• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

İyi geceler milet..kkda oyalandım biraz..faydalı bilgilere baktm...oğlum hala yatmadı...sizlerinki çoktan uyumuştur...esad bizle yatıp bizle kalkıyoo nasıl dayanıyor anlamadım ben.bu saat oldu hala ayakta:53:....sabahta uyanamıyor ayrı..nasıl düzelck bilmiyorum acaba benmi erkenden uyutmalıyım uyumuyor gerçi..napacağımı şaşırdım...:97:...eskiden 12 de falan yatardı şimdi git gide daha ileri getiriyor..:18:.

Catcım hoşgeldin:34:..desene ömerde esad gibi ana kuzusu oldu...bende şaşırdım eline ne vereceğimi...ne alsak bu aylarda onlara..bizimkide bıktı hep aynı şeylerle oynamaktan..

Son düzenleme:
tekrar merhaba kızlar son zamanlarda nil acayip yoruyor artık yazmaya bile üşeniyorum girip biraz okuyup kalkmak zorunda kalıyorum nil dellendi bu aralar gölge gibi peşimde resmen huysuzlukları yıldırdı beni artık peşimizdende ağlamaya başladı işim oldumu anneme bırakıp gidiyorduk artık anlayıp peşimizden ağlıyor :( bu gün eşim çıkarken kısa süre babasının arkasından ağladı, bu arada bir aralar yazmıştım ev arıyoruz diye kısmet oldu aldık evimizi çok şükür darısı bütün isteyenlere :) yavaş yavaş taşınma telaşı başlayacak o zaman çoğu zaman anneme bırakmak zorunda kalacağım inşallah sorun çıkarmaz çünkü yemekte yemiyor o zaman kandıramıyorum artık gözler fıldır fıldır

hayırlısı olsun arkadaşım, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:nazar:

günaydın herkese kızlar,

oğlumda bende hastayız , yusuf'un cumartesi gecesi ateşi çıktı 05:30'a kadar zor düşürdük hiç uyumadı, dün akşamda ben kendimi kötü hissettim heryerim ağrıyordu.
annemde kaldı oğlum yine hiç uyumamış :50:

bu arada ben yine prima aldım bez olarak, diğerleri içime sinmedi
bu kez 4+ aldım dün gece annem bağladı çok şükür sızıntı olmamış
real'de ucuzdu bezler 112 tanesi 47,90.-TL'di(fırsat paketi olarak geçiyor)

hugocum inşallah rayına oturacak ben elimden geleni yapıyorum yediği kadar artık,kızlar çok sağolun amin :) nil bize uğurlu geldi inşallah hep kısmeti bol bir insan olur allah bütün isteyenlere en güzellerini versin inşallah
catlover canım öyle birşey icat edilmişsse eğer acilen benimde ihtiyacım var eşim nile küsmeye başladı artık bu ne canım diyor hep anne hep anne kucağımdan indiremiyorum hiç annem tam anneye düşkün olduğu zamanlar yapacak birşey yok diyor ama bende ne yapacağımı bilmez durumdayım çünkü yapmam gereken hiçbirşeye izinvermiyor senfat benim kızım emiyor ama neredeyse hiç sütüm yok süt olmadığı halde bıraktı bırakacak derken iyice yapıştı memeye devam sütü desen başladığımız günden beri bağırsak düzenini çok bozdu her gün kaka yapan kızım ve kabızlık nedir bilmiyorken sürekli kabızlıkla uğraşıp duruyoruz artık geceleri 1 2 biberon içiyordu bir ara hastalandı o zaman onuda içmeyi bıraktı artık ağzına sürmüyor devam sütünü, artık memeden ne geliyorsa

günaydın herkese kızlar,

oğlumda bende hastayız , yusuf'un cumartesi gecesi ateşi çıktı 05:30'a kadar zor düşürdük hiç uyumadı, dün akşamda ben kendimi kötü hissettim heryerim ağrıyordu.

ikinizede çok geçmişolsun bizde evden çıkmadığımız halde nasıl şifayı kapıyoruz bilmiyorum benimde bozğazım ağrıyor biraz, sıcaklardan bunalıp bitsin artık bu yaz diyordum nefret etmiştim ama bu hastalıklarda kışı çekilmez yapıyor çocuk oldumu her mevsim zor geçiyor

İyi geceler milet..kkda oyalandım biraz..faydalı bilgilere baktm...oğlum hala yatmadı...sizlerinki çoktan uyumuştur...esad bizle yatıp bizle kalkıyoo nasıl dayanıyor anlamadım ben.bu saat oldu hala ayakta:53:....sabahta uyanamıyor ayrı..nasıl düzelck bilmiyorum acaba benmi erkenden uyutmalıyım uyumuyor gerçi..napacağımı şaşırdım...:97:...eskiden 12 de falan yatardı şimdi git gide daha ileri getiriyor..:18:.

Catcım hoşgeldin:34:..desene ömerde esad gibi ana kuzusu oldu...bende şaşırdım eline ne vereceğimi...ne alsak bu aylarda onlara..bizimkide bıktı hep aynı şeylerle oynamaktan..

canım sizle yatan çocuk yanlız yatamaz ya artık yatağını ayıracaksın yada siz erken yatacaksınız

günaydın herkese kızlar,

geçmiş olsun canım :nazar:

hugocum inşallah rayına oturacak ben elimden geleni yapıyorum yediği kadar artık,kızlar çok sağolun amin :) nil bize uğurlu geldi inşallah hep kısmeti bol bir insan olur allah bütün isteyenlere en güzellerini versin inşallah
catlover canım öyle birşey icat edilmişsse eğer acilen benimde ihtiyacım var eşim nile küsmeye başladı artık bu ne canım diyor hep anne hep anne kucağımdan indiremiyorum hiç annem tam anneye düşkün olduğu zamanlar yapacak birşey yok diyor ama bende ne yapacağımı bilmez durumdayım çünkü yapmam gereken hiçbirşeye izinvermiyor senfat benim kızım emiyor ama neredeyse hiç sütüm yok süt olmadığı halde bıraktı bırakacak derken iyice yapıştı memeye devam sütü desen başladığımız günden beri bağırsak düzenini çok bozdu her gün kaka yapan kızım ve kabızlık nedir bilmiyorken sürekli kabızlıkla uğraşıp duruyoruz artık geceleri 1 2 biberon içiyordu bir ara hastalandı o zaman onuda içmeyi bıraktı artık ağzına sürmüyor devam sütünü, artık memeden ne geliyorsa

nilin bezleri dolumu oluyoo sen süt gelmiyo diyosunda belkide geliyodur belkide sütünle doyuyo o yüzden bişey yemek istemiyodur :28:

selam millet :9:
tosuntom sabahları erkenci
valla spor yapmasam inanınki sabahın sekizinde kalkmam mümkün değil sporla dinç oluyorumda öylelikle kalkabiliyorum
sabahın köründe cin gibi oyun istiyo uykulu sersem olursam bağırıyoo
kahvaltımızı salonda yapıyoruz tvde müzik dinleyerek
mehmet geziyo geliyo bi lokma alıyo gidiyo dolanıyo geliyo bi lokma dahaa :1:
böyle böyle 1 saati buluyo
ayy bugün noell demii :52:
hee
yeniyıl ağacı üzerindeki renkli ışıklı yılbaşı topçukları gibi bütün yılınız ışıl ışıl rengarek geçsin sıpalarınızlaa :52:

ikinizede çok geçmişolsun bizde evden çıkmadığımız halde nasıl şifayı kapıyoruz bilmiyorum benimde bozğazım ağrıyor biraz, sıcaklardan bunalıp bitsin artık bu yaz diyordum nefret etmiştim ama bu hastalıklarda kışı çekilmez yapıyor çocuk oldumu her mevsim zor geçiyor

çok sağol playdohcumm, o kadar koruduğumuz halde oluyo malesef

geçmiş olsun canım :nazar:

Sağol canım çok teşekkür ederim

ben geldim, okuyup kaçacaktım, sizi gördüm selam vereyim dedim.
ömercik uyurken evi toparlayım, kızım da bsayarda oyun oynayacak, sırasını bekliyor :))

mozp geçmiş olsun canım. biz de hastayız. ömerin burnu akıyor, benim de boğazlarım acıyor, arkası da nezle zaten :2:

öptüm sizi

ok kib bye :1:

ömercik uyurken evi toparlayım, kızım da bsayarda oyun oynayacak, sırasını bekliyor :))

mozp geçmiş olsun canım. biz de hastayız. ömerin burnu akıyor, benim de boğazlarım acıyor, arkası da nezle zaten :2:

öptüm sizi

sizdemi hastasınız geçmi olsun canımm :nazar:

nilin bezleri dolumu oluyoo sen süt gelmiyo diyosunda belkide geliyodur belkide sütünle doyuyo o yüzden bişey yemek istemiyodur :28:

keşke öyle olsa be hugocum ama öyle dolu dolu çiş olmuyor suda içiyor zaten dolduruyorsada o dolduruyordur :)) yutkunmasından anlıyorum zaten süt olup olmadığını azıcık geliyo sonra kesiliyor:)) benim kız hala çekiyor emzik olarak kullanılıyorum :)

mozpcum grip olmuşunuz heralde oğlanında seninde bir güzel terleseniz atardınız mikrobu

dinlenmeye ter atmaya vakit varmı ki hugocum :ssz:

öptüm sizi

sizede çok geçmiş olsun canım, hayırlısıyla şu kışı atlatırsak önümüzdeki sene daha rahat ederiz inşallah

keşke öyle olsa be hugocum ama öyle dolu dolu çiş olmuyor suda içiyor zaten dolduruyorsada o dolduruyordur :)) yutkunmasından anlıyorum zaten süt olup olmadığını azıcık geliyo sonra kesiliyor:)) benim kız hala çekiyor emzik olarak kullanılıyorum :)

canım mehmet çok müzik dinliyo oynuyo o esnada ne versen yer farkında olmuyo çünkü :1:
sende böyle bişeyler yapsan klip açsan filan denedinmi hiç

bu arada öğleden sonra yoğunluktan foruma giremeyebilirim.

şimdiden herkese hayırlı seneler...

iyi yıllar millet :)

$nnnn.webp

Back
X