği halde ocakta geldi, ben de ocak annesiyim. Benim durumum da başkaları da var bu grupta. Sen de hoşgeldin grubumuza :)

hoşgeldin canım
inşallah bol sohpetli güzel günler geçiririz

pancarı ezdim yedirdim ama pek istemedi :1:
ama yarın patates pancar kuzu etli çorba yapıcam
pancarı aynı gün tüketmesi gerekiyo bebeğin o yüzden az pişircem

Kızlar bugün bir tuhafım ya akşam eve gelirken marketten bez aldım, eve geldim açtım paketi tam tosunumun altını değiştireceğim baktım bez minicik geldi bana meğer 3 numara almışım paketi açmış da bulundum elimde patladı iyi mi, sinir oldum çantamda birkaç tane bez vardı onları kullanırım bu gece yarın yeni paket alayım dedim. Uyuttum tospiği, süt sağdım. Cam biberona koydum, gece kalkıp içecek ya normalde plastik biberonla içiyor ama plastiği yıkayayım güzelce diye cam biberona koydum. Dolaba koymadan kettleda su ısıtayım kahve yapıp montaja otururum bir saat sonra da yatarım dedim. Zıkkım içeydim yani kolum biberona çarptı. Tuzla buz oldu, 260 cc sütüm de döküldü :( Bebeğim gece içecekti onu, off ya içim gitti. Şimdi saat 12'yi bekleyeceğim, yeniden sağabilmek için.

Face grubu da mi var şubat annelerinin? Adı ne grubun?

şubat 2012 anneleri (yemek hakkında) bu grup sanırım burdan ayrılanlar olmuştu sorunlu şekilde onlar kurdu galiba. yemek grubu oluyor. ama paylaşımlar güzel. sohbet yok, sadece yemek. bu gruba hugo katılmalı bence

diğer grup 2012 şubat mart nisan anneleri: bu grupta şubat-mart-nisan annelerini kapsıyor. tabi şubat annesi ve nisan annesinin konuları çok farklı ama aynı platformdalar. hatta mayısı da almışlardı. ben ititraz ettim. mesela bazıları 6. ay aşısından konusuyor

bir bak istersen. bir de burda konustugumuz bir kaç kişi face de ekli bende

aslında burda çok kalabalıgız ama bazıları bir dönem sürekli yazıyor, bazen aylarca girmiyor, girdiğinde tanıdıkları olmuyor.

Son düzenleme:
benim feyspukum yok :ssz:
yaw orda bi arkadaşım olabilir daha önce burdaydı şubat annelerine yazıyodu ecrinnn diye bir arkadaş izmirde yaşıyodu kızı olacaktı
sonra bu topikte tartışma olmuş çok kişi ceza almış arkadaşımda almış 1 yıl olacak nerdeyse hala kapsama alamı dışında
facebooka giren arkadaşlar olursa ecrinnde ordaysa onu çok özlediğimi çok merak ettiğimi söyleyin
bana ulaşabilirse çok sevinirim

kızlar çok dikkat edin havalar soğudu
bugğn gğndğz kombiyi kapattım oda soğudu
mehmetin suluğu odada soğumuş tabiki serindi ev
su içti
gündüz çok iyiydi akşam uykudan uyandı sesi değişmiş ağlıyo devamlı çok huysuzdu doktora götürdük hemen boğazlarında hafif kızarıklık var dedi iki tane şurup verdi
aman çok dikkat edin hastane çocuk kaynıyodu hepsinde aynı öksürük akıntı boğaz ağrısı

bu akşam cicibebe bebek ekmeği aldık çok merak ettik aman kusur kalmayalım dedik :1:
yarın tarhana çorbası yapıcam içine koyucam bakalım

günaydın herkese kızlar
dün akşam oğlumu 8.ay kontrolüne götürdüm, 72cm boyu 7850gr kilosu olmuş yani 2 ayda 750gr almış, artık alıştığımız için bana az gelmedi kilosu
çünkü karnının doyduğuna eminim hatta mevye püresi yaptığımızda eşim diyoki o kadar meyveyi sen yiyemezsin çocuk nasl yesin :1:
çok şükür sıkıntımız yok yani
demir ilacını sordum vermiyorum bir süredir dedim, ara verebilirsin ama sıfırlama taraftarı değilim dedi
damla yerine başka bir kan ilacı önerdi, yanlış hatırlamıyorsam ferromixin şaseydi adı
meyvesinin üzerine serp hemen yedir dedi, yarım saat içinde midesinde çözülecek dolayısıyla çocuk demir tadı almayacak dedi
ama ilaç aldığımız eczanede yoktu bugün bakcam birde onu deneyelim

kızlar bu arada bugün evlilik yıldönümümüz, 2.yılımız bitti :16:
13.ekimdede doğum günüm olduğu için eşim tek hediye ile yırtacak :9:
bayadır dikiş makinası istiyordum onu alacak bana , bende eve gidince vişneli çikolatalı pasta yapcam kocişime

Back
X