- Emoji Skoru
- 20.716
- Puanlar
- 923
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #13.881
Bir haftaya yakındır kasıklarımda şiddetli olmayan ağrılar oluyor.
Dün gece de iki kez afedersiniz tam bikini bölgesinin üzerine bir ağrı girdi.Birinde hızlı ayağa kalkmıştım....Diğerinde de hareketliydim, oturduğum yerde olmadı...
Böyle birşeyler yaşayan var mı?
CAnım ben yaşamadım
Ama ani hareket etmiş olabilir miisn?
izledim canım ya, dayanamıyorum. hergün dua ediyorum allahım evlatlarımızı koru diye,bu çocuklar ne hallerle dünyaya geliyor. ben 18 haftalık doğmamış kızımı kaybettim. Kaç ay kendime gelmedim. Koskoca 20 yaşlarında hayatının baharında gidiyor. dayanamadım tabi. Girmiş olduğum formlara yazdım. Bir nevi düşüncemi paylaştım. allah sağsağlim kardeşinin askere gidip gelmedini nasip etsin.
Amin canım
Ben 1998 yılında amcamı Diyarbakırda kaybettim..
Şehit edildi...Polis memuruydu...
Toprak için millet için şehit oldu...
O dönem vücudundan 13 mermi çıkardılar
Çok etkilendim...
Kuzenim tıp okuyordu Diyarbakırda bıraktı geldi...
Hayatlar darmadağın oluyor güzelim...
Toparlanmamız yıllar alıyor...
Rabbim devletimizi milletimiz korusun...
Onlarda aldıkları ahların içinde boğulup gitsinler
Bu forumda burası malesef yeri değil bununla ilgili bir bölüm varsa oraya yazabilirsin duygularını, ayrıca her iki taraftaki ölümlerde insan evladı bu mantık sürdüğü sürece bu tür ölümler daha çok olucaktır nasılsa askerlerin sonu yok biri gider biri gelir mantığı var o yüzden durup şöyle düşünmek lazım körü körüne bakmamak lazım olaylara neden milletvekillerin komutanların oğulları antalyalarda izmirlerde en rahat en güzel bölgelerde askerlik yapıyorlarda diğer insanlar oaralarda yapılıyor neden hiç bir milletveilin yada koutanların bu anlamda bir kayıpları olmuşmu bu acıyı biri bile yaşamışmı ben hiç duymadım sen duydunmu önce bunları sorgulamak lazım. neden sadece belli bir kesimin canı yanıyor neden kobay gibi o insanlar öne sürülüyor kendi evlatlarını niye sürmüyolar bunları sorgulamak lazım birde bu tarafından olaylara bakmak lazım.
Olayı siyasileştirmeyelim demişsin ama canım
Tam siyasi bir cevap yazmışsın...
Bence iyice bir araştır bak bu konuyu...
kesinlikle katılıyorum. yaşamayan bilmez,bilen çabuk unutur. benim kardeşim diyarbakır dağlarında bir yıl arkadaşları hariç insan yüzü görmeden dolaştı. eve sağ salim döndüğünde canlı cenaze gibiydi. günlerce evden dışarı adımını atamadı. Allahıma binlerce kere şükür, burda, yanımızda. ama olmayabilirdi-ki düşünmek dahi yüreğimi hoplatıyor. Hepsinin ailesine sabır versin Rabbim, çok acı... Kimseyi de evlat acısıyla sınamasın...
Amin gülüm...
Diyarbakır ne yazık ki kötü bir anıdır benim için...
Ne yazık ki her yerde ülkemizi bölmeye çalışanlar oldukça
Karşılarında duran da o kadar çok olacak
Askerimiz polisimiz jandarmamız güvenliğimiz bunun için...
Milletimiz bunun için...
Bunu hala algılayamadılar...
Bu cevaba yazılacak pek çok şey var ama gereksiz!
Kız müjdeeeeeeee
Nerdesin kız sen?
Gittin mi doktora?
Ay merakta bırakma kız bizi?
Serra yı doktora götürmüşsünüz..
Ay kız gül gül okudum yazını...
Demek sen kontrol delisi eşin de çok rahatmış ha
Kız cidden uyudu mu eşin o sırada?