- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #77.681
sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl olsun inşallah hepimize....
dün çok hastaydım, bütün kemiklerim ağrıyor, başıma sanki iğneler saplanıyordu. kuruyemiş falan aldık, film seyredecektik, yalan oldu tabi. o ses türkiye ile yeniyılı karşıladık :))
ömercik de dokuzda uyumuştu, 10 da bir uyandı, 12ye kadar oturdu, uyutacaktım 12'ye doğru babası, 12'yi bekle yeniyıla birlikte girelim dedi.
ele avuca gelecek birşey yoktu yani bizde de![]()
çok geçmiş olsun canım..
aynen bizde öyle ailecek tv başında girdik yenı yıla..:))
Yılbaşı kutlaması kursağımda kaldı. Bebeğim dün öğleden sonra ateşlendi. Hiçbir şey yemedi, keyifsiz ağladı hep. Arkadaşları davet etmiştik aradım iptal ettirdim.
Kendi ellerimle keçeden yılbaşı kıyafeti hazırlamıştım onu bile giydiremedim oğluma. İlk yılbaşısı hasta geçti, çok üzüldüm. O kadar mami hazırlamıştık hepsi mutfakta kaldı. 12'ye girerken, kanepede oğluma sarılmış uyutmaya çalışıyordum, babamız da ps oynadı tvnin sesi kısık şekilde.
Bugün ateşi yok çok şükür ama huysuz, uyku halinde devamlı. Üst dişleri çıkıyor, emziği sürtüp duruyor kuzum. Ona bağlıyorum ama yarın yeniden ateş olursa doktora götüreceğim.
çok geçmiş olsun canım..doğum günüüne şunun şurasında az bi zaman kaldı,inişallah ozaman giydirirsin inşallah..güzel bir doğum günü geçirirsiniz..