- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.201
**********Anne adaylarinin dikkatine******
canım rica etsem benide tabloya eklermisin..
sat 15 mayıs
yaş 28
ilk bebek
cinsiyet erkek
beklenen doğum tarihi 19 şubat
ne kadar erken öğrenmişsin cinsiyeti tam olarak ne zaman öğrendin? acaba ben salı gunu öğrenebilcekmiyim. kuzenimde benim aynı dr onun oğlunu 11 haftalık kızını 14 haftalık söylemişti. heycanlandım vallaha hadi hayırlısı
ne kadar erken öğrenmişsin cinsiyeti tam olarak ne zaman öğrendin? acaba ben salı gunu öğrenebilcekmiyim. kuzenimde benim aynı dr onun oğlunu 11 haftalık kızını 14 haftalık söylemişti. heycanlandım vallaha hadi hayırlısı
canım rica etsem benide tabloya eklermisin..
sat 15 mayıs
yaş 28
ilk bebek
cinsiyet erkek
beklenen doğum tarihi 19 şubat
ben perşembe günü öğrendim canım.14+5 teydeydim o gün gittiğimizde.ikili test için gitmiştim.kan verdim ,ense kalınlığna falan baktılar .bide bebeğim minik barbunyasını gösterdi bize!:))
ama doktorum bu haftalarda kız ve erkek cinsiyetleri birbirine çok benzer,kızınkide büyük olur dedi.ama şimdilik görünen erkek..değişirsede benim için hiç farketmez,üzülmem.dayanamayıp herkese söylediğimle kalırım..
İntelliGender Cinsiyet Testi - - GEBELİK TESTLERİ dayanamadım sipariş ettim gerci pko lularda yanlış sonuc verebiliyomus bende De pko var ama olsun
canım ya aramızda 2 gün var satlarda
12 haftalıksın
canım sana ne zaman söyledi doktorun cinsiyetini
kaçıncı haftada
yüzdeli mi konuştu
kesin mi
mesela bende hissediyorum bişeyler ama ,
henüz erken gibi geliyor bana da[/B]
canımsın şimdi kaç haftalık oluyoruz
ben mi yanlış hesaplıyorum
yeni öğrenmişsin o zaman
hayırlı olsun canım ya
bende pko luyum...
boşver....
3 günde elinde olur...
peki müjde ne hissediyorsun canım
içine doğan yok mu
seni meraklı
perşembe öğrendim canım.11+5 de yani.hatta ekranda bizede gösterdi..:)) bende rüyamda hep erkek görüyordum ,benim rüyalarım genelde tersine çıkar kız olacak dedim ama erkek geliyo..:))
sağol canım.darısı başına.yeni öğrendim canım.bugün itibariyle 12 yi doldurdum ben.yarın 13 ten gün almış olucam.benim hesaplarıma göre..
Esim kiz istiyor iki kızım var tadını aldı kızın :)
Spiralle hamile kalıp spirali cikartinca fln esasında tek endişem aklen bedenen sağlıklı olması ama yinede merak
Gönlümden gecen birsey yok Allah niye doğurdum dedirtmesin diyorum hep cnm
ayyyy cok sevindimmm beninde cuma günü randevum. 13 haftalık olcaz o zamana. inşallah cinsiyetini öğreniriz bizde
ben perşembe günü öğrendim canım.11+5 teydeydim o gün gittiğimizde.ikili test için gitmiştim.kan verdim ,ense kalınlığna falan baktılar .bide bebeğim minik barbunyasını gösterdi bize!:))
ama doktorum bu haftalarda kız ve erkek cinsiyetleri birbirine çok benzer,kızınkide büyük olur dedi.ama şimdilik görünen erkek..değişirsede benim için hiç farketmez,üzülmem.dayanamayıp herkese söylediğimle kalırım..
perşembe öğrendim canım.11+5 de yani.hatta ekranda bizede gösterdi..:)) bende rüyamda hep erkek görüyordum ,benim rüyalarım genelde tersine çıkar kız olacak dedim ama erkek geliyo..:))
**********Anne adaylarinin dikkatine******
ben perşembe günü öğrendim canım.11+5 teydeydim o gün gittiğimizde.ikili test için gitmiştim.kan verdim ,ense kalınlığna falan baktılar .bide bebeğim minik barbunyasını gösterdi bize!:))
lütfen beni de eklermisin
sat 23 nisan
yaş 23
ilk bebek
cinsiyeti erkek
beklenen doğum tarihi 31 ocak
Araları fena iyi maşallah diyim kizlarimla kocamınCanım 2 kızın varmış zaten
Neden kız istiyor ki eşin...
Benim de eşim ve eniştem hep kız delisi...
Kızların kaç yaşında
Benimde iki kızım var biliyor musun
benimkiler 3 ve 1 yaşında
oğluşumda 5 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?