• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

önce sağlık tabiki de ama en başından beri içime hep kızım olacakmış gibi geçiyor...bilmem nedense öyle hissediyorum...ama ilk bebeğim olacağı için farketmez aslında...bakalım cinsiyet henüz belli değil ama Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

valla canım içinden geçen oluyor ben geçen doktor demeseydi kız oğlan diyecek kesin şimdi diye uzandım sedyeye vallahi ama kıza benzetip pipi görmemesi bizi bugün olduğu gibi şoka uğrattı keşke o zaman galiba kız demeseydi...ama çok şükür bugün bende pipiyi gördüm..:nazar: inş sağ sağlim terbiyeli iyi erkek anneleri olup büyütürüz..gelinlerimizi severiz sevdiririz kendimizi...:9:

ilk günden beri içimde hep kız olacak hissi var ama nedendir bilmem ama hep kız ismi düşünüyor ve kız diye hissediyorum ama şuda var ki sağlıklı olsun da kız erkek farketmez ama dediğim gibi nedendir içimde ki bu his...:nazar:

Kırılmamıştır canım, kardeş kardeşe kırılır mı....
Kardeşimle birlikte yaşadığımız zamanlarda arada birbirimizi kırıyorduk, büyük kavgalarımız vs. oluyordu, ben de onlar için çok vicdan azabı duyarım aklıma geldikçe.
Ama kardeş kardeşe kin tutmaz.
Kardeşimin de beni kırdığı zamanlar vardır, ama unutuyor insan kızamıyor canından parça olduu için...
Hiç üzülme elbette kardeşin anlar seni....
Bir de şöyle düşün, zaten bir zaman sonra o da seninle kalmak istemezdi, öğrenci o, biraz öğrenciliğini yaşamak isteyecekti.
Belki de sen sizde kalmasını isteyecektin de o seni kırıp gidecekti, yurda yada arkadaşlarıyla ev tutmaya...

Diyorum ya gereksiz bilgiler hep bende :37: Bu kadar gereksiz bilgi yığınıyla erkenden yaşlanacak beynim :51:
Doktorlar sitesi diye bir site var, açıp ordan milletin sorduğu soruları/doktorların verdiği cevapları filan okuyorum.
Kimi zaman romatizmal hastalıklar, kimi zaman kalp damar hastalıkları, bazen gözle ilgili sorular, bazen kadın doğum.Yani alakam olsun olmasın :68:
Bu sabah okurken birden bir ışık çaktı, dedim yahu ne yapıyorsun sen sana ne kardiyovasküler sorunundan milletin :51:
Benim rahmetli babam da böyleydi, gerekli gereksiz herşeyi takip ederdi :86: Eee armut dibine düşer uzağa gidecek değil ya :37:

Var var İzmirli havası var sende hissederim ben :16:

Bızde kalsaydı cok zorluklar olacaktı aslında.
Esım ıstemıyordu, esımın aılesı mutlaka laf yapacaktı.
Gecen sene gorumceme 'evıme gelme' demıstım de :27:
Sonra kardesımı ne kadar sevsemde anlasamayız bazı konularda...
Cok sık tartısırız.
Boylesı hayırlı oldu bence.
Evet, bencede ogrencılıgın tadını cıkarmak ısteyecektı vaktı gelınce.
Boyle dusuneyım ıyısı mı...

Masallah.
Meraklı olmak guzel bırsey.
Ben okudugumu aklımda tutamıyorum.
ınsallah bu hevesın, merakın cocuguna da gecer.
Bılgılı anne-baba ve cocuklarınız olur.

azelya ben şaka yapmıştım bilmiyorum gördünmü msjımı..fırfırlı don hayalimiz artık bahara kaldı :):9:

Gördüm canım gördüm, yazdım cevap hatta...
Evde kimse görmeden bi giydirir bakarız :60:Şaka şaka, şimdi benim hayaller değişti, yaza denize götürcem onu diz hizasında deniz şortu alıcam hawai adaları esintili :P Boynuna da gümüş bir zincir takıcam, saçlarına da havalı bi şekil veririm, tikkky tikky salınsın kumsalda :86:

Evde kimse görmeden bi giydirir bakarız :60:Şaka şaka, şimdi benim hayaller değişti, yaza denize götürcem onu diz hizasında deniz şortu alıcam hawai adaları esintili :P Boynuna da gümüş bir zincir takıcam, saçlarına da havalı bi şekil veririm, tikkky tikky salınsın kumsalda :86:

:60::60: iş bende öyle yapıcam artık toka işini napıcaz oda yattı

valla canım içinden geçen oluyor ben geçen doktor demeseydi kız oğlan diyecek kesin şimdi diye uzandım sedyeye vallahi ama kıza benzetip pipi görmemesi bizi bugün olduğu gibi şoka uğrattı keşke o zaman galiba kız demeseydi...ama çok şükür bugün bende pipiyi gördüm..:nazar: inş sağ sağlim terbiyeli iyi erkek anneleri olup büyütürüz..gelinlerimizi severiz sevdiririz kendimizi...:9:

hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım. çok merak ediyorum benimkinin cinsiyetini... erkek isimleri düşünmeye başlamışsınızdır artık:)

Bızde kalsaydı cok zorluklar olacaktı aslında.
Esım ıstemıyordu, esımın aılesı mutlaka laf yapacaktı.
Gecen sene gorumceme 'evıme gelme' demıstım de :27:
Sonra kardesımı ne kadar sevsemde anlasamayız bazı konularda...
Cok sık tartısırız.
Boylesı hayırlı oldu bence.
Evet, bencede ogrencılıgın tadını cıkarmak ısteyecektı vaktı gelınce.
Boyle dusuneyım ıyısı mı...

Masallah.
Meraklı olmak guzel bırsey.
Ben okudugumu aklımda tutamıyorum.
ınsallah bu hevesın, merakın cocuguna da gecer.
Bılgılı anne-baba ve cocuklarınız olur.

Ben özellikle sağlık konusunda çok meraklıyım ama eşim de tam tersi.
Çok rahat, çok geniş bir adamdır.Öğrenmek, bilmek, araştırmak istemez...
Makine kafadır o, makinalara ilgi duyar, onları sever :1:

Kardeşinin gelmemesi daha iyi olmuş canım o zaman…
Birlikte yaşasanız daha büyük problemler olacaktı, belki eşinle araları bozulacaktı…
Şimdi birkaç gün üzülürsünüz ama mesafeli ve iyi olmak en iyisi.

Parmak arası terlik de al :1:

Göz rengi nasıl tutar bilmiyorum
Benim gözlerim yeşile kaçan ela, esiminki ela. Annem babam ela. Dedelerim yeşil , mavi. İlk kızım masmavi gözlü, ikincisi grimsi yeşil. Aman gözleri gorsunde bakalım dogunca görürüz :)

Ben özellikle sağlık konusunda çok meraklıyım ama eşim de tam tersi.
Çok rahat, çok geniş bir adamdır.Öğrenmek, bilmek, araştırmak istemez...
Makine kafadır o, makinalara ilgi duyar, onları sever :1:

Kardeşinin gelmemesi daha iyi olmuş canım o zaman…
Birlikte yaşasanız daha büyük problemler olacaktı, belki eşinle araları bozulacaktı…
Şimdi birkaç gün üzülürsünüz ama mesafeli ve iyi olmak en iyisi.

Cocuklarınızında baska konulara ılgısı olursa ooo super bılgılı olursunuz.
Bılgı yarısmalarına aıle katılırsınız, ne guzel olur ıste.

Oyle evet,
artık sonuc bellı, yapacak bırsey yok.
Pısmanlıgım, kardesımı ıstemedıgımı cok kez bellı etmıs olmamdan.
Sussaydım, hıc kımse 'bos yere tasalandın' dıyemeyecektı...
Sımdı bol bol bunu duyacagım.

Neyse, zamanla unutulur.

arkadaşlar merhaba, beni de ekler misiniz? benim de sat 7 mayıs :9:
şu anda 15. haftanın içindeyim, haftaya doktor kontrolümüz var, cinsiyet öğrenicez işallahhh...:97:

şu anda 15. haftanın içindeyim, haftaya doktor kontrolümüz var, cinsiyet öğrenicez işallahhh...:97:

Hoşgeldin, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Birinci sayfada konu sahibi olan Gurbetguzeline msjla bilgilerini atarsan ekler seni de.
:34:

ne güzel hayırlı haberler alırsın inş. doktorundan...bende çok merak ediyorum henüz 12 hafta 5gün oldu....peki ne hissediyorsun sende de his var mı:nazar:?

hoşgeldin canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :nazar:

erkekte parmak arası terlikten hoşlanmam uyandırıyım:3::3::3:

Eyvah dünürden veto geldi :34:

Back
X