2012 Şubat Anneleri

tatlım teşekkür ederim.Rabbim cümlemize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip eylesin.

Ben srgmn'in sorusunu arıyorum bulamadım bi türlü ya ((

günaydınnnn kızlar
yarın sabah 10 da doktora gitcem ikili test yapar belki 12+3 oluyoruz çok heyecanlıyım lütfen dua edin cinsiyet belli olurmu sizce?

ınsallah hayırlı haberler alırsın canım.

Bblaucugum; benımde saclarım cok yaglanır normalde, ıkı gun yıkamasam dokunamam.
Ama sımdı cok az yaglanıyor.
Ümitlensem mı acep.
Bırde esım hep dıyor kı, 'bu hamılelık sana cok yaradı, cok guzellestın'
Ayy ıyıce heyecanlandım sımdı.
Acaba benım kuzunun cınsıyetı ne?

srgmncıgım;
Bellı olmaz kı, bebegının durusu cok onemlı.
ınsallah acar bacaklarını da gorursun.

canım merak etme benim doktorumda 2'li çok iyi 3^'lü teste gerek yok dedi bende yaptırmıcam ama ayrıntılı usg yapacak 20.haftadan sonra o daha önemli dedi

kızlar ben çıkıyorum biraz bişeyler atıstırayım yarın doktora gitcem ya bari bugun iyi besleneyim :)
kahvaltıyı oldum olası hiç sevmem ama mecbur yapcaz.
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın iyi beslenin hoscakalın...

Canım aynen beni tarif ediyorsun. 2. güne çıkmaz benim saçlar da normalde.
Akşamına yağlandığı olur.
Benim eşim de seninkiyle aynı yorumu yapıyor...
Vallahi ümitlensen mi acaba

Evet canım haklısın :) benim doktor sadece 4lü isstiyor..

Kızlar sizlere bir sorum olacak..
Normalde her sabah kahvaltıdan önce biraz ceviz içi yemeye çalışıyorum ama evde temizlenmiş vardı onu tüketiyordum ama bitti..
Yeniden ceviz almayı düşünüyorum ama ceviz içi mi alsam cevizi kabuklu bir şekilde mi alsam bilemedim..
Normalde ceviz içini tüketmek daha kolay oluyor diğerini temizleyip yemeyi üşenir gibiyim ama geçenlerde bir yerde okumuştum kabuklu daha iyi diyordu..
Sizler nasıl tüketiyorsunuz?

canım merak etme benim doktorumda 2'li çok iyi 3^'lü teste gerek yok dedi bende yaptırmıcam ama ayrıntılı usg yapacak 20.haftadan sonra o daha önemli dedi

anladım demekki tek değilmişim
tabiki benim doktorumda geçen hafta ikili test için usg daha önemli oluyor dedi burun kemiğini falan inceledi herhalde 20. haftadan sonra organlarana daha yakından iyice bakacak yarın devletin doğum hastanesine gideceğim belki cinsiyet söylerler
kendi doktorum özelde ve 16. haftayı bekliyor cinsiyet için
offf öğrensem üzerimden yük kalkacak böyle bişeler alayım hazırlık yapayım diye içim içimi kemiriyor vallaha

Selammmmmm Canlar :118: Çok enerjik uyandım bugün..Dışarıda kapalı bir hava var, ortalık gri, birazdan yağmur başlar tam benim havalar bu havalar, onun için çok çok mutlu oldum

Canım çok çok çok sevindim bir prenses daha geliyor Doktorunun bu kadar ilgili olması çok hoşuma gitti.İnşallah dediğin gibi sadece doktora gittiğinde böyle çıkıyordur.

Sen neden çok az yazıyorsun bakim?? Özletiyorsun kendini.

Tatlım sen hep 1 bebek bekliyor gibi konuşuyorsun :)) Belki biri erkek biri kız olur :124:

Dunyam80 de gelse artık

yarın sabah doktora aç mı gideyim tokmu 2li test için?bide çook su içmeme gerek varmı? öneriniz tavsiyeniz varsa paylasın lütfen

Tok git canım. Özellikle aç olmanı istemiyorlar.
USG olmadan önce de tatlı bir şeyler yer ve su içersen bebeğin hareketli olur.

Ben de kabuklu tükettim canım önce. O bitti sonra temizlenmiş aldım ama gerçekten aslında kabuklusu daha sağlıklı.
Yıkayamayacağımız için cevizi.

canım sanki ikisinin cinsiyeti de aynı olur gibi geliyor bana nedense

tatlım ben kabuklu alıyorum 2-3 güne bir kırıyorum, ihmal etme bebişin zekası için çok önemliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…