2012 Şubat Anneleri

2010 eylül annesiyim:)))bu mükemmel duyguyu hepiniz kısa zamanda inşalalh tadacaksınız geç kaldığımı düşünerekte olsa yazayım istedim ben bebek sünnnet ve nikah şekerleri yapıyorum kendimce azıcık katkıda bulunmak amacım evime tek maaşla çok zor geçinmek helede bebek büyüdükçe masraflar artıyor eğer sipariş vermek istersenizki ürünlerimide görmeniz açısından hemen face adresimi vereyim

https://www.facebook.com/permalink.p...2946818104927/

buradan benimle iletişime geçebilirsiniz

canım attığın link geçersiz açamadım ben

açılmıyokiii(

Canımsın nasılsın*
Posta kutun dolu canım mesaj gönderilemiyor
Ben Eskişehir den katılıyorum...

Yarışmacı annelere başarılar dilerim gibi oldu ya neyse
sagol canim beni dusunup halimi hatirimi sordugun icin cuma gunu adet oldum sogan kurune basladim takviyelerimi aliyorum cok sukur yeniden baslayacagim

mesajlarinizi bekliyorum cici anne adaylari

Gunaydın guzel anneler..

Bugun eger esim bir yamuk yapmazsa doktora gidicez. Gerci islerim var falan diye laf yaptı dun gece ama bakalım insallah gideriz, yoksa catlıycam..
Bugun yarın bugun yarın derken dogurucam herhalde cinsiyetini ogrenemeden

mesajlarinizi bekliyorum cici anne adaylari

CAnım seni takip ediyorum soğan kürün inşallah muaffak olursun...

Kız heyecan yapma o kadar...
Bioritmine baksaydım az anlardım...
Eşin ve senin doğum tarihin lazım
HAyırlısı olsun
Rabbim herşeyi bilir sonuçta

günaydın kızlarrrr
size şooooooook haberlerim var

Kız anlat hemen

Esim gelmiyo doktora gitmek icin isleri varmıs daha onemli.. Hep ikinci plana atıyo beni bıktım artık ya her yere tek gidiyorum herseyi tek yapıyorum bu sefer de tek yapıyorum ediyorum diye kızıyo. Ben napıcamı sasırdım artık ya.

Neymis merak ettim

dünyam burdamısın:)
yaa benim tickerımı sen yapmıştın ve ben hala beceremiyorum şu ticker meselesini
benim bebeğim 1 hafta önde gidiyomuş, erken döllenmiş
yani şu anda 12 haftalık:)
bana yeni bi ticker yaparmısınnn , linkini yazarmısın lütfeeeennn..
sat: 16 mayıs:)

günaydın kızlar,
bugün büyük gün. hem bebeğimi görücem inşallah 1 gibi, hem de eş durumu yer değiştirmeleri için okullar açıklanacak. bebeğimin iyi olması ve okulların en istediklerimden olması için dua edin bana olur mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…