- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #77.741
Sinemaksungur mozp hugo cozget cvplarınız için çok teşekkürler kızlar..fikirleriniz kulağıma küpe olsun.papatya çayını bende içiyorum sakinlik veriyormuş işe yaradı sanırım.her zaman öfkeli değlim tabi eşim ilgisiz kalınca geliyo öfke:97:..sanırım onada sinir olmamla ateşe çakmak çakıyorum..evet bu ara beni çok fazla yorunca keşke anne olmasaydım hatamı yaptım diyorum beceremiyormuşum gibi geliyo ama sonra esad bi sarılınca bi gülünce içim gidiyoo..sanırım kış olması şuan bir yere hasta olur diye çıkamamakta etkiliyo insanı.zaten arada anneme bırakmasam hiç nefes alamazdım.annem bile yandın sen çok yaramaz diyor ama sabırlı ol ilerde rahat edeceksin dişini sık biraz diyor.ben babam gibi tez canlı sabırsız biriyim.bugünkü işimi yarına bırakmam mesela esadda engel oluyorsa işlerime sinirde geliyor bana,öyleki bazen kahvaltımı bile zar zor yapıyorum evde teksek..birazda bndan.her zaman rahat geniş insanlara imrenmişimdir ben...ama bu oğlumu sevmediğim anlamına gelmiyor sadece bu dönemki merakı biraz fazla ve buda beni çok yıpratıyor..çalışanları düşünün yazmış bi arkadaş oda doğru.annem bütün vücudu kırılan kucağa alınamayan bebekler var bide onların annelerini düşün aklına getir dedi.Allah yardım etsin... buda doğru.namazlarımdan sonra zaten çocukları hasta olanlara dua ediyorum çok zor...inş bu zor zamanlar geçecek inanıyorum.hep böyle kalmayacağız onlarda büyüyecek yapmadan durdan anlayacaklar...inş bu zamanları kolaylıkla atlatırım..fikir veren arkadaşlarıma çok teşekkürler..anne olmak böyle bişey işte..yeterki ona bişey olmasın....
rica ederim arkadaşım ne demek, ben sana söylüyorum da sanki ben hiç sinirlenmiyor muyum? tabiki de sinirlendiğim çok zaman oluyor. bende senin gibiydim, her yer derli toplu olacak, yemeğim ocakta hazır pişmiş durucak v.s. ama baktım ki artık çocukluyum ve çook uzun bir süre evim kendim ve işim benim istediğim gibi dört dörtlük olmayabilir.baktım eşimle aram her geçen gün bozuluyor,uzaklaşıyor benden, bir ara çekilmez vır vır söylenen bir kadın olmaya başlamıştım.sinem hemen toparlan kendine gel dedim, ve kendime terapi yapmaya evi elimden geldiği kadar toparlamay ve en önemlisi zevk aldığım şeylere vakit ayırmaya çalışıyorum. dün 1 saat mağazalara baktım mesela iyi geldi.