2012 Şubat Anneleri

canım şeker yerine cicibebe koyabilirsin, ben öyle yapıyorum Yusuf'a çok seviyo

mehmet yüzünden yanlış yazmışım :1:
mandalinada koyarsam o zaman bir çimdik şeker koyuyorum gaz yapmasın diyee
cicibebesiz olurmu hiç bugün koydum cicibebe muz yoğurt bunlardan yaptım
ama peynirli tarhana yemişti öğlen çok seviyo çok yediydi pek aç değilmişş :1:
çok sevdi ama fazla yiyemedii :1:

selamlar
bizimk ide mandalina suyunu sıkmaya bayılır. ben de vermiyorum eline
dişi olmayanlara bizi de ekleyin :)

ben bikaç kez eline verdim yesin diye,ama oda sizinkiler gibi sıkıp sıkıp attı.hatta iyice bi elinde püresini çıkarsı.ben artık verniyorum eline,galiba temizlik takıntım ağır basıyor.))
kısıtlamamk lazım aslında,öyle öyle öğrenecekeler yemeyi...))
bende bi mandalinayı her dilimini bıçakla 2 ye bölüyorum öyle kendim yediriyorum.çok da güzel yiyor.eline almaya fırsat vermeden birer birer veriyorum ağzına.ama kalın kabuklu olanlar varsa,suyunu bitirip,kabuğunu ağzından yere atıyor yutamıyor.))

bu kovaların hayvan sevgisi beni öldürecekk :27:
babası kuş aşdı iki tane üreye üreye 8 tane oldularr :27:
mehmette sürekli köpek gösteriyo banaa :27:
beyaz bir köpek çıkıyo tvde onu gösteriyo çok seviyo ıh ıh diye istiyo yandıkk :27:

gerçekten hayvanlaramı düşkün olurlar!anlamalıydım:))
tv de bile hayvan görse sevinç çığlıkları atması ondanmış demek.

gebert namıssızı :47: :47:
afiyet olsun umuta :9:

valla geberttim :))
oğlumu ısırmışlar!:((

az şeker atıyorum gazını alıyo canım dün mercimeğede öyle yaptım
hergn meyvepüresine muhakkak mandalina sıkıyorum çünkü çok yaramaz olduğundan mandalina verince eline yemiyo suyunu halıya sıkıp eliylede bastırıyo güzelce halıya nüfüz etsin diyee
zaten mandalinayı eline geçirdimi elinden almakta mümkün değil sımsıkı sıkıyo avcunu açtıramıyorum kaçıyo saklıyo mandalinayı geçen babasından almış eşim bilmiyo tabii
o yerde babası çekyatta film bakıyo gözle kaş arasında sıkmış halıya suyu bitince yenisini istemiş eşim vermiş bi bakmış sıkıp duruyo alamamışta elinden
koynuna sokuyo mandalinayı sonra yere bir uzanıyo mandalina koynunda cırkkkkkkkk :52:
vermiyorum valla

şeker atınca gazımı alıyor!!!bak duymamıştım!!!
yaramaz memo!
bunların hepsi yaramaz.
yere oturryum bugün tv ye bakıyordu,bi gittim geldim odaya koltuğa oturmuş ordan seyrediyor tv yi!!:))
allahtan yere atamamış kendini!

bugün tahinli kurabiye yaptım.ilk defa,netten aldım tarifi.güzel oldu..

ben bikaç kez eline verdim yesin diye,ama oda sizinkiler gibi sıkıp sıkıp attı.hatta iyice bi elinde püresini çıkarsı.ben artık verniyorum eline,galiba temizlik takıntım ağır basıyor.))
bende bi mandalinayı her dilimini bıçakla 2 ye bölüyorum öyle kendim yediriyorum.çok da güzel yiyor.eline almaya fırsat vermeden birer birer veriyorum ağzına.ama kalın kabuklu olanlar varsa,suyunu bitirip,kabuğunu ağzından yere atıyor yutamıyor.))

yaramaz memo!
bunların hepsi yaramaz.
yere oturryum bugün tv ye bakıyordu,bi gittim geldim odaya koltuğa oturmuş ordan seyrediyor tv yi!!:))

evet canım aşırı hayvan sevgilerinden ötürü çığlık atıyorlar
benim eşimde kova ve inanki hayvanlara olan sevgisi çok çok fazladır
gezmeyi çok sever kova buçları ama sanmaki avmlerde filan gezer
doğada dağda bayırda gezer kovalar oaraları sever
bir kova burcuyla beş yıldızlı otele gidip sabahtan akşama orda tatil yapamazsınn :1:
nerde tarihi doğal güzellikler var kovalar ordadır
çok dağ bayır tırmanıcaz :1:
çok arkadaş düşkünü insanları seven ve hayvan delisi oluyorlarr :1:
ondan çığlık atıyor
eğerki arkadaşı olmazsa ve hayvanıda olmazsa kova çocuğuyla başedemezsin :1:

evet canım aşırı hayvan sevgilerinden ötürü çığlık atıyorlar benim eşimde kova ve inanki hayvanlara olan sevgisi çok çok fazladır gezmeyi çok sever kova buçları ama sanmaki avmlerde filan gezer doğada dağda bayırda gezer kovalar oaraları sever bir kova burcuyla beş yıldızlı otele gidip sabahtan akşama orda tatil yapamazsınn :1: nerde tarihi doğal güzellikler var kovalar ordadır çok dağ bayır tırmanıcaz :1: çok arkadaş düşkünü insanları seven ve hayvan delisi oluyorlarr :1: ondan çığlık atıyor eğerki arkadaşı olmazsa ve hayvanıda olmazsa kova çocuğuyla başedemezsin :1:[/QUOTE .!.:
aaaa!!!!yanmışızı biz desene!!!:))
sen bide iki kovayla daha beter yanmışsın hugo!baba oğul dağa bayıra çıkmak istiyecek,gezicek,olan bizlere olacak onların peşinde!!!

yaramaz memo!
bunların hepsi yaramaz.

evet canım aşırı hayvan sevgilerinden ötürü çığlık atıyorlar
benim eşimde kova ve inanki hayvanlara olan sevgisi çok çok fazladır
gezmeyi çok sever kova buçları ama sanmaki avmlerde filan gezer
doğada dağda bayırda gezer kovalar oaraları sever
bir kova burcuyla beş yıldızlı otele gidip sabahtan akşama orda tatil yapamazsınn :1:
nerde tarihi doğal güzellikler var kovalar ordadır
çok dağ bayır tırmanıcaz :1:
çok arkadaş düşkünü insanları seven ve hayvan delisi oluyorlarr :1:
ondan çığlık atıyor
eğerki arkadaşı olmazsa ve hayvanıda olmazsa kova çocuğuyla başedemezsin :1:

yaa yazık ama hiç bitane bile arkadaşı yaşıtı yok şuan oğlumun!
avm de falan çocuk gördümü deliiiriyor,ellemek istiyor falan,bak hayvanlarada aynı tepkiyi veriyor !!gerçekten burcunun özelliğini taşıyor galiba!!!
geçende alışverişe çıkmıştık daha önce yazdmmı bilmiyorum.alışveriş arabasının içine koyduk umutu,ayakta tıngır tıngır bütün alışveriş boyunca öyle gezdi.bi ara yanındaki başka bi arabanın içindeki 2-3 yaşlarındaki çocuğa yaklaşıp ,çocuğun montundan tutup çekmiş ben o sırada meyve alıyordum,gülüyor çocuğa,konuşmak istiyor ,seviniyor!.)))

normal doğummu yaptın canım sen?
sezeryan olduğuma hiç pişman değilim ama sadece planlı olunca 38 i doldurunca alıyorlar.tek içimde kalan o oldu bu zamana kadar.38+3 te doğum yaptım.normal isteseydim belki 40 ı bulacaktı ..:((

Ben de sezeryanla 39+1de doğum yaptım. Normal doğum tarihim 7 şubattı. Ben 1 şubatta sezeryan oldum.

hazırlıklı olun birgün elinde bir hayvanla gelirse şaşırmayınn
kovaların hayvan sevgisi çok çok fazladırr
hayır demeyin zaten desenizde onun istediği olacaktır :1:
hepinizin evcil hayvanı olacakk :52:

benm sıpa balık burcu kovayı kaçırdık biz geç doğdu 40+6 da geldi 1 gün daha gelmeseydi 41 olcktı tembeldi çok bekletti bizi esad

İnsan kocası evdeyken daha az yorulur ben tam tersi valla.dün geceden beyazları renklileri 2 makine yıkadım.gündüzde esadınkileri yıkamıştım zaten kurumuştu sabahta onları astım kuruyanları yerleştirdim...kahvaltı almaya yolladım kocamı sonra bende esadın altını aldım mamasını hazırladım.bizimle sofraya oturdu sıpa ama yemek yemek yerine karıştırmayı tercih etti çayımı zor içtim sonra karnı doydu annanneye gittiler bende mutfağı topladım ve namazımı kılıp eşimle pazara kaçtık.esad annemde uyudu...geldim şimdi 2 yemek var ateşte...oğlumu doyurdum altını aldım.birazdan tv tamircisi gelce tv bi bozulup bi düzeliyo rengi anlamadık neden....daha renkliler toplancak ütü yapcm....kocam pazardan sonra kaçtı evden..:52:yardım etmiyo bari ayak altında olmasın dimi...şimdi foxta 1453 başlayacak onu bekliyorum inş tamirci başlamadan gelir.....

İyi geceler millet,
oğluşum aynı gibi burun tıkanıyor arada, öksürüyor ama Allahtan ateşi yok, halsiz değil tam Gaz tazmanya canavarlığına devam. Akşam çekim vardı, tospiği anneme bıraktım. Süt bırakmıştım ama annem bizim evde et pişmediğini bildiği için hemen köfte, pilav, yoğurt yedirmiş minnoşa. O da götürmüş hepsini, üstüne de meyve yemiş. Şimdi uyuyor, ben de süt sağıyorum. Yağmur yedim zaten, çok rüzgarlıydı dondum iş bitene kadar. Boğazım kuruyor umarım hasta olmam. Sağma biter bitmez cumba yatak, çok uykum var.

İnsan kocası evdeyken daha az yorulur ben tam tersi valla.dün geceden beyazları renklileri 2 makine yıkadım.gündüzde esadınkileri yıkamıştım zaten kurumuştu sabahta onları astım kuruyanları yerleştirdim...kahvaltı almaya yolladım kocamı sonra bende esadın altını aldım mamasını hazırladım.bizimle sofraya oturdu sıpa ama yemek yemek yerine karıştırmayı tercih etti çayımı zor içtim sonra karnı doydu annanneye gittiler bende mutfağı topladım ve namazımı kılıp eşimle pazara kaçtık.esad annemde uyudu...geldim şimdi 2 yemek var ateşte...oğlumu doyurdum altını aldım.birazdan tv tamircisi gelce tv bi bozulup bi düzeliyo rengi anlamadık neden....daha renkliler toplancak ütü yapcm....kocam pazardan sonra kaçtı evden..:52:yardım etmiyo bari ayak altında olmasın dimi...şimdi foxta 1453 başlayacak onu bekliyorum inş tamirci başlamadan gelir.....

sen anlatırken ben yoruldum tatlım yaa :52:

İyi geceler millet,
oğluşum aynı gibi burun tıkanıyor arada, öksürüyor ama Allahtan ateşi yok, halsiz değil tam Gaz tazmanya canavarlığına devam. Akşam çekim vardı, tospiği anneme bıraktım. Süt bırakmıştım ama annem bizim evde et pişmediğini bildiği için hemen köfte, pilav, yoğurt yedirmiş minnoşa. O da götürmüş hepsini, üstüne de meyve yemiş. Şimdi uyuyor, ben de süt sağıyorum. Yağmur yedim zaten, çok rüzgarlıydı dondum iş bitene kadar. Boğazım kuruyor umarım hasta olmam. Sağma biter bitmez cumba yatak, çok uykum var.

iyi geceler durasellacım, aman dikkat et ata'ya burnunu iyice temizle tıkanmasın sonra daha kötü oluyo :50:
çocukbulmuş köfteyi pilavı bırakırmı afiyet olsun tospiğe, sende dikkat et kendine c vitamini almaya çalış

Herkes yatmış ben kalmışım yine gece kuşu olarak.yatacağım şimdi zaten.esad o kadar alıştırdıki geç yatırmaya beni artık erkenden uyuyamıyorum bile...

Tv oldumu derseniz hayırr.çünkü tamirci yarın glecekmiş elemanı yokmuş yanında...tvnin ptc diye bi parçası bozulunca bu arızayı yaparmış malum biz hala lcdlere yada led tvlere geçemedik,fiyatları hala cep yaktığı için....tüplüdeyiz hala...:52:gelip evde yapckmış zaten 72 ekran tv nasıl iner 4 cü kattan...zor olur...yarın bekleyeceğim artık.şuan yağmur almış başını burda...1453 filmini pek beğenmedim ama 2 bölümü haftaya salı sanırım o daha güzeldir.başı çok sıkıcı filmin...sürekli konuşmalarla geçti.pek anlamadım valla....

Kızlat eniceye ayrıca faceden msj attım bugün bi ara geldi ama msj yazdımı görmedim henüz....

Back
X