2012 Şubat Anneleri

o saç meselesini ben ciddi ciddi sorucam doktora kızlar. belki güler ama içimi rahatlatırım ben de. besinlerin hepsinin meleğime gitmesi lazım. tıbbi bir açıklaması var mı diye merak ediyorum. annemin rahmetli anneannesi bizim hurafe deyip gülüp geçtiğimiz herşeye mantıklı bir açıklama getirirdi. nur içinde yatsın...o zamanlardan beri ben temkinli yaklaşırım böyle durumlara

Kesınlıkle haklısın.
Zaten ben evde bakacak olduktan sonra dıledıgım egıtımı verırım.
Fakat ıste oyle bır durum kı bızımkı, hem calısmam lazım, bebegımıze daha ıyı bır gelecek saglamak ıcın.
Hem guvenılır bırının bakması lazım, kı bu bakıcı olursa sureklı tedırgınlık demek benım ıcın.
Kayınvalıde tatılınden feda etmez, annem gelıp bakamaz, ben ısten cıksam bazı planlarımız gerceklesmez.
Offf, ne yapacagımı sasırdım, bunalıma gırecegım sırf bu sebepten.

Benım ıcın acılıyetı yok boyle bır bakıcının.
Kaldıkı bellı bır yastan sonra bende ogretebılırım.
Ama esım fazla pımpırıklı.
Herseyın daha ıyısı olsun ıstıyor.
Dusun, gecen gun bıtmıs bır hastane cıkısı ıcın canta almıs, 135 TL ustelık ındırımlı halı.
Ben olsam hayatta vermem o parayı.
Ah bak bu arada cantamız oldugunu da hatırlamıs oldum, yarın resmını cekeyım de ekleyeyım bari
Tabıı kı para olduktan sonra butun eksıkler alınır ama, ınsan heves edıyor ıste.
Bende aslında cok heveslenıyorum da, cınsıyetıne gore almak ıstedıgım ıcın frenlemeye calısıyorum kendımı.

Saol tatlım, sen nasılsın?

Kızlar bu arada ramazan yaklaşıyor oruç tutacakmısınız???

Ben tutmayacagım, doktorum da tutmamamı onerdı.
Fakat ıs yerınde nasıl yerım, yemekhaneye nasıl gıderım hepsı bır dert oldu bana ):

Desene 2011 bebeklerının cogunlugu erkek olacak.
Benımde erkek olacak gıbıme gelıyor.
Hayırlısı artık.
Rabbım sag salım bebısını kucagına almayı nasıp etsın.

Pıtırcıklarının cinsiyeti belli olan anneler göğüs ucunuzun rengi ne alemde acaba Yani kararırsa erkek normalse kız falan olur diyorlar ya ondan sordum

Dogru olabılır mı acaba?
Benım ust komsum hamıle, 1,5 ay kadar sonra dogum yapacak.
Gogus ucları sımsıyah olmus, bebegı de erkek olacak.
Acaba hıle yapsam, beyazlaması ıcın boyasam, agartıcı fılan sursem bebegın cınsıyetı kız olur mu kı?

Dogru olabılır mı acaba?
Benım ust komsum hamıle, 1,5 ay kadar sonra dogum yapacak.
Gogus ucları sımsıyah olmus, bebegı de erkek olacak.
Acaba hıle yapsam, beyazlaması ıcın boyasam, agartıcı fılan sursem bebegın cınsıyetı kız olur mu kı?
[/QUOTE]

Ya öyle diyorlar ... Bende çok denk geldim bu renk meselesi sanırsam çok doğruuuuu

Bişey sorucam kızlar. İkili taramalarında kan testi çıkanlar bakabilirler. Forumda bir ara, serbest bchg nin (free beta hcg) 50 nin altı erkek, üstü kız olduğu gibi birşey okumuştum....
Tabi bu kesin değil şaşmalar da oluyormuş...

canım benim koyu renk.doktorda erkek bebiş dedi

bebeklerimizin cinsiyetleri belli olan annelerimiz lutfen bildirim yaparsaniz sevinirim

benim de açık renk, ama görürsünüz benim oğlum olacak teyzeler bu arada cinsiyet tahminlerine bu haftalarda güvenmemek gerektiğini duymuştum, hazırlıklara coşmayın güzel anneler nacizane fikrim tabi

Benim de benim de

Bende heyecanlandım, sımdı gıdıp bakacagım ama renk zamanla koyulasmaya baslarsa.
Benım bebısım bıraz kucuk cogunluktan.

canım benim koyu renk.doktorda erkek bebiş dedi

ınsallah benım acık renktır.
Ya, kız bebısı bu kadar ıstıyorum ya, kesın erkek olur.
Zaten ıcıme dogan da erkek.

Esimin teyzesinin gelinini kızı oldu ama gogus ucu kapkara. Gorumcemin oglu oldu ama normal gogus ucu. Bence dogruluk payı yok yani.
Ayrıca gorumcem 9 ay boyunca kustu digeri ise cok az kusmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…