2012 Şubat Anneleri

Günaydın millet,
bebişlerin ilk yılbaşılarına az kaldı var mı planlar? Biz evde olacağız arkadaşlar gelecek. Atoş ile çok zor oldu ama ağacımızı da süsledik ;) Yazdan kalan

Canım naber
Yazıların benim kullanıcı panelime düşmüyor neden acaba
İsim değişikliğinden dolayı mı ?
Ben seni bir silip sonra yeniden takibe alayım bakalım o zaman gelecek mi
Ağacınız süper olmuş
Sen kısa kollularla kış günü havası versen de camdan giren o güneş süper :)
Antalya'da olmak vardı dedirtti bana
Ankara resmen gri :(

Ben bu sene yılbaşı ağaçını süslemedim
Annem yeni toplar falan da almış getirmiş hevesle ama Asya devirir diye düşünmüştüm
Durasella senden gaza geldim şimdi şurda kalmış yeni yıla ikii gün süslesem mi hemencecik ben de :)

catlover canım herşey yolunda şükür kötü giden bişey yok
Sen nasılsın? Kuzucuklar nasıl?
Aslında 6. hastalık sonrası düşük ateş sorunumuz devam ediyor
Kontrol altındayız
Bir çok sebebi olabilirmiş
Öncelikli sebep olarak troir ve kalp yetmezliği düşündü doktor
Aa ikisini de bakıldı şükür bişey çıkmadı
Kansızlık da yok ama ateşi hala düşük
En sonunda genetik olabilir dedi
Ben de düşük ateşliyimdir
İnşallah bana çekmiştir bişeycik çıkmaz ilerde

hemşire hoşgeldin tekrar canım, Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

ben oğlumda 1 paket 2-5kg bez kullandım(içinde kaç tane vardı hatırlamıyorum ama büyüktü 15 gün kadar gitmişti), sonrasında 3-6kg bezlerden almıştım

bez konusu açılmışken ne yapacağımı şaşırmış haldeyim
uzun süre prima kullandık sızdırmaya başlayınca geçen ay huggies ve molfix alıp denedim onlardada aynı problem var sızdırıyor hemde daha fena
oğlum 9 kg 4 numara bez kullanıyoruz, neden böyle oluyor anlamıyorum ama sürekli kıyafet değiştirmekten fenalık geldi :ssz:

mehmetin uyku hijyen sorunu var sadece
muhakkak uykudan önce soyulacak altı alınacak temiz kokan atlet giyecek atlet pamuklu olacak yatak rahat olacak uyku seti olacak ve uyku seti temiz olacak üzerine yumuşak hafif bir battaniye olacak :1:
kolları bacakları açar yayıla yayıla uyur
ee uyanıncada soyuyorum terliyo azda olsaa
tüm gün kaçkere soyunup giyiniyoruz belli değilll

Hugocuk'un yazdıklarını görünce yazmadan duramadım. Aman erkek anneleri, sözüm size, oğullarınızı bu kadar hassas yetiştirmeyin, yarın birgün evlenince elin kızına hergün nevresim değiştir, atlet yıka, ütüle zor gelir, söylenir durur. Yıllar sonra onlar da bizim yaptığımız gibi forumlarda sizlerden şikayet etmesinler sonra :52::52:

uzun süre prima kullandık sızdırmaya başlayınca geçen ay huggies ve molfix alıp denedim onlardada aynı problem var sızdırıyor hemde daha fena
oğlum 9 kg 4 numara bez kullanıyoruz, neden böyle oluyor anlamıyorum ama sürekli kıyafet değiştirmekten fenalık geldi :ssz:

Neden sürekli sızdırıyor acaba, bizde sadece fazla kaka yaptığında sırtından taşma olayları oluyor, onun dışında sorun çıkmıyor. Bacak aralarından mı sızdırıyor? Bağlarken bazen kenarları içine dönüyor, ondan olabilir mi veya gevşek bağlıyor olabilir misin?

herkese merhaba..21 şubat doğumlu Yağmur adında bir kızım var..sizleri uzun zamandır takip ediyorum..artık bir merhaba demenin vakti geldi de geçiyor dedim..kk da uzun zamandır varım..2010 yılında ilk hamile kaldığımda üye olmuştum..ancak buraya sevinçle 2010 nisan annesiyim diye yazdıktan birkaç gün sonra 10 haftalık düşük yaptım..o yüzden çok uzun süre buraya giremedim..sanki yazsam hep kötü birşey olcakmış gibi..doğum yaptıktan 2-3 ay sonra sizleri takip etmeye başladım..Allah herkesin evladını bağış:nazar:lasın sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin...:nazar:

Neden sürekli sızdırıyor acaba, bizde sadece fazla kaka yaptığında sırtından taşma olayları oluyor, onun dışında sorun çıkmıyor. Bacak aralarından mı sızdırıyor? Bağlarken bazen kenarları içine dönüyor, ondan olabilir mi veya gevşek bağlıyor olabilir misin?

kakada sızma olmuyo çiş sızıyo kenarlardan
kenarlara filan çok dikkat ediyoruz bağlarken ki son 1 aya kadar bu kadar olmuyodu sızdırma olayı
acaba çok su içtiğindenmi bilemedim

herkese merhaba..21 şubat doğumlu Yağmur adında bir kızım var..sizleri uzun zamandır takip ediyorum..artık bir merhaba demenin vakti geldi de geçiyor dedim..kk da uzun zamandır varım..2010 yılında ilk hamile kaldığımda üye olmuştum..ancak buraya sevinçle 2010 nisan annesiyim diye yazdıktan birkaç gün sonra 10 haftalık düşük yaptım..o yüzden çok uzun süre buraya giremedim..sanki yazsam hep kötü birşey olcakmış gibi..doğum yaptıktan 2-3 ay sonra sizleri takip etmeye başladım..Allah herkesin evladını bağış:nazar:lasın sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin...:nazar:

hoşgeldin canım

beb huggiesin 5 numarasını kullanıyorum :52: büyük ama rahat ediyo
hem bizimki günde 1 kez yapıyo ondan çok oluyo ancak yetiyo :1:
heleki bazen yapmadığı gün olurda diğer güne kalırsa yandıkkkk bezler almıyoo :52:

Hugocuk'un yazdıklarını görünce yazmadan duramadım. Aman erkek anneleri, sözüm size, oğullarınızı bu kadar hassas yetiştirmeyin, yarın birgün evlenince elin kızına hergün nevresim değiştir, atlet yıka, ütüle zor gelir, söylenir durur. Yıllar sonra onlar da bizim yaptığımız gibi forumlarda sizlerden şikayet etmesinler sonra :52::52:

evettt aman temiz yatsın uyku hijyeni sağlıklı uyku için çok önemli diye diye oğlanda şimdi öyle oldu
bak demincek uykusu geldi bağıra bağıra geldi yanıma hemen değiştirdik üzerini yatırdım
iki saat uyur artık

hoşgeldn canım geçmiş olsun öncelikle
allah kızına sağlık sıhhat uzun ömür versin

selam minnoşlarr
annem geldii :52: çok rahatladım valla
işlerimi yaptım rahat rahatt
köy tavuğumuzda gelmişş köy horozu :52:
annemler kesmiş temizlemiş minik parçalarada bölmüş getirmişlerr attım buzluğaa epey gider bizee
bugün mercimek çorbası yaptım içne aaz koydum çok lezzetli oldu
bizim yediklerimiz tavuksa bu ne bilmem vallaha
annem bitince yine alıcak hiç hazır tavuk yedirmiycez büyüyene kadar
kemiklerinide bize çorba yaptım mercimek çorbasıına kotdum çok güzel olmuş eşim artık hep köy tavuğu isterr kesinn :52:

Canım naber
Yazıların benim kullanıcı panelime düşmüyor neden acaba
İsim değişikliğinden dolayı mı ?
Ben seni bir silip sonra yeniden takibe alayım bakalım o zaman gelecek mi
Ağacınız süper olmuş
Sen kısa kollularla kış günü havası versen de camdan giren o güneş süper :)
Antalya'da olmak vardı dedirtti bana
Ankara resmen gri :(

Oyy yavrum hoş geldin, kullanıcı adını görünce resmen kalbim çarptı ;) Bir daha ara vereceksen blogtan haber ver bari, arkadaşlar da ben de endişelendik.
Burada hava çok tatlı ama kara hasretiz işte.
Sen kur çamı Asya çok sevinir ışıl ışıl izler, benimki gidip gelip çamla konuşuyor.

rotavirüsü onaylamamamış çekimser kalmıştıı biz vurdurmadık
herhalde herkes rotavürüsü vurdurdu biz hariç

Rota yaptırmadık biz de. Doktorumuz kendi çocuğuna yaptırmamış onu göz önünde bulundurarak, gerek yok demiştim.

Oyy yavrum hoş geldin, kullanıcı adını görünce resmen kalbim çarptı ;) Bir daha ara vereceksen blogtan haber ver bari, arkadaşlar da ben de endişelendik.
Burada hava çok tatlı ama kara hasretiz işte.
Sen kur çamı Asya çok sevinir ışıl ışıl izler, benimki gidip gelip çamla konuşuyor.

Rota yaptırmadık biz de. Doktorumuz kendi çocuğuna yaptırmamış onu göz önünde bulundurarak, gerek yok demiştim.

atacık çamlamı konuşuyo :1: :1: :1: :1:

kakada sızma olmuyo çiş sızıyo kenarlardan
kenarlara filan çok dikkat ediyoruz bağlarken ki son 1 aya kadar bu kadar olmuyodu sızdırma olayı
acaba çok su içtiğindenmi bilemedim

Merhaba.Bu çiş sızdırma olayı bizde özellikle gece oluyor.Çok sıkı bağladığımdan emin olduğum halde arada bir sızıyor.Gece farkedince atletini pijamasını falan değiştirmek zorunda kalıyorum ama neden böyle olduğunu bir türlü çözemedim.
Gündüz hiç sıkıntı olmuyor halbuki :44:

Merhaba kızlar..Bebeğim 8 aylık ve pütürlü gıdayı ret ediyor.Yediği şeyler hep pütürsüz kolay yutulacak şeyler olsun istiyor.Yoğurt çorbasının içindeki pirinç bile rahatsız ediyor beyimizi.Her gün yeniden deniyorum pütürlü vermeyi ama cıxx.Öğüre öğüre kusturuyor kendisini ve emekler boşa gidiyor.
Sizin yavrular alıştımı pütürlüye?Yani 2 ay sonra yiyecektir diye kendimi avutabilirmiyim :)

Back
X