- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.781
selam millet tüm öğretmenler gününü kutlarım tüm öğretmen annişlerin
bugün çok yoruldum ama sağolsun memikto gezdi durdu çok dolanmadı peşimdende yapacak fırsat bulabildim
valla ona ayrı yemek bize ayrı yemek çok yorucu hakikaten
yoğurtta mayaladım
döner yaptım soğuk soğuk etlerden buz tuttu ellerimm
şimdide süt sağıyorum mehmet emmiyo artık bıraktı memeyi
ben dağıtmıyorum zatiii dağıtamıyorum eşim 1 tencere aşureyi gidip gelip y,yoo
benim olan bayılırım aşureye 1 kasede bana yolla:)
şimdi annem olsa ne güzel yapardı bende o marifet yok malesef:))
hugocum aman dikkat et hasta olmasın memocuk
havalar çok acayip hasta olmaya müsait
benim bile bademcikler şişmiş
buarada dün balkabağı aldım
ilk defa yapıcam hem kızıma hem bize
geçen gün tarifini averiyordun sanki
tekrar edersen sevinirim
durasella eşine kavuşmuşsun gözün aydın)bakıyorum abur cuburdan vazgeçmiş daha derin sulara açılmışsın ))yaptığın tramisu tarifini isterim canımı çektirdin
buakşam çok huysuz mehmet devamlı mızmız ağlıyo
oysaki gündüz gayet iyiydi
saat 6 gibi uyandı devamlı ağlıyo herşeyi yapmamıza rağmen
ateş veya hastalık belirtisi şimdilik yok
6 da uyandı 8 de uyumak istedi normalde 10 gibi uyurdu
9 da kalktı hep mız mız ağlıyo
çorbasını içmedi yoğurt yedi hoşuna gitti serin serin
demin uyudu şimdi ağladı gittim emzik verdim
minoset ağrı kesici ateş düşürücü şurubu vardı ondan içirdim çok sıkıntılı
belki diştendir. hala çıkmamıştı sizin diş. yoğurt ta kompres gibi olmuştur belki.
herkes aşure yapıyo ben yapamam becerikli değlim o kadar. ama sıcak sıcak yemeyi çok severim. komşulardan da veren olmadı geçen yıl hamileyim diye ikişer kase gelmişti:) inşallah birileri yapıp bizede de verir
ben görsemdim yazını derdim sana sünger yakar insanı zaten sağlıksızda bende mekan yatağının üstüne öyle yaptım gerçi yatmıyo bizimki orda o ayrıgeçen kiminle konuştuk burda bilmiyorum terleme konusınu konuşmuştuk
biz terleme sorununu çözdük
anneme pamuktan döşek yaptırttım meğer süngerden terliyomuş çocuk
şimdi hiç terlemiyo çok rahat ettik
cnm çok basit aslında.malzeme bol olduğu için zormuş gibi duruyo ama değl.herkes aşure yapıyo ben yapamam becerikli değlim o kadar. ama sıcak sıcak yemeyi çok severim. komşulardan da veren olmadı geçen yıl hamileyim diye ikişer kase gelmişti:) inşallah birileri yapıp bizede de verir
Ayyy bu çocuk deli etcek beni koltuğa çıksan yanıma gelmek istiyo yere otursam üstüme basıyoo bir sürü oyuncağı var bi gözü bende sürekli...odadan dışarı çıksam arkamdan geliyoo 5 dak bişey alcam başka odadan kıyameti koparıyoo gel diye...bıktımm bu huyundan yaa..inş büyüyünce rahat bırakır beni..şimdi ip bulmuş onla oynuyo,alkış yapıyoo....delimi neee :97: birazdan annemlere çıkayımda bari dayısıyla oynasın.bi nefes alayımm usanıyorum onu takip etmekten...Allah çok çocuğu olanlara yardım etsin...gerçekten sabır işi çocuk
mrb hanım teyzeeee
yanaklara bak dombik dombik:90:
Allah aşkına bayanlar bana akıl verin yoksa kafayı yicem bu oğlanla ben,,,
benim oğlum sabahları sütlü pirinçli bebelac maması pekmez yumurta sarısı bazen tuzsuz peynir karıştırıyorum pütürsüz olarak yiyor hepsini belki burda hatam başlıyoo neyse bugün yine böyle yedi akşam 5 gibi yoğurt meyve püresi biraz muz ezdim çatalla içine bi kaç tane bebe bisküvisi koydum ezdim pütürsüz yine yedi hepsini en son ağzına çok minik bi muz parçası geldi yuttu bembeyaz oldu rengi lop diye hepsini geri çıkardı kustu...delirdim varya anlatamam.ne zaman mama yapsam tabakta ve pütür gelse hemen kusmaya çalışıyo.ama ağzına tek başına bi parça koysam yutuyo
acaba diyorum ona artık herşeyi tek tekmi versem.mesela sabah kahvaltısından başlasam zaten bu ayda başlamalıymış yemeye...korkuyorum 3 4 yaşına kadar böyle alışcak.herşeyi çamaşır makinasında şuan yıkadım onuda heryer battı ç,ok sinirlendim anlatamam son dakika golü attı resmen.nasıl alışcak bu çocuk off offf
Allah aşkına bayanlar bana akıl verin yoksa kafayı yicem bu oğlanla ben ağzına çok minik bi muz parçası geldi yuttu bembeyaz oldu rengi lop diye hepsini geri çıkardı kustu...delirdim varya anlatamam..korkuyorum 3 4 yaşına kadar böyle alışcak.herşeyi çamaşır makinasında şuan yıkadım onuda heryer battı ç,ok sinirlendim anlatamam son dakika golü attı resmen.nasıl alışcak bu çocuk off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?