- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #79.041
Merhaba kızlar doğum günü yapan yada hazırlık içinde olan var mı??? Ben netten parti malzemeleri satan bir site buldum ordan balonlar, davetiye ve süslemeler almayı düşünüyorum
Merhaba Meltem, bizim de yaş günümüz haftaya cumartesi, geçen sene 16 şubatta doğdu oğullarım

Doğdukları günden itibaren çektiğimiz resimlerden bir cd yaptım, müzik eşliğinde göstermeyi düşünüyorum onu.
Önce konseptimi belirledim, uğur böceği, ben çok severim uğur böceğini. Malum bebekler daha anlamadığı için annenin sevdiği birşeyler oluyor. Renklerimiz kırmızı-siyah olacak.
Parti malzemelerinden bazılarını ben partidünyası diye bir site var ordan aldım. Ama bir iki malzemeyi beğenmedim ve fiyatını da o malzemeye göre pahalı buldum. Eşim internetten davetiye hazırladı. E-mail olarak göndereceğiz arkadaşlara. Ben bilgisayarda '1 Yaşında' şeklinde yazı yazıp renkli çıktı alacağım, vaktim olsa bastırırdım ama maalesef iş güçten olamayacak. Bu etiketlerin bir kısmını aldığım kırmızı siyah kartonları yuvarlak kesip üzerine yapıştıracağım, bir kısmını da çocukların yediği boş meyve şişelerinin kapaklarının üzerine yapıştıracağım. Bu şişeleri kırmızı kurdeleyle süsleyip içine her çocuğun secdiği şeker, jelibon, çikolata koyup dağıtacağım ( Gelecek çocuklar, ki çoğu yeğenim ya da tanıdığım kişiler, için etiket yaptım, onları da zımbalarım kurdeleye)
Gelen kişilere hediye olarak dağıtmak üzere birmax.com'dan ( Çok sevdiğim bir sitedir, hem fiyat olarak çok iyidir, hem de çok ilgililerdir) renkli çerçeve sipariş verdim, oğullarımın resmini koyup dağıtacağım.
Kapı süsü kısmını henüz halledemedim, internette uygun birşey bulamadım, kendim de yapamadım, belki o kısım boş kalır

Kırmızı peçete alıp kendi yapacağım peçete halkalarına geçirmeyi planlıyorum.
Şeker hamurundan uğur böceği kurabiye yapacağım, pastamız da uğur böceği şeklinde.
Yemek olarak da bir liste hazırladım, salata, börek, kek tarzı.
Bulduğum resimleri istersen gönderebilirim sana. Yardımı olur belki.