- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.841
Kızlar siz biraz sancım var bakabilir misiniz? diyin yine de, oralara kadar gitmişken bizlere 1 resim almadan gelmeyin :)
maşallah canım izmirdensin heralde ultrason da izmir şifa yazıyor bende izmirdeyim ve 12+4 günlük hamileyim cinsiyetini söyledilermi sana benim doktorum 1 ay sonra belli olur dedi canım birde şifada kime gidiyosun memnunmusun
Ben de cinsiyetten çok bunu merak ediyorum...Ben sarışın sayılacak kadar açık kumralım, beyaz tenliyim, gözüm kahverengi.
Eşim de kumral, benden daha koyu olmak üzere beyaz tenli,yeşil gözlü.
Ama abisi,annesi,ablasının biri esmerler. Bir ablası siyah saçlı beyaz tenli.Hepsi ince ve minyonlar.
Benim annem,babam sarışın.Kahverengi gözlü.
Kızkardeşim sarışın,yeşil/mavi gözlü.Hepimiz uzun ve yapılıyız.
Bebiş minyon seyrediyor şu an.
Babaya benzeyecek gibi yorumluyorum ben...Tipi de huyu da benzer inşallah eşime...Hayırlı evlat olsun da ailesine-vatanına-dinine, sağlıklı olsun da...
Bunlar ince detay ama, eğleniyoruz işte yorumlayıp.
Mümkünse gözünü benden, kirpiğini babasından, göz rengini dedesinden, saçını babasından alsın istiyorumSipariş verir gibi oldu
Mümkünse gözünü benden, kirpiğini babasından, göz rengini dedesinden, saçını babasından alsın istiyorumSipariş verir gibi oldu
Hayırlısı olsun balım yaaa :)) Rabbim gönlüne göre versinnn
ıyı aksamlar bayanlar, bız kızımla (cınsıyet bellı olana kadar hıc degılse kızım dıyeyım) evımıze gıdıyoruz artık.
ıyı bakın kendınıze ve bebıslerınıze.
Abaaaaauuuuuvvvvvvvv :18::18:
Ismarlayacaksak, o zaman ben boyu posu-saçı-ten rengini-göz rengini teyzeden, göz yapısı,burun,kirpik benden,yüzünün şeklini babadan ısmarlayabilirim
Eşimin tarafına mümkünse yaklaşmasa
Aman büyük konuşmıyım da
42 beden olmam imkansız 3 ayda -1 kiloda olduguma göre 6 ayda 10-15 kg hatta 20 kg alsam 60-65 olurum bu durumda en fazla 38 beden olabilirim gibi görünüyor ben zaten kilo almak istiyorum ben kola içiyorum canım ya malesef içiyorum itiraf ediyorum midemi rahatlatıyo ama az içiyorum azcıkkcipste yedim ama o sıralar aclıktan ölmek üzereydm canım cekince yemiştim bi kaç paket herşey kokuyor zararlı şeyler kokmuyo eşime de ilginç geliyo hemde en baharatlısından aldım yedim içimi rahatlattı tuzlu tuzlu ama eşim bidaha almıcakmş almiyo artık kola yerine maden suyu içiyorum magnezyum kalsiyum varmış dr içebilrsn demişti ah ahh annelik böyle bişey yoksa ne kadar zararlı şey var yicem dee vicdanım el vermiyo
kızlar baktım herkes bakıyo göğsine dayanamadım laptop kucağımdayken şöyle bi tişörtü lkaldırdım baktımAllahtan eşim öteki odadaydı.bakrken yakalndığımı düşünemiyorum. benimmkisinin tabiatı koyu renk olduğu için açılmış mı koyulaşmış mı anlayamadım.kısmetse leride yeniden deerlendirmeye alırım.
(ya kızlar bu arada klavyemde sorun var msj yazana kadar göbeğim çatlıyo,yine de bazen kelimeler tam çıkmayabliyo,hoşgörünüze bırakıyorum artık:)))
Tatlım laptopu kucağına alma zararı olmasın?
Benzeme konusuna gelinceBir kıl tüyü dahi bana benzemesin ... Ben yapamam benim gibi birisiyle :18: Huyuda suyuda tipide babasına benzesin başka kimseye benzemesine gerek yok İşim daha kolay olur öyle benim ... Hem goncama da üzülürüm ben bana benzerseee
ben de 4 kilo verip yarim kilo aldim ve yarim kilonun üstüne cikamadim,henüz..dün kusmalarim bitti sanmistim ama bugün yine benim icin felaketti suan midemde sadece bir tane erik var.. soda günde bir kere ic benim drumda öyle dedi asitli birsey istiyorsan soda ic bebege faydasi bile var dedi..sicaklarda isteniliyor soguk icecekler..
benim abur cubura istegim kalmadi cok sükür.. sende vicdanina uy tatlim yeme,ya da cok canin cekerse azicik ye..
daha ne istiyorsun seker zayiflikta anne olacaksin.. süper valla..
ben suan 38 bedenim.. 59 kiloyum ben eski kiloma 5 6 aylikken geri dönerim 63 olurum, o zaman pek umursamam ama ondan sonra alacagim kilolari düsünemiyroum.. gerci boyum 172 kaldirir diyor herkes ama yine de 65 ten ötesini düsünemiyorumm..
senin böyle telasin yok iste..süper..daha ne istiyorsun kizz delii..
gelirim yolarim seni valla :)) ben burada hiyvan gibi olmaktan korkuyorum hatun neyin derdinde??
gebis kiyafeti istiyorsan da diktirirsin.. hem bence bahcevan kullanabilirsin eminim her beden vardir..
bende kiz olmasin diyorum benden 2 tane basin fena agrir diyorum esime.. :) o da aksine istiyor.. bende erkek bebek meraklisiyim..
ama bazi yönleri bana bazi yönleri askima benzesin diye dualar ediyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?