2012 Şubat Anneleri

doktora gittik neyseki atlatmış minik
antibiyotiğe gerek yok dedi naptınsa devam et dedi
grip için aferin şurupla burun damlası verdi
zaten nezleye çevirdi çok şükür devamlı burnu akıyo ama tıkanıklık yok şimdilik

çok geçmiş olsun..gözün aydın bir sıkıntı yokmuş..
birkaç güne burun akıntısı da kalmaz..
sen gayet güzel bakıyorsun maşallah

günaydın
mehmet gece çok hastalandı hiç uyumadı devamlı döndü çığlık attı bağırdı ağladı
sabaha karşı mama verdim içmedi çok sıkıntısı var
yastığa yattı yanıma
bende kendi yastığı vardı uyku setinin onu koydum beşiğine yatırdım uyuyakaldı şimdi
uyansın önce sağlık ocağına götüreceğim doktora bi baksın
antibiyotiksiz geçmeyecek sanırıım
olmazsa taksi tutup çocuk doktoruna götürücem
şimdi uyuyo ateş düşürücü verdim

merhaba sinem
saçların güzel olmuş, eski halini bilmiyorum ama
yılbaşı muhabbeti geçmiş ama okuyamadım.
oğlunda pek tatlı. geçenlerde izmir muhabbeti okudum, annem bornovada. bi ara gelirsem görşürüz.

özelden mesaj gönderememin nedeni mesaj kutunun dolu olması olabilir. eski mesajlarını silersen gönderebilirsin.

günaydıııın, 1 haftadır acayip yoğundum, tek kelime yazamadım, şimdi okuyorum geçmişi. saçlarımı beğenmişsin, teşekkür ederim canım arkadaşım. (tam 12 yıldır sarı saçlıyım, 3 yıldırda önleri uzun arkaları kısa katlı küt kullanıyorum) beğenmene çok sevindim. bu arada sen nerede oturuyordun, annene ne zaman geliceksin? dicle ile görüşücez inşallah:16:

günaydın
yastığa yattı yanıma
bende kendi yastığı vardı uyku setinin onu koydum beşiğine yatırdım uyuyakaldı şimdi

çok geçmiş olsun, off off onlar hasta olmasın. oğlum yerine ben hasta olayım , çok çaresiz kalıyor insan

bende oğlumu 4-5 ay rahat büyüttüm diyebilirim ..seninkide benimkine benziyormuş.seninki gibi gazını bile kendi hallediyordu,hiç gaz sıkıntımız olmadı,bağırması ,ağlaması,mızmızlanması olmadı okadar..rahat bi bebekti.şuan hepsi o aylarda kaldı.sonra birden değişiiti,haraketlenmeye başlayınca bi başladı ,tam başladı.ozamanlar hep derdik,eşimin huyunu suyun alacak galiba.eşimde çok sakin bi bebekmiş.hala da çok sakindir,ve ağırdır,uyuşuktur yani.))
bebekliğin dede önüne bişeyi yok ,yerinden bi santim bile uzkalşmadan koyduğun yerde bulurmuşsun onu:)))
şimdide tam tersini diyoruz :yok umutun senle alakası yok.sanırım bana benziyecek.ben tam bir kudurukmuşum:))
çook zor hep böyle giderse.hele yürüdüklerinde...

Yandık o zaman desene!!! Benim ikizlerden biri kilolu (şimdi sinir yapan:1:), hareketleri kısıtlı olmasına rağmen kucakta olduğunda saniye durmaz. Bir o tarafa bir bu tarafa dönüp durur ayağa kalkmak ister. Belki de bunun siniridir, yapamıyor herşeyi kardeşi gibi.Ayaklanıp yürüyünce belki enerjisini atar ( Kendimi hala teselli etmeye çalışıyorum sanırım geçer diye:34:). Tabii o enerji atar ama bizim pilimizi bitirirler herhalde.
Bu sabah 6'ya doğru uyandı kafasını kaldırdı bana gülümsedi, ben de hişşt hadi uyu deyince bir sinirlendi, ben uyandım sen ne demeye beni yine uyutmaya çalışıyorsun diye:1: Çok komikti hali yaaa, kalktık,odadan çıktık mecburen diğerini uyandırmasın diye.
Bakalım nereye varacak bu iş??? Seninkinin gelişmelerini de yaz ara ara. Dönemsel mi, yoksa kalıcı birşey mi ??

günaydın
yastığa yattı yanıma

dün akşam doktora gittik ,iyi memo dediğinde sevindim,bugüün yine tekrarlamış galiba.ilaçsız tam atamıyacak galiba hastalığını.ihmal etme yinede..
tekrardan geçmiş olsun..

gunaydin gecmis olsun. Benim kizimda hasta ateslendi dun sabah ve bi kac kezde kustu. İnsqllah hemen iyi olurlar.

sizede çok geçmişler olsun canım:((

Yandık o zaman desene!!! Benim ikizlerden biri kilolu (şimdi sinir yapan:1:), hareketleri kısıtlı olmasına rağmen kucakta olduğunda saniye durmaz. Bir o tarafa bir bu tarafa dönüp durur ayağa kalkmak ister. Belki de bunun siniridir, yapamıyor herşeyi kardeşi gibi.Ayaklanıp yürüyünce belki enerjisini atar ( Kendimi hala teselli etmeye çalışıyorum sanırım geçer diye:34:). Tabii o enerji atar ama bizim pilimizi bitirirler herhalde.
Bu sabah 6'ya doğru uyandı kafasını kaldırdı bana gülümsedi, ben de hişşt hadi uyu deyince bir sinirlendi, ben uyandım sen ne demeye beni yine uyutmaya çalışıyorsun diye:1: Çok komikti hali yaaa, kalktık,odadan çıktık mecburen diğerini uyandırmasın diye.
Bakalım nereye varacak bu iş??? Seninkinin gelişmelerini de yaz ara ara. Dönemsel mi, yoksa kalıcı birşey mi ??

benimkide kilolu ,!!!:))) sanırım kilo bunlara sinir yapıyor:)))
geç yürüyecek diye korkuyorum.emeklemesi geç olmadı,7.ayına girdi hemen emekledi ve hemen sıraladı,ayağa kalktı ama yürümede pek istekli görünmüyor malesef.
ikiz bile olsa nekadar farklı karakterde olabiliyorlarmış.sadece yüz olarak benziyorlar demekki,huy suy farklı.

dün akşam doktora gittik ,iyi memo dediğinde sevindim,bugüün yine tekrarlamış galiba.ilaçsız tam atamıyacak galiba hastalığını.ihmal etme yinede..
tekrardan geçmiş olsun..

sizede çok geçmişler olsun canım:((

benimkide kilolu ,!!!:))) sanırım kilo bunlara sinir yapıyor:)))
geç yürüyecek diye korkuyorum.emeklemesi geç olmadı,7.ayına girdi hemen emekledi ve hemen sıraladı,ayağa kalktı ama yürümede pek istekli görünmüyor malesef.
ikiz bile olsa nekadar farklı karakterde olabiliyorlarmış.sadece yüz olarak benziyorlar demekki,huy suy farklı.
:) Olabilir, kilo yüzünden dünyayı tanıyamıyorlar, istediklerini yapamıyorlar. Benimki emekliyor ama ilginç bir şekilde, göbeğinin üzerinde bir kolunu çeke çeke gidiyor. Çok da ustalaştı aslında bu konuda:1: Arada dizlerinin üzerinde tutmaya çalışıyorum emekleme pozisyonunda, yok maalesef kalmıyor. Ben de geç yürüyeceğini düşünüyorum. Tek bebek olsaydı çok sorun olmazdı ama ikizi her yere ulaşınca bu da peşinden gitmek istiyor, o zaman da biz üzülüyoruz babayla:( Ne yapalım artık ikisi de farklı karakter ve farklı gelişimleri gösterecekler. Bu arada yüz ve tip olarak da hiç benzemiyorlar. Bırak ikizi, kardeş bile denemez, hiç benzemiyorlar, huyu suyu saymıyorum bile, çokkk farklılar

Günaydın herkesee

Hasta bebişler en kısa sürede iyileşirler umarım,bizimki iyileşti ama öksürük arada oluyor naptıysam tamamen kesilmedi.
Bu arada 1 ay sonra yaşına girecek hala diş yok bizde :50: Artık meraklanıyorum
Şimdilerde 4-5 adım atıyor daha tam olarak dengesini kuramadı, bizden 20 gün küçük bi arkadaşımın kızı var geçen hafta görüştük baya baya yürüyor cimcime,bizimkiler tembel.
150' lik mamayı biseferde içti maşallah,Ayaz da nerdeyse tüm gün o kadar içiyor zorla :)
Çok imreniyorum böyle iştahlı çocuklara

günaydın
yastığa yattı yanıma

geçmiş olsun canım..büyük ihtimal rahat nefes alamadığı için uyuyamamıştır
önemli birşey yoktur merak etme..
dediğin gibi tekrar bir doktora götür..
birkaç gün uykusuzluk iştahsızlık bu durumlarda normal sen canını sıkma

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız
doktora götürdüm sağlık ocağına
çok şanslıyım o konuda doktor tanıdığımız birisi ve çok ilgilidir
aslında biz başka doktora kayıtlıyız ama ben o doktora hiç gitmedim :1:
gitik memişkoyla
arabasına koyar koymaz sevinç çığlıkları atmaya başladı gezcem diye
dotor muayene ederken çok kızdı ağladı
doktor yaygaracı bu dedii :1:
doktorun muayenesi bitip arkasını dönünce bizimki homur homur homurdanıyo doktora :1:
doktor ne homurdanıyosun sen diye dönünce yine başladı ağlamaya :1:
çok güldükk
antibiyotik verdi gripmiş
burun akıntısı hapşuruk filan var diye dün akşam acilde atlatmış antibiyotik istemez dedilerdi ama değilmiş
doktor salgın dedi
augmentinle carpol verdi ateşini düşür dedi bol sıvı meyve suyu vs..
gece çok kötüydü ateş öksürük nefes alamama çok sıkıntılıydı aguu diye hep çığlık attı bağırdı yavrum
sabah hava aydınlanıncada rahatladı düzelir gibi oldu uyudu
doktor aldanma böyle bir grip bu da dedii
neyse aldık ilaçlarımızı
kendimde tam biyokimya testi istedim aç gittim zaten
sağolsun doktor yaptırdı hormonlara herşeye bakacaklar bakalım değişme varmıymış doğumdan sonra
test sonuçlarım elimde olsun bir ay sonra diyetisyene gidecem test sonuçlarına bakmadan diyet vermiyo
kan alacaklarken hemşireler sen çocuğu bırak arabasıyla gezdiririz dediler bende bıraktım
kan aldırırken kıkır kıkır sesi geliyordu doktora homurdanan memo hemşirelerle kıkırdaşıp orasını burasını mıncıklatıyordu
sonra geze geze evimize geldik kahvaltıda simit ve üçgen peynir yedi üzerinede 100 ml sıkma portakal suyu içti ilaçlarınıda içti uyudu bende köy tavuğundan mercimek çorbası yaptım ona
kafam kazan gibi gece uyumadım doğru dürüst

gitik memişkoyla
doktorun muayenesi bitip arkasını dönünce bizimki homur homur homurdanıyo doktora :1:
çok güldükk
burun akıntısı hapşuruk filan var diye dün akşam acilde atlatmış antibiyotik istemez dedilerdi ama değilmiş
doktor salgın dedi
gece çok kötüydü ateş öksürük nefes alamama çok sıkıntılıydı aguu diye hep çığlık attı bağırdı yavrum
neyse aldık ilaçlarımızı
sağolsun doktor yaptırdı hormonlara herşeye bakacaklar bakalım değişme varmıymış doğumdan sonra
test sonuçlarım elimde olsun bir ay sonra diyetisyene gidecem test sonuçlarına bakmadan diyet vermiyo
kan alacaklarken hemşireler sen çocuğu bırak arabasıyla gezdiririz dediler bende bıraktım
kan aldırırken kıkır kıkır sesi geliyordu doktora homurdanan memo hemşirelerle kıkırdaşıp orasını burasını mıncıklatıyordu
sonra geze geze evimize geldik kahvaltıda simit ve üçgen peynir yedi üzerinede 100 ml sıkma portakal suyu içti ilaçlarınıda içti uyudu bende köy tavuğundan mercimek çorbası yaptım ona

tekrar geçmiş olsun..mehmet keyfi yerinde şükür..şimdi güzelce dinlenin..antibiyotik hemen etkisini gösterir mehmet raahatlar..ve tabi annesi de :1:

Yağmurun ishali daha iyi sabah normal kaka yaptı..ilaç rahatlattı kucuğumu
şükür keyfi yerinde kalktı sabah..dün akşam 8 de yattı sabah 8 de kalktı..rekor kırdı sıpacık
tabi 3 saatte bir emmek için uyandı ,saat 5 den sonra da yatakta habire döndü durdu..homur homurdu ama uyanmadı
ben nöbet tuttum üstünü açıp duruyor diye..olsun buna şükür

şimdi uyuyor..uyumadan önce sebze çorbası içti..uyuturken kustu biraz ona canım sıkıldı..inşallah devam etmez

geçmiş olsun canım..büyük ihtimal rahat nefes alamadığı için uyuyamamıştır
önemli birşey yoktur merak etme..
dediğin gibi tekrar bir doktora götür..
birkaç gün uykusuzluk iştahsızlık bu durumlarda normal sen canını sıkma

dicclleeee nasılsın arkadaşım? görüşemedk ne zamandır, neler yaptın, nasıl geçiyor günlerin?

gitik memişkoyla
çok güldükk
doktor salgın dedi
neyse aldık ilaçlarımızı

Çok geçmiş olsun kuzucuğuna, umarım en kısa zamanda keyfi yerine gelir.

dicclleeee nasılsın arkadaşım? görüşemedk ne zamandır, neler yaptın, nasıl geçiyor günlerin?

merhaba sinem..ben iyiyim buralardayım sen nerelerdesin..işler yoğun sanırım..
Yağmur hanımla uğraşmaya devam..şükür bir sıkıntı yok..biraz ishalden biraz da dişlerden sıkıntımız oldu
şimdi daha iyiyiz
sen ne yapıyorsun..nerelerdesin?

merhaba sinem..ben iyiyim buralardayım sen nerelerdesin..işler yoğun sanırım..
Yağmur hanımla uğraşmaya devam..şükür bir sıkıntı yok..biraz ishalden biraz da dişlerden sıkıntımız oldu
şimdi daha iyiyiz
sen ne yapıyorsun..nerelerdesin?

çook geçmiş olsun diclecim. hep aynı arkadaşım ya, diş sıkıntısı, uykusuzluk, huysuzluk büyüyoruz işte. işlerim yoğundu, bunun dışında kafam çok karışıktı, uzun zamandır kendime araba almak istiyordum ama bir türlü karar veremiyordum, kendi maaşımla ödeyerek kendi arabamı alayım dedim veee dün aldım:nazar::52: en çok oğluşum için istedim, eve tıkıldık kaldık, yani o yüzden de gelemedim buralara. artık kafam kulağım rahat. inşallah Allah ödeme kolaylığı verir.

çook geçmiş olsun diclecim. hep aynı arkadaşım ya, diş sıkıntısı, uykusuzluk, huysuzluk büyüyoruz işte. işlerim yoğundu, bunun dışında kafam çok karışıktı, uzun zamandır kendime araba almak istiyordum ama bir türlü karar veremiyordum, kendi maaşımla ödeyerek kendi arabamı alayım dedim veee dün aldım:nazar::52: en çok oğluşum için istedim, eve tıkıldık kaldık, yani o yüzden de gelemedim buralara. artık kafam kulağım rahat. inşallah Allah ödeme kolaylığı verir.

hayırlı olsun sinem :nazar: kazasız belasız güzel günlerde oğluşunla gezin :nazar:

Back
X