- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #76.981
benim kızımında tv hiçç ilgisini çekmiyor bazen keşke biraz baksada oyalansa azcık diyorum:)))
ama ben daha fecisini yapıyorum yemek yedirebilmek için
onuda yeni keşfettim
bilgisayardan gangham açıyorum
(
bayılıyor onu izlemeye o ona saf saf bakarken bende tıkıştırıyorum malesef
(
başka türlü yemek yedirmeme imkan yok çünkü ağzını açmıyor kesinlikle
yeryemez kapatıyorum hemen ama işte rahatsızda oluyorum bu durumdan
yapabildiği şeyler ise
bay bay güle güle dediğimizde el saalıyor
kızıma alkış dediğimde alkış yapar,çak dediğimde elime vurur,seni babana bir bir söylicem olayını bende öğrettim onu yapıyor,anneyi öp dediğimde yüzümü ısırır ben öptü kabul ediyorum:)anneye kucak kucak dediğimde başka yerde dahi olsa sesimi duyar mutlaka kucağıma gelir emekleyerek:))oyuncaklarıyla oynamaz tam bir kucakçı
yürütecinde ralli yapar malesef fazla bindirmek zorunda kalıyorum
iple oynamaya bayılr kedi misali eline ip ver kemirsin dursun:)emekler,koltuklarda duvarda sıralar 10 15 sn ayakta kalabilir ama henüz adım atmaya cesareti yok..
anne baba dede mama der birde buaralar ayyhh deyip duruyor cilveli cilveli:)))
erkek bebeklerde geç konuşma olabiliyor diye duymuştum ama sonuçta ne kadar geç olabişlirki bence endişe etmeye gerek yok senfatcım bi bakarsın pat diye sökülür
ama ben daha fecisini yapıyorum yemek yedirebilmek için
onuda yeni keşfettim
bilgisayardan gangham açıyorum

bayılıyor onu izlemeye o ona saf saf bakarken bende tıkıştırıyorum malesef

başka türlü yemek yedirmeme imkan yok çünkü ağzını açmıyor kesinlikle

yapabildiği şeyler ise
bay bay güle güle dediğimizde el saalıyor
kızıma alkış dediğimde alkış yapar,çak dediğimde elime vurur,seni babana bir bir söylicem olayını bende öğrettim onu yapıyor,anneyi öp dediğimde yüzümü ısırır ben öptü kabul ediyorum:)anneye kucak kucak dediğimde başka yerde dahi olsa sesimi duyar mutlaka kucağıma gelir emekleyerek:))oyuncaklarıyla oynamaz tam bir kucakçı

yürütecinde ralli yapar malesef fazla bindirmek zorunda kalıyorum

iple oynamaya bayılr kedi misali eline ip ver kemirsin dursun:)emekler,koltuklarda duvarda sıralar 10 15 sn ayakta kalabilir ama henüz adım atmaya cesareti yok..
anne baba dede mama der birde buaralar ayyhh deyip duruyor cilveli cilveli:)))
erkek bebeklerde geç konuşma olabiliyor diye duymuştum ama sonuçta ne kadar geç olabişlirki bence endişe etmeye gerek yok senfatcım bi bakarsın pat diye sökülür