- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #79.381
Kolay gelsin sana, doğuda olmak zaten zordur, hele birçok şeyden yoksun olan yerlerde olmak daha da zordur. Oraların en güzel tarafı, insanlarının saf ve iyi olmaları, komşulukları da çok iyidir.benim olan... benim yerimde olsan hepten cıldırırsın heralde.....cok şükür benim oğlumdan yana cok bi sıkıntım yok çünkü üstünüde kirletse yerleride kirletse hiç kızmıyorum ben onun o yaramazllıkları yaparkenki hali cok sevimli geliyo bana kızamıyorum.. hem coocuk bu aklı ermiyo daha yapar yani...şükür temizlik konusunda hertürlü şey var kaldıki kirli olsada sorun degil yeterki oğlumla mutlu olalım......bu ara diş cıkardıgından birazz huzursuz yakamdan düşmüyo ama ...onun dışında iyiydi öyle bağırıp cagıran sürekli ağlayan bi çocuk degil beraber güzel vakit geçiriyoruz...ama ben en son kasımdan beri hiç dışarı cıkmadım...bi ay başlarında 1 saatliğine aylık market alışverişimizi yapmak için cıkıyoruz...onun dışında 3 aydır bakkala bile gitmedim ...sürekli evdeyim....koca desen zaten hepimizinki nerdeyse hiç yardımcı degil....oğlumdan degil ama artık evde durmaktan acayip bunalmış bi haldeyim...senin en azından annenler yanında ..istedğin zaman dısarı cıkabiliyosun...ben annemlerden uzak sınırın bi ucunda AĞRI gibi bi yyerde o kadar yanlızımki...haline şükretmelisin....ah ah tek derdim cocuk olsa ...keşke yanımda 1 tane bütün sıkıntımı sevincimi paylaşabilecegim bi kardeşim bi arkaşım olsa....offff gece gece ağlattın beni bakkk...annemleri kardeşlerimi cok özledim...1 senedir görmüyorum...bide böyle sıkıntılar var işte benim olancım...o yüzden oğluna sıkı sıkı sarıl ....elindekilerin kıymetini bil derim ben..sakın yanlış anlama..sadece düşüncelerimi söyledim..kesinlikle sana bi tepki yada kızma degil seni anlıyorum herseyin başı sabır