2012 Şubat Anneleri

selam kızlar
Valla müptela oldum
okumadan geçemiyorum...
bağımlılık yapar diye mi ne yazsak sitennin başına
Azelya
Çok sevindim canım ama henüz hala erken olduğunu düşünüyorum..
Yine de çok şanslısın çünkü hissedemeyen çok kişi var canım
Sen asıl onun içinde tekmelerini hissetiğinde
Bu ilk kıpırtılarına "bu da neymiş" diyeceksin

kızlar nasılsınız bebişler nasıl? ben izmirli ruhumla dayanamadım enfeksiyon falan korkularımı yendim bir yüzdüm bir yüzdüm sormayın tatile çıktım güneş hari full denizdeydim inş bişey olmaz.

bu arada salı gunu randevum var bakalım cinsiyeti öğrenebilcekmiyim??

canım rica etsem benide tabloya eklermisin..
sat 15 mayıs
yaş 28
ilk bebek
cinsiyet erkek
beklenen doğum tarihi 19 şubat

ne kadar erken öğrenmişsin cinsiyeti tam olarak ne zaman öğrendin? acaba ben salı gunu öğrenebilcekmiyim. kuzenimde benim aynı dr onun oğlunu 11 haftalık kızını 14 haftalık söylemişti. heycanlandım vallaha hadi hayırlısı

ayyyy cok sevindimmm beninde cuma günü randevum. 13 haftalık olcaz o zamana. inşallah cinsiyetini öğreniriz bizde

ben perşembe günü öğrendim canım.11+5 teydeydim o gün gittiğimizde.ikili test için gitmiştim.kan verdim ,ense kalınlığna falan baktılar .bide bebeğim minik barbunyasını gösterdi bize!:))
ama doktorum bu haftalarda kız ve erkek cinsiyetleri birbirine çok benzer,kızınkide büyük olur dedi.ama şimdilik görünen erkek..değişirsede benim için hiç farketmez,üzülmem.dayanamayıp herkese söylediğimle kalırım..

Son düzenleme:
canım rica etsem benide tabloya eklermisin..
sat 15 mayıs
yaş 28
ilk bebek
cinsiyet erkek
beklenen doğum tarihi 19 şubat

canım ya aramızda 2 gün var satlarda
12 haftalıksın
canım sana ne zaman söyledi doktorun cinsiyetini
kaçıncı haftada
yüzdeli mi konuştu
kesin mi
mesela bende hissediyorum bişeyler ama ,
henüz erken gibi geliyor bana da[/B
]

canımsın şimdi kaç haftalık oluyoruz
ben mi yanlış hesaplıyorum

yeni öğrenmişsin o zaman
hayırlı olsun canım ya

perşembe öğrendim canım.11+5 de yani.hatta ekranda bizede gösterdi..:)) bende rüyamda hep erkek görüyordum ,benim rüyalarım genelde tersine çıkar kız olacak dedim ama erkek geliyo..:))

bende pko luyum...
boşver....
3 günde elinde olur...
peki müjde ne hissediyorsun canım
içine doğan yok mu
seni meraklı

Esim kiz istiyor iki kızım var tadını aldı kızın :)
Spiralle hamile kalıp spirali cikartinca fln esasında tek endişem aklen bedenen sağlıklı olması ama yinede merak
Gönlümden gecen birsey yok Allah niye doğurdum dedirtmesin diyorum hep cnm

perşembe öğrendim canım.11+5 de yani.hatta ekranda bizede gösterdi..:)) bende rüyamda hep erkek görüyordum ,benim rüyalarım genelde tersine çıkar kız olacak dedim ama erkek geliyo..:))

Canım ben hep rüyamda
Ne gördüysem o çıktı cinsiyetine
Hissettiğim cinsyet çıktı

şimdi bende 11+5 im...
gitsem belli olacak yani...
ama ben 2 hafta sonra gideyim
kesin olsun diyorum...

sağol canım.darısı başına.yeni öğrendim canım.bugün itibariyle 12 yi doldurdum ben.yarın 13 ten gün almış olucam.benim hesaplarıma göre..

[B]Tamam evet 13. haftadasın
12+1 sanırım

bende 12. haftadayım
11+5[/B]

Canım 2 kızın varmış zaten
Neden kız istiyor ki eşin...
Benim de eşim ve eniştem hep kız delisi...

Kızların kaç yaşında
Benimde iki kızım var biliyor musun
benimkiler 3 ve 1 yaşında
oğluşumda 5 yaşında

ayyyy cok sevindimmm beninde cuma günü randevum. 13 haftalık olcaz o zamana. inşallah cinsiyetini öğreniriz bizde

ayyy inşallah hadi akalım heycan sardı beniii

aynı ben gibisin bende saniyesinde yayarım

hoş geliyo sefalar getiriyo oğlumuz inşş

canım hayırlı olsun inşallah baya erken öğrenmişsin ama erkek olunca daha erken öğreniliyormuş benimkide göstermişti şeyini çok güzel bi duygu inşallah diğer arkadaşlarımda biran önce öğrenirler

Araları fena iyi maşallah diyim kizlarimla kocamın
Biri 3 digeri 1,5 yasında .. Benimde şaşırdığım erkek isteyen erkekler .. Bir tanıdığımin ilk bebeği kiz oldu aman ne mutsuzluk sanki ölüm var evde hemen erkek dogurcakmis! Enteresan geliyor.
Benim esimin babası Hollandalı annesi turk.. Belki ondan kaynaklanıyor. Birde temelde hyirlisi deyip kızlar başka bir cimcimem daha olur diyor ki haklı.. Ama ben sağlıklı olsun da mühim değil diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…