- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.681
yılda en fazla 3 yada 4 kez adet görüyordum zaten bide olmadı diye söktürücü içtim hamileyken bilmeden benimki inatcı biraz
Sabredemıyorum kı
Bana kalsa butun esyalarını alacagım da, cınsıyetını bılmedıgımden dolayı alamıyorum.
Sen sabırlısın demek kı, ınsallah daha guzellerını alacaksın melegıne.
Tesekkur ederım canım.
Ben bjk lıyım ama oylesıne
Esım gercek bjk lı, daha bebegımız yokken boyle hayal kuruyorduk.
Nıhayet Rabbım almayı nasıp ettı.
Daha guzellerı, senın meleklerının olsun.
Sende esının tuttugu takımınkını alırsın.
Yada bırıne bjk lı, bırıne de esının takımın rengını.
Olsun, ılla takımlı alman gerekmez kı!
Daha ne cıcılerı var bunların, onlardan alırsın bebısıne sende.
Canım benım, gecen hafta durduk yere bende boyle bır hısse kapıldım.
Hele bır arkadasımızdan kotu haber alınca, tamam dedım, bebısım... cumleyı tamamlama bıle ıstemıyorum
Gunlerce bedenımı dınledım, dınledıkce evhama kapıldım.
Ama ıkı gundur karnımda oyle bır gergınlık var kı! Hanı bır kıyafet gıyınmıssım de, dar olmus yırtılacak gıbı...
Karnımın ıcten ıce yırtıldıgını hıssedıyorum, canım acıyor.
Ama hamdedıyorum, bebegımın benımle olduguna ınandırmaya calısıyorum kendımı.
Fakat ıcın rahat etmeyecek sanırım, ıstersen gıt bı' doktora, kontrolunu yaptır.
Melegının sana el salladıgını goreceksın
Sen cok sanslısın, aılen ıstanbul da, ne guzel.
Benım burada esımden baska kımsem yok.
Esımın aılesı var aslında ama, onlar ıcın ben yokum sanırım.
Bende bır tek esımle arkadaslık yapıyorum.
Cok tesekkur ederım canım, ınsallah hepımız meleklerımızı dıledıgımız gıbı gıyındırebılırız.
ınsallah Rabbım meleklerımızı vatanına, mılletıne, dınıne hayırlı evlatlar olarak yetıstırmeyı nasıp eder.
Evet Baharcıgım, yavru kartalım olacak benım.
Bak bu sıfat cok hosuma gıttı
Ben bebegımı boyle seveyım en ıyısı, yavru kartalım benım.
Annesının cıgerı, canı, bıtanesı.
Günaydın kızlar…
Dün geceden beri kötüyüm
Nedense birden bebeğime bir şey olduğu endişesine kapıldım. Durup duruken…Hatta buradan bir arkadaşımızın müjdeli haberini okuyordum, birden aklıma “ya benim bebeğim nasıl acaba?” diye bir kurt düştü ve kendimi dinlemeye başladım…
Bulantılarım hafifledi,dün akşam vardı yazdığım gibi ama kısa sürdü, eskiye göre çok çok az. Gece de rahat uyudum, rahat edemiyordum oysa bir süredir…Karnım gergin olurdu, kramplarım olurdu, olmuyor…
Hamile değilmişim gibi hissediyorum desem bu doğru bir tanımlama değil…Ama içimde korku var…
Rabbim esirgesin fetal ölümlerin sıkca yaşandığı haftaları geçtim ama korkuyorum.
Gece rüyamda hep bu korkularla uğraştım.
Fiziksel olarak bu kadar rahat olmak beni huzursuz etti. İlla bir sıkıntım olurdu benim, bir yerim ağrırdı…
Çok da evhamlı bir tipim, kaygı bozukluğundan muzdaribim söylediğim gibi, o yüzden “hissediyorum” kelimesi benim için doğru olmaz, kurduğumu hissederim ben.
Kardeşim çok sık yurt dışına çıkar mesela her seferinde uçak düşecek diye endişe ederim, sonra uçak düşecekmiş gibi kuvvetli bir hisse kapılırım, resmen panik-matem havasına girerim.
O yüzden hislerime uyup da bir sonuca çıkmak doğru değil…
Ama yine de öğleye doğru doktorumu arayacağım, gelsem bir kontrol etseniz diyeceğim.
Çünkü randevuma 2 hafta var, o kadar bekleyemem bu endişeyle…Eşime de dedim onu da huzursuz ettim.
Çok korkuyorum, Rabbim evladımı bana bağışlasın lütfen….
Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Bana dua edin arkadaşlar…
günaydın güzel anneler
bugünün en mutlu annesi benim bebişimin cinsiyetini dün öğrendim annesinin küçük erkeği olacakmışkızlar tablo demişken ben yokum listede yaa
ay bayanlar tablo yayınlandımı, ben yokmusum falan diyenler var ben görmedim tabloyu hangi sayfada yayınlandı
Günaydın kızlar…
Dün geceden beri kötüyüm
Nedense birden bebeğime bir şey olduğu endişesine kapıldım. Durup duruken…Hatta buradan bir arkadaşımızın müjdeli haberini okuyordum, birden aklıma “ya benim bebeğim nasıl acaba?” diye bir kurt düştü ve kendimi dinlemeye başladım…
Bulantılarım hafifledi,dün akşam vardı yazdığım gibi ama kısa sürdü, eskiye göre çok çok az. Gece de rahat uyudum, rahat edemiyordum oysa bir süredir…Karnım gergin olurdu, kramplarım olurdu, olmuyor…
Hamile değilmişim gibi hissediyorum desem bu doğru bir tanımlama değil…Ama içimde korku var…
Rabbim esirgesin fetal ölümlerin sıkca yaşandığı haftaları geçtim ama korkuyorum.
Fiziksel olarak bu kadar rahat olmak beni huzursuz etti. İlla bir sıkıntım olurdu benim, bir yerim ağrırdı…
Çok da evhamlı bir tipim, kaygı bozukluğundan muzdaribim söylediğim gibi, o yüzden “hissediyorum” kelimesi benim için doğru olmaz, kurduğumu hissederim ben.
Kardeşim çok sık yurt dışına çıkar mesela her seferinde uçak düşecek diye endişe ederim, sonra uçak düşecekmiş gibi kuvvetli bir hisse kapılırım, resmen panik-matem havasına girerim.
Ama yine de öğleye doğru doktorumu arayacağım, gelsem bir kontrol etseniz diyeceğim.
Çünkü randevuma 2 hafta var, o kadar bekleyemem bu endişeyle…Eşime de dedim onu da huzursuz ettim.
Birinci sayfada cnm..
Sat değerleri cinsiyetler felan yazıyor..
Canım ben Eskişehirdeyim ama
Ve burda kimsem yok
YAşları birbirne yakın 3 çocuğum var
6 yaşında
3 yaşında (dün doğumgünüydü
1 yaşında
bi de karnımda
ve çalışıyorum
8*5 düşün bebeğim
Tabloya nasıl kaydoluyoruz
Kızlar doktorumu aradım. Gel bakalım dedi. Asistanınız randevu olmadığını bugünki ajandanızın sıkışık olduğunu söyledi dedim.
Ben şimdi ararım onu sana uygun bir çerçeve çizeriz, benden haber bekle dedi. Haber bekliyorum bakalım.
Başka doktora da gitmek istemedim doktoruma da güveniyorum doğrusu,anne gibi bir kadın...
Belki bugün normal saatinden erken gelir,bakar bana...Zaten hemen 10 dk baksa yeter, bebeğin iyi dese yeter bana.Rabbim ne olur iyi haberler alayım...
Fıstıklar, ısım vermem yasak mı bılmıyorum, alıs verıs sıtelerı var ya, en favorı olanı...
Onda bebek magazası acılmıs, ben bır kac sıparıs verdım, bıberon v.s.
Bır bakın ıstersenız.
cnm ben bu endişeyi kesintisiz hergün yaşıyorum(felaket bi durum gerçekten bende panik atağım anında kötü senaryolar yazıyorum tedavi görmek lazım bende ciddi ciddi düşünüyorum aslında...dediğin gibi riskli haftaları atlattık çok şükür bence sıkma canını herşey güzel olucakkkk böyle düşünnnn
cnm ben bu endişeyi kesintisiz hergün yaşıyorum(felaket bi durum gerçekten bende panik atağım anında kötü senaryolar yazıyorum tedavi görmek lazım bende ciddi ciddi düşünüyorum aslında...dediğin gibi riskli haftaları atlattık çok şükür bence sıkma canını herşey güzel olucakkkk böyle düşünnnn
Fıstıklar, ısım vermem yasak mı bılmıyorum, alıs verıs sıtelerı var ya, en favorı olanı...
Onda bebek magazası acılmıs, ben bır kac sıparıs verdım, bıberon v.s.
Bır bakın ıstersenız.
Bebısımın guzel teyzelerı, ıste mınık kusumun hastane cıkısı;
Melegımızın cınsıyetı her ne olursa olsun, hastaneden cıkarken bunları gıyınecek.
Dogustan besıktaslı olacak yavrum
Eki Görüntüle 237534 Eki Görüntüle 237535 Eki Görüntüle 237536 Eki Görüntüle 237537 Eki Görüntüle 237538
Günaydın kızlar…
Dün geceden beri kötüyüm
günaydın güzel anneler
bugünün en mutlu annesi benim bebişimin cinsiyetini dün öğrendim annesinin küçük erkeği olacakmışkızlar tablo demişken ben yokum listede yaa
CAnım bana da senin kızın olacak gibi geliyor
Sen gittin mi doktora emin misin
Canım ınsallah cok guzel haberler alırsın.
Yarın Azelya nın kontrolu var, bebısının cınsıyetını ogrenecegını dusunuyorum ben.
Ve kız olacak
Ertesı gunde benım. Ama ben muhtemelen cınsıyetını ogrenemem.
Aman, hepımız saglıklı olduklarını ogrenelım de, cınsıyetı en sona kalsa da olur.
Kızlar doktorumu aradım. Gel bakalım dedi. Asistanınız randevu olmadığını bugünki ajandanızın sıkışık olduğunu söyledi dedim.
Ben şimdi ararım onu sana uygun bir çerçeve çizeriz, benden haber bekle dedi. Haber bekliyorum bakalım.
Başka doktora da gitmek istemedim doktoruma da güveniyorum doğrusu,anne gibi bir kadın...
Belki bugün normal saatinden erken gelir,bakar bana...Zaten hemen 10 dk baksa yeter, bebeğin iyi dese yeter bana.Rabbim ne olur iyi haberler alayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?