2012 Şubat Anneleri

melitta.
anneciğinin iyi olmasına çok sevindim canım ,inşallah daha da iyi olacak allahın izniyle..allah tüm anneleri evlatlarına,tüm çocuklarıda anne ve babasına bağışlasın..

ata nın klibi:

ayy çok tatlı ben yeni izledim..ata da çok tatlıymış ,maşallah ona..nazar değmesin..klibi de çok güzel yapmışsınız ellerinize sağlık.

Annenin iyi olmasına çok sevindim, aklım gidiyor benim de; bişey olur da bana haber vermezler diye, gurbette olunca daha da endişe ediyorum , neyse artık iyisiniz hepiniz önemli olan bu :)

çok sağol arkadaşım bende korkuyorum birde yurdışında olunca iki bebekle nasıl koşarım diye düşünmeden edemiyorum.birde annem yalnız kimse yok.korkuyorum ya birşey olursa diye.herşey allahtan ama önlemler insanların elinde.ihmalden korkuyorum geç kalmaktan korkuyorum.

hamdolsun herşey yolunda :):)

melitta çok sevindim canım annenin iyi olmasına. Allah daha da iyi etsin, başınızdan eksik etmesin. o minnoşları da yerim. ben de ömer'e çirkin olmayı öğretmeye çalışıyorum ama daha tık yok :1::1:

cat canım arkadaşım bende sevindim inşallah daha iyi olacak.amin inşallah.rabbim hayırlı ömürler versin.

yaaa sorma bi tatlı oluyorlar ki sorma çirkin olunca da gözlerini kapatıp ağzını açıp olmayan dişleriyle bakıyor :):):) ısıra ısıra yiyesim geliyor bıcırıkları hiç büyümeseler bugün iyi günlerimiz.doğdukları zaman ki resimlere baktığımda ya bu kadar küçükler miydi bunlar diyorum ne kadar değişmiş ve büyümüşler :):):) çirkin bile oluyorlar taklit ediyorlar :1::16:

melitta.
anneciğinin iyi olmasına çok sevindim canım ,inşallah daha da iyi olacak allahın izniyle..allah tüm anneleri evlatlarına,tüm çocuklarıda anne ve babasına bağışlasın..

ata nın klibi:

ayy çok tatlı ben yeni izledim..ata da çok tatlıymış ,maşallah ona..nazar değmesin..klibi de çok güzel yapmışsınız ellerinize sağlık.

teşekkür ederim günışığıımmmm inşallah doktorunda dediği gibi savaşçı kadın :):):):) bugünlerde geide kalıcak.amiin yürekten amin inşallah güzel rabbim kimseyi anasız babasız bırakmasın

bugün toplasan bir saat uyumamaıştır cin gibi hala
saat 3 ten beri uyanık
betül demirmidir nedir onun klibine daldı şimdide az nete bakabildim şarkıda bitmek üzere
bugün kudurduda kudurdu kocaman adam gibi kakır kakır gülüyo hayret yanii ne ses var valla
yemek yedirirken sandalyemde kafamı geri düşürüp aniden memikto diye bağırıyorum gülmekten çıldırdı çıldırdı kudurdu
bu sefer kesin dördüncü katta duymuştur

artık herşeyi taklit ediyo
ben nasıl oynarsam oyuncakla o da aynısını oynuyo
topu benim attığım şekilde atıyo
bugün bi ara topla konuşuyodu :1: devamlı kaçırıyo topu yalvarır gibi konuşuyodu gitmesin diye :1:

kapı zili çaldımı hızlı hızlı emekliyo kapıya koşuyo babası geldi diyee
bugünde koştu benden önce gitti bekliyo kapıyo bi açtım kara bi adam su getirmiş :1:
çok korktu kızdı bağırdı ağladıı :1:

kapı zili çaldımı hızlı hızlı emekliyo kapıya koşuyo babası geldi diyee
bugünde koştu benden önce gitti bekliyo kapıyo bi açtım kara bi adam su getirmiş :1:
çok korktu kızdı bağırdı ağladıı :1:

sucunuzu değiştirin hugocuk, şöylee suları güzel güzel kızların getirdiği bir yer bulun. üzme çocuğu:1::1:

Hugo gül gül öldüm valla uyumaya diye gittin demişinyaa :52: yok yaa yapamadım sadece geceleri yatağına koyabiliyorum yanımda uyuya kalmazsa ve bende uyumazsam..
Üstelik 3 gündür gece uykumuz çok geç olmaya başladı.2 de 3 te zorla yatırıyorum bakalım ne zaman düzelcek...

Oğlun çok ufak duruyo fotoda şimdiki halimi acaba:97:memoyla tanıştık sonunda..

Melittacım çokkk geçmiş olsun annenen....inş iyi olur cnm allah yardım etsin sanada inş...çok zor bişeyy

guneşışığım sıcakken plastikle temas kanser yapıyormuş onun yerine cam bişeylere koysan.zaten süreklide kullanıyormuşun.ama ben hergün et yedirmiyorum.sebzelerinide sade sebzeden yapıyorum.1 yaşından önce çok sık yedirmeyide sağlıklı görmedim çünkü yemek kitabında oğlumun öyle tarifler 1 yaş sonrası hep...bugün yoğurtlu ıspanak yedi ilkkez ve sevindim bende artık alıştı pütürlüye...acele etmişim meğerr..

Benm oğlumda bu aralar gece çok geç yatıyo gündüzde bazen kısa 2 uyku bazende bugünkü gibi 2 saatlik derin bi uykuya yatıyoo çok değişti düzeni neden bilmiyorum ama...bugün kaynımın kızı geldi onu fazla yabancılamadı sonra eskiden çok ağlardı yabancı gelse..sanırım alışıyoo yada kendi evimizde olduğumuz için ağlamadı.ama devamlı etrafı karıştırıyo çekmecelere acil bi çözüm bulmam lazım.çekmece aparatı alan biri vardı catlover dı sanırım memnunmusun acaba.bende almalıyım mutfak dolaplarına.toplamakta ayrı yoruyor beni..oyuncaklarıyla oynamaktan bıktı..yüzüne bile bakmıyo artık..süreklide peşimde bu dönem zaten dahada anneye düşkün olurlarmış hepten bana sardı esad :52:

Hugo gül gül öldüm valla uyumaya diye gittin demişinyaa :52: yok yaa yapamadım sadece geceleri yatağına koyabiliyorum yanımda uyuya kalmazsa ve bende uyumazsam..
Üstelik 3 gündür gece uykumuz çok geç olmaya başladı.2 de 3 te zorla yatırıyorum bakalım ne zaman düzelcek...

Melittacım çokkk geçmiş olsun annenen....inş iyi olur cnm allah yardım etsin sanada inş...çok zor bişeyy

guneşışığım sıcakken plastikle temas kanser yapıyormuş onun yerine cam bişeylere koysan.zaten süreklide kullanıyormuşun.ama ben hergün et yedirmiyorum.sebzelerinide sade sebzeden yapıyorum.1 yaşından önce çok sık yedirmeyide sağlıklı görmedim çünkü yemek kitabında oğlumun öyle tarifler 1 yaş sonrası hep...bugün yoğurtlu ıspanak yedi ilkkez ve sevindim bende artık alıştı pütürlüye...acele etmişim meğerr..

canım küçüklük resmi iki aylık filandı

canım küçüklük resmi iki aylık filandı

Durasella gözlerim doldu klibi izlerken çok tatlı olmuş klip.ninnide çok güzel kim bu ses çok beğendim,özellikle sonu ve kaptan sanırım çukulatayı dökmesi falan,ilk doğumu çok harika olmuş.oğlumun doğumu geldi aklıma :( bennn duygulandım konuşmuyorduk senle ama yorum yapmadan geçmim dedim yinede...

Minik erkeklerim cnm çookkk geçmiş olsun allah şifa versin yavruna...

Bukle sende atlatırsın inş enısede olmuştu 6 cı hastalık asya bebekte olmuştu inş geçer 3 günden sonra geçiyormuş sanırım zormuş çok ama geçecek inş.Allah şifalar versin bütün hasta bebekleree..çok zor onlar hasta olmasın hiç...

kuzum uyumak istemiyor bu gece biz hala uyanigiz yokmu kimsecikler ;)

mehmette bugün saat üçten akşam 10 a kadar uyumadı dahada uyumazdıda uyuttum artık
uykuları çok garip oldu uyuyo yarım saate uyanıyo gündüzleri
gecede ışık gördümü hemen uyanıyo karanlıkta uyuyo

aysecik de simdi daldi ayagimda su an bir derdi var ama anlayamadim. 2012 subat annelerinin baya paylasimlari olmus baska sayfalarda var ben yeni gordum:) dogum hangi hastanede falan diye uzuldum keske zamaninda gorseymisim. hugocuk sen canakkalede misin nedense oyle hatirliyorum

evet canım :ssz: :ssz: :ssz: :ssz:

Anam bunun saçları ne seyrek hugo hiç kestirmedinmi doğduğundan beri ne cin cin bakkıyo çok şeker :52:

kkyaist bende burdayım merak etme bnm sıpada hala ayakta ama uyumadı

Hugo ben 2 kere kestirdim ilk saçını bir aylıkken kestirdim ağırlığınca sadaka vermek için vermek nasip olmadı o başka tarttıramadım bi türlü çünkü...2 ciyide yazın kestirdim sık çıksın diye.alnında açık yerler vardı kuaföre götürdüm evet durdu biraz mızıldandı ama kuaförde oyaladık biz.keşke sende yazın kestirseydin kışın olmaz artık üşür en iyisi yaza kestirirsin.daha güzel geliyo saç.ilkinde sıfıra vurdurduk ama 2ci 3 numaraydı sanırım asker traşıydı..

Back
X