- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.901
haklısın canım. bu arada tıp merkezindeki sekreterlere sinir oluyorum. az önce randevu almak için aradım, doktorum özel sizde doktorum yok dedim. bana ne dese beğenirsiniz "nesini görmek istiyosunuz bebeğin dedi" bende "herşeyini görmek istiyorum, bebeğimi görmek için size açıklama yapmak zorunda mıyım?" dedim. böyle cahilleri masa başına nasıl oturturlar bilemiyorum. hemde özel bir tıp merkezinde.
CAnım sen o gün benim cevap vermeme alındın galiba...
Bu tarz sorular neden sevilmesin?
Biz burada sadece bebeğimizi değil... Acılarımız sevinçlerimiz de dertlerimiz de paylaşacağız..
Elde değil paylaşmamak...
Senin o gün sorduğun soruda ben o açıklamayı da ekleseydin daha verimli bir yorum yapardım dedim..
Ama sen hemen alındın.. Ben fark ettim alındığını ama dedim ki geçer gider..
Bu benim için çok büyük mesele değil çünkü...
O kadar mühim konular var ki üzülmem gereken...
Sen benim hemşerimsin..
Senin bu sebeple farklı bir yerin var bende...
Hadi darılma artık...
Bak bu çiçekler senin için...
biraz katı olabilirim ama ben olsam gitmezdim kesin..
onun kırıldığı kadar sende üzüldün ,kırıldın o doğum yapmış ama
sende hamişsin..sadece senn tarafından değilki arkadaşlığınız ....
Ben kızmıyorum tatlım da geçen ben bu tarz birşey sormuştum fikir almak için.
Birkaç arkadaşın yorumuna çok içerledim. Cevabını biliyormuşum da özellikle sizden duymak istermişim gibi imalarda bulunan yorumlar geldi.
Bir de bir yorum karşısında annem karşıma geçmiş de beni azarlıyor hissine kapıldım, sorduğuma soracağıma pişman olmuş ve cidden üzülmüştüm.
Ondan söyledim canım....
elefera
canım kusura bakma ama arkadaşının egosu biraz şişkince sanırım. ne oluyor bu; "benım gibi düşüneceksin, düşünmek zorundasın, biz arkadaşız ayrı fikrimiz olamaz, olmamalı yoksa seninle konuşmam" tavrı? çocuk gibiymiş valla. sen o'nun annesine gidiyorsun ama o seninkine hiç gelmıyorsa, seni arayıp sormuyor ve sormayacagından da emınsen belki de sen bu duruma "arkadaşlık" sıfatını uygun görmüşsündür. belki de o bunu öyle düşünmuyordur.
ama durumunu anlıyorum, 25 senelik bi arkadaşımı bu tarz komik bi nedenden dolayı kaybettim bende. düşündüm de benim çocukluktan beri o'nun için yaptıklarım dost sıfatına layıkken, o'nun bana yaptıkları arkadaşlık sıfatından bile düşük bi eşikteymiş. ve ben bunu hiç anlayamamış anlamsız anlamlar yüklemişim ikimizin ilişkisine. en son "ehhh yeter be" dıyip kesıp atan ben oldum, bunda da sen olacaksın gibigözüküyor. çünkü zor boyle ınsanlarla bişeyler paylaşabilmen.
haklısın canım. bu arada tıp merkezindeki sekreterlere sinir oluyorum. az önce randevu almak için aradım, doktorum özel sizde doktorum yok dedim. bana ne dese beğenirsiniz "nesini görmek istiyosunuz bebeğin dedi" bende "herşeyini görmek istiyorum, bebeğimi görmek için size açıklama yapmak zorunda mıyım?" dedim. böyle cahilleri masa başına nasıl oturturlar bilemiyorum. hemde özel bir tıp merkezinde.
Mevzuyu bılıyorum canım, ama kımın sozune alındın bılemıyorum.
Belkı senın anladıgın sekılde ıfade etmemıstır, he?
Uzulme artık, bak yoksa melegın de uzulur.
kızlar günaydın 1 haftadır çok kötüyüm sürekli yatıyorum.ilk boğazım ağrımaya başladı sonra grip burun tıkanıklıgı fln derken şimdi acayip bi öksürük var gece uyuyamıyorum sürekli öksürüyorum artık karnım acıyor neyapabilirim?
eleferam tabi sen daha iyi bilirsin ama
oda seni arayıp tebrik etmedi öyle değil mi
ben olsam bende gitmezdim
Canım çocukluk arkadaşın ve mübarek bir aydayız...
O tartıştığınız konu hakkında konuşma o muhabbete girme
Annesiyle konuş...Onunla da bebeğiyle ilgilen...
Ama o tartıştığınız konuda muhabbete girme...
Hediyesini de ver büyüklük sende kalsın...
Ha ben olsam dargınlığımı da derdim ama sen nasılsın bilmiyorum..
Canım limonlu cayyyyyy herkese aynı seyi soyluyorum
Ben 2 kere alattım hamileligimden beri bu dediklerini. Hele burun tıkanıklıgı igrenc bisey.. Yediginden hicbisey anlamıyorsun insan sinir oluyor..
Gunde 1-2 bardak cayın icerisine yarım limonu sık ve ic canım. Cok iyi geliyor. 2-3 gune kadar duzelirsin. Demisti dersin eger uygularsan
kızlar günaydın 1 haftadır çok kötüyüm sürekli yatıyorum.ilk boğazım ağrımaya başladı sonra grip burun tıkanıklıgı fln derken şimdi acayip bi öksürük var gece uyuyamıyorum sürekli öksürüyorum artık karnım acıyor neyapabilirim?
aynısı şekerim. öyle bi öksüruyorum ki üst komşu gelecek diye korkuyorum. bir de iltihap da var benim genizde( kuru öksürük değil yani... bildiğin hönk hönk tiryaki öksürmesi geçmiş olsun ben acı bal yiyorum sabah akşam bi kaşık
Hamıle oldugumu ben haber verdım, o zaman tebrık ettı.
Sonrasında bır ıkı kez aradı nasılsın demek ıcın.
ıste o aramalardan bırınde gectı bu konusma.
Ve sonrasında bır daha aramadı.
Ortak bır arkadasımız var, mutlaka paylasmıstır bu olayı onunla.
Oda gecen gun aradı, dıgerı gıbı oda ogretmen oldugu ıcın, 'aaa calısıyor musun, ben tatıl yapmaktan sıkıldım' fılan dedı, ıyıce cınlerım tepeme cıktı.
Bak aklıma geldı, arkadasım dogum yapınca mesaj gonderdım, tebrık ederım, artık gercek bır aıle oldunuz dıye.
Daha sonra soyledı bana, cok gulmus o lafıma, hatta dıgerıne anlatmıs, beraber gulmusler, gercek aıle ne demekmıs, o zaten cocugu olmadan oncede gercek aıleymıs...
ayyy ne salak bir kızmış bu yaa
çok gıcık oldum bende
Pekmezin de geçirdiğini söylüyorlar öksürüğü....
bblau sen pekmez deyince benimde aklıma tahin geldi tahinin geçirdiğini biliyorum öksürüğü küçükken hep içiridi annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?