- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.441
Öncelikle herkese günaydın...
Tatlım ben 15+0 da öğrendim cinsiyetini erkek demişti..
Kızsa belki belli olmazda erkekse belli olur gibi..
Senin cinsiyet öğrenmen için çok erken gibi ama bellide olmaz..
Doktordan doktora değişiyor görülebilme ihtimali..
12 + larda görenlerde vardı sanırım..
İnşallah görürsün şeker..
Bu arada bblaucum senin adına çok sevindim..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
kızlaarr alınmayın yaa srgmn ve duygu benede cep telfonu ile ilgili ni soru sormuştum kimse cvp vermemişti ayşe bahar ve bblau dışında topiğin çok kalabalı9k ve yorumların çok fazla olmasıyla alaklaı bir durum bence şahsi düşünmeyelimm bence
günaydınnnn kızlar
yarın sabah 10 da doktora gitcem ikili test yapar belki 12+3 oluyoruz çok heyecanlıyım lütfen dua edin cinsiyet belli olurmu sizce?
dünyam gelmedi di mi? erkek o'nun bebeği...
dünyam gelmedi di mi? erkek o'nun bebeği...
Günaydın kızlar naber nasıl gidiyor
ben dün doktorumu aradım ikili test sonucu için çok güzel hiç bir sorun yok dedi
geri kalan testleri gerek görmüyorum dedi
sizede doktorunuz ikili test iyi çıktı diye 3lü ve 4lü testlere gerek yok dedimi
acaba ben yinede yaptırsammı ikilemde kaldım vallaha
bu arada dünyam80 ve bblau cinsiyet öğrendinizmi?????
Bblaucugum; benımde saclarım cok yaglanır normalde, ıkı gun yıkamasam dokunamam.
Ama sımdı cok az yaglanıyor.
Ümitlensem mı acep.
Bırde esım hep dıyor kı, 'bu hamılelık sana cok yaradı, cok guzellestın'
Ayy ıyıce heyecanlandım sımdı.
Acaba benım kuzunun cınsıyetı ne?
Ben de merak ettim, ben gitmeden gelse ya...
Bence de erkek bu arada
canım 3 lü tarama testin ne zaman yapılacak? aşağı yukarı günlerimiz yakın seninle
ben yüzük yaptım ilkime erkek çıktı çin takvimindede erkek 2 dir dr da erkek ama kesin konuşmuyorum diyor valla nebiliyim kız erkek farketmez sağlıklı olsunda işte bişeyler alabilmek için heves ediyoz ya ondan bu merakımız benim ikili test problemsiz çıktı şükürr 3 lü yaptıracakmısınız kızlarrr...
canım merak etme benim doktorumda 2'li çok iyi 3^'lü teste gerek yok dedi bende yaptırmıcam ama ayrıntılı usg yapacak 20.haftadan sonra o daha önemli dedi
Merhaba kızlar,
Ben geldim....
Bu zamana kadar yazamadım çünkü doktor kontrolümüzden sonra kan verdik,daha sonra da idrar...
Ve maalesef tansiyonum yine 170/100 çıktığı için doktorum kardiyologa sevk etti. Bir türlü kendisini ikna edemedim heyecandan stresten olduğuna dair. Öyle bile olsa masum değil bu tansiyon dedi ve kalp doktoruna bir mektup yazarak beni gönderdi.
Muayene oldum, kalp grafiğim çekildi, koluma holter takıldı tansiyonumu 24 saat kontrol edebilmek için,yarın da holter çıkarılacak ve eko çekilecek.Sonrasında gerekirse tansiyon ilacına başlanacak.
Ama kardiyolog doktor hipertansiyonum olmadığını heyecandan olduğunu düşünüyor, yine de gerekli kontrolleri yapalım dedi.
Ayrıca bebeğimin eşi öndeymiş, böyle gider yukarıya çıkmazsa mecburi sezeryan olabilirmişim....
Veeeeee günün bomba haberiiiiiiiii : Bebeğim KIZMIŞ
bblaucım bebişin kızmış. nasıl mutlu oldum anlatamam. dün iş çıkışına kadar acaba yazar mı diye bekledim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. tansiyon sorunun umarım ciddi boyutta değildir. benimde yükselir tansiyonum ve nabzım. o yüzden stresten uzak durmaya çalışıyorum. çok heyecanlı olduğumda senin gibi yükselir hemen.
canım ben kızım olsun çok istiyorum
ama oğlumda da hep kız hissediyordum
ama oğlumda inanılmaz rahat bir hamilelik geçirdim
bu çok zor geçiyor mide bulantısı kusma cildim bozuldu sanki
oyüzden bunun cinsiyeti değişikmiş gibi geliyor
önce sağlıklı olmasını istiyorum ama sonra da inş.kız olur
yarın sabah doktora aç mı gideyim tokmu 2li test için?bide çook su içmeme gerek varmı? öneriniz tavsiyeniz varsa paylasın lütfen
Ben de merak ettim, ben gitmeden gelse ya...
Bence de erkek bu arada
yarın sabah doktora aç mı gideyim tokmu 2li test için?bide çook su içmeme gerek varmı? öneriniz tavsiyeniz varsa paylasın lütfen
Kızlar sizlere bir sorum olacak..
Normalde her sabah kahvaltıdan önce biraz ceviz içi yemeye çalışıyorum ama evde temizlenmiş vardı onu tüketiyordum ama bitti..
Yeniden ceviz almayı düşünüyorum ama ceviz içi mi alsam cevizi kabuklu bir şekilde mi alsam bilemedim..
Normalde ceviz içini tüketmek daha kolay oluyor diğerini temizleyip yemeyi üşenir gibiyim ama geçenlerde bir yerde okumuştum kabuklu daha iyi diyordu..
Sizler nasıl tüketiyorsunuz?
Selammmmmm Canlar :118: Çok enerjik uyandım bugün..Dışarıda kapalı bir hava var, ortalık gri, birazdan yağmur başlar tam benim havalar bu havalar, onun için çok çok mutlu oldum
Canım çok çok çok sevindim bir prenses daha geliyorDoktorunun bu kadar ilgili olması çok hoşuma gitti.İnşallah dediğin gibi sadece doktora gittiğinde böyle çıkıyordur.
Sen neden çok az yazıyorsun bakim?? Özletiyorsun kendini.
Tatlım sen hep 1 bebek bekliyor gibi konuşuyorsun :)) Belki biri erkek biri kız olur :124:
Dunyam80 de gelse artık
Kızlar sizlere bir sorum olacak..
Normalde her sabah kahvaltıdan önce biraz ceviz içi yemeye çalışıyorum ama evde temizlenmiş vardı onu tüketiyordum ama bitti..
Yeniden ceviz almayı düşünüyorum ama ceviz içi mi alsam cevizi kabuklu bir şekilde mi alsam bilemedim..
Normalde ceviz içini tüketmek daha kolay oluyor diğerini temizleyip yemeyi üşenir gibiyim ama geçenlerde bir yerde okumuştum kabuklu daha iyi diyordu..
Sizler nasıl tüketiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?