inşallah yavaş yavaş bende şu kilolarımdan kurtulurumda rahatlarım.. konuyla ilgili yanlış bişey yazmadım inş. sadece daha fazla verenler var bünyeye bağlı dedim..
tabii bünyeyle alakalı ama kimden duyduysam ,çok kısa zamanda çok kilo verilince ,o kilolar yine kısa zamanda geri geliyor diyorlar.etrafımdanda öyle gördüm hep.
ben 55 le hamile kalıp 23 kilo aldım 78 ile doğuma gittim.boy:163 düşün artık halimi:))
doğumdan sonra 15 gün içinde tam 11 kilo giitti.kaldı 12!
çok sevindim,hemen kilolar gidicek diye düşündüm.meğer hepsi ödemmiş,tabi bebek,suyu,plesanta vs..bunlarda var içinde.
sonra bebeğim taaaa 6 aylık olana kadar sadece 2 kilo falan verdim.çok uzun süre +10 ile gezdim.bu yazı kilolu geçirdim.hiç kıyafet almadım.hatta kız kardeşime zayıf halimdeki kıyafetlerimden bile verdim.okadar kabullenmişimki kilolu halimi,hiç eskiye dönemeyecek gibi hissediyordum.
sonra nasıl olduysa umut harakeylenmeye başlayınca,ek gıdası,emeklemesi vs,aaa bu arada 4.ayda regl oldum,reglimde her ay düzenli olmaya başlayınca tam 9 aylık olduğunda sadece 1 kilom fazla vardı.yani 9 ayda aldığım kiloyu 9 ayda vermiş oldum.
kısa bir dönem değil tabiki!!!
yavaş ve sağlıklı vermiş oldum.
demek istediğim kimi insan hamilelik kilosunu hemen verir,kimide benim gibi böyle 1 seneye yakın zamanda.bünyeye bağlı.rejim yaparkende böyle,iki kişi aynı rejimi yapar ama biri hiç veremez,diğeri verir.
çok uzun yazdım kusura bakma
önemli olan sağlıklı zayıflamak..
senin nekadar fazlan var bilmiyorum ama inşallah sende istediğin kiloya kavuşursun canım..