- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #12.761
maddi açıdan tabiki bir şey söyleyemem.. ama yinede ben kendi açımdan söyliyeyim...
1 yiyeceğine yarım yer, 2 giyeceğine 1 giyer, bir şekilde büyür gider....
ama ömrü boyuu bir kardeşin eksikliğini hisseder ve aklı erer ermezde kendisini tek bırakmanıza eminim çok kızar:)
bu dünyada kardeşten kıymetli hiç bir yiyecek, hiç bir giyecek, hiç bir imkan olamaz...
bence sen biraz daha değerlendir canım, iş işten geçerse artık dönüşünde olmaz...
vallaha ailemin pek taktir etmediği bir evlilik yaptım 1 yıl öncesine kadar hiç çocuk istemiyordum ama rahim ağzımda yara var ve doktor çocuk istiyorsam önce gebelik sonra bu yarayı halledelim dedi bende çocukları çok seven biriyim olsun bitane dedim inan işten ayrılmak zorunda kaldım üstelik eşiminde işleri son aylarda hiç yolunda değil babamın yaptırdığı evde oturuyorum ailecek bi apartmandayız bunun avantajları olduğu kadar çoook olumsuz yönleride oluyor inan tedavi görürken iğnelerimin parasını zor buldum bi araya getirdim ve kullanamadım bile para boşa gitti şimdi hamileyim ileride bu durumum ne olacak diye düşünüyordum geçen haftalarda çok kafaya takıyordum babam kızıp duruyor eşimin işleri iyi değil ne olcak bebeğinizde geliyor diye biraz etraftanda bunaldım yani anlayacağın o yüzden benim için 2. çocuk şu hayat şartlarım altında çok olumsuz bunun ilerisi var okulu var büyüdükce dertleride büyüyecek istekleride zaman git gide değişiyor bizim çocukluğumuza bak şimdiki çocukluğa bak dünya yerinde durmuyor malesef