2012 Şubat Anneleri

bu arada bugün dr kontrolüm var umarım iyi haberlerle dönerimm

Canım ınsallah cok guzel haberler alırsın.
Yarın Azelya nın kontrolu var, bebısının cınsıyetını ogrenecegını dusunuyorum ben.
Ve kız olacak
Ertesı gunde benım. Ama ben muhtemelen cınsıyetını ogrenemem.
Aman, hepımız saglıklı olduklarını ogrenelım de, cınsıyetı en sona kalsa da olur.

ömrümde böyle erkek senesi görmedim
resmennn patlama oldu ya

senin belli mi cinsiyeti ???

evet canım benim bile azaldı bak daha 11 im senin azalması çok normal

bence öğrenebilirsin.. azelyanın ne kadarlık oldu tam

Cinsiyet diye diye rüyalarıma girer ıldu kızlar..
Ben normalde çok fazla düşünen insan değilim kız olsun yada erkek olsun diye hep hayırlısını istiyorum
ve bu güne kadar herkes oğlun olacak diyordu ve ben kendimi buna çok alıştırmıştım..
dün ilk kez biri kızın olacakmış gibi dedi ve rüyamda kız çocuğu gördüm ayakkabısını giydiriyordum lacivert kurdeleli bir kız ayakkabası :)
Üzerindede lacivert bir elbise var ama yüzünü görmedim :)
İlk kez böyle rüya gördüm hayır olsun inşallah..

Bugün işlerim çok yoğun ne yazık ki, o sebeple girmeyecektim ama yazını görünce birkaç birşey söyleyip çıkmak istedim...
Öncelikle lütfen kendini kötü hissetme hissini bir kenara bırak. Çünkü bulantıların dirençli olduğu zamanlarda bile 14-16. haftalar arasında azalması ve hatta bir süre sonra yok olması bekleniyor. Sen de şuan 15. haftanın içindesin. Bir de içinde bulunduğumuz dönem için "HAMİLELİĞİN ALTIN ÇAĞI" diyorlar biliyorsun. Çünkü anne adayının en rahat, en sağlıklı hissettiği zamanlar. Ben 12+3'de doktora gittiğimde doktorum; "Artık normal hayatınıza dönmüş, ev işlerini rahatça yapıyor, daha dinç hissediyor olmalısınız değil mi? Bulantılarınız azalmış ya da bitmiştir sanırım." dediğinde eşimle birbirimize bakıp, "Yoo halen çok halsizim, uykum var, her yerim ağrıyo ve günde ortalama 4 kez çıkarıyorum." demiştim. :) O da bazen vücut daha uzun sürede adapte olabilir, bir süre sonra tamamen normal hayatınıza döneceksiniz dmişti. Bence sen de şuan işte doktorun tarif ettiği o normal hayata dönüş yaşıyorsun. lütfen endişe etme. Tamam emin olmak için hem doktorunla görüş hem de gerekiyorsa bir baktır meleğine. Dualarım seninle. Çok öpüyorum tatlım..

Gunaydın kızlar. Bakıyorum da herkes baya baya ogrenmis cinsiyetlerini ben 15. haftadayım ogrenemedim.
Bblau canını sıkma canım bisey yoktur bebisinde bu haftalarda zaten daha bi sıkıntımız olmaz bizim bebekten yana.
Belki sen de cinsiyetini ogrenirsin bugun gidersen =)

kizlar nerdesiniz ekekler sizi bastirioyr hadi gari cikin ortayaaaa

bence öğrenebilirsin.. azelyanın ne kadarlık oldu tam

ınsallah canım.
Azelya'nın 15 haftalık oldu melegı.

Hayır olsun, belkıde kızın olacak, bellı mı olur.
Ama bu sene dhaa cok erkek yılı gıbı geldı bana.
Neyse kı heyecanlı bekleyıslerımız yakında son bulacak.

Ne guzel yazmıssın, benım bıle ıcım rahatladı.
Allah razı olsun senden.

Kızlar destekleriniz için teşekkür ederim...
Soğukkanlı ve sağduyulu olmaya çalışıyorum...
Hafiften bulantım var halen, başım ağrıyor ama ruh durumuma bağlıyorum onu şu an...
Belim,karnım ve kasıklarımda hafif ağrılar başladı. Doktorumun sekreteriyle konuştum kendisi henüz muayenehaneye gelmemiş.
Bugün çok sıkışık randevularımız bugüne randevu veremem dedi. Doktorumu henüz cep telefonundan aramadım çok erken diye, ofisine 1de gelecekmiş ama 11 olsun cebinden arayacağım.
Eğer yarın gel filan derse acile gideceğimi söyleyeceğim. Ya da telefonda bakalım bana ne derse artık...

canlar yaa bişey isticem özel mesaj gönderebilen arkadaşlardan birisi benim bilgilerimi atabilirmi gurbet güzeline ben tabloda yokmuşum

ankaradayım, yaşım 30, ilk bebeğim, bebişim erkek, sat:18 nisan 2011, tahmini doğum 6 şubat 2012

SAT'ı benden önce olan biri varrrrrrr
Benim 23 nisan ve en gerideki SAT benim sanıyordum. Senin de geç döllenme sanırım değil mi?
Adet düzensizliği mi vardı?

SAT'ı benden önce olan biri varrrrrrr
Benim 23 nisan ve en gerideki SAT benim sanıyordum. Senin de geç döllenme sanırım değil mi?
Adet düzensizliği mi vardı?

yılda en fazla 3 yada 4 kez adet görüyordum zaten bide olmadı diye söktürücü içtim hamileyken bilmeden benimki inatcı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…