2012 Şubat Anneleri

valla kıslar ben nisan 2012 hayırlısıyla tabiii anne adayıyım...burda ne işin var demesseniz aranıza katılıveriiim:37:
aradım taradım sohbeti ,bilgisi ve aktif en hos gelen bir topik siniz...

ben bugun itibariyle 7+2 yimmm sizin çömeziniz:42: sayılırım herhalde
benim bu 3,gebeliğim 2011 yılı ıcınde en son kayıptan sonra arastırmalar yapıldı kan pıhtısı cıktı ve hergun iğne yapıorum karından...simdilik yolunda gidio gozukuoyr ama ödümüz patlıyorr bii prob.cıkacak dıe..

hoşgeldin..
inşallah bu hamileliğin sağlıkla ve güzel geçer:71:

arkadaşlar çatlakları önlemek amacıyla kullandığınız bi şeyler var mı??ne kadar erken başlarsak o kadar çok önlem alırız....

canım ben chicco mamma donna çatlak önleyici kremini kullanıyorum:49:

Oksurdum ama gecmedı :59:
Gegırme ısını de beceremem kı.

Tam anlatamıyorum ama bu her ne ıse su an canımı yakıyor.
Kemıklerımı sıkıyorlar sankı :59:

bazen stresten psikolojik olarakta yapabilio sonuçta wucüt gerilio büyüyoo takmamaya çalış kafana ben ilk 2 ayı çok zor atlattımm.gebeliğimden önce antisepresan alıoudum gebelik olunca bırakmak zorunda kaldım...heryerim ağrıo felan gibiydi...allahtan daha iiyim..

kızlar mail adresime gelen haftalık bültene göre 17. haftanın içindeki bebişlerin vücut yağları oluşmaya başlıyormuş, yani o çubuk kraker gibi kol ve bacakların yerini ısırılası butlar alacakmış :32: veeeeee minik kuzular artık sesleri duyabiliyorlarmışşşşşşş. hatta köpek havlaması, kapı zili gibi sesler onları ürkütüp yerlerinden zıplatabiliyormuş. kıyamam ben kuzucuuuuma ya... bundan sonra zile basan eller itinayla kırılır, sokakta havlayan köpeklerin kafaları koparılır :27: oyh sahiden büyüyolar mu ne?

Yerim onları...benim büyük oğlan evde havlıyor kapı çalınca ama, alışsın şimdiden bebişim, alışsın ki doğunca bu ne yaw demesin :27:

bazen stresten psikolojik olarakta yapabilio sonuçta wucüt gerilio büyüyoo takmamaya çalış kafana ben ilk 2 ayı çok zor atlattımm.gebeliğimden önce antisepresan alıoudum gebelik olunca bırakmak zorunda kaldım...heryerim ağrıo felan gibiydi...allahtan daha iiyim..

Tesekkur ederım, ılgılı yorumların ıcın.
Bıraz ovdum, agrı azaldı sankı.
Rabbım senın de yardımcın olsun.
ınsallah her gecen gun daha ıyı olur ve melegının de ıyı oldugunu ogrenırsın.

Oksurdum ama gecmedı :59:
Gegırme ısını de beceremem kı.

Tam anlatamıyorum ama bu her ne ıse su an canımı yakıyor.
Kemıklerımı sıkıyorlar sankı :59:

elefera sen de ben gibi sıkıntılı bi tipsin. gögsunde daralma var dı mı? sankı boğazına düğme kaçmış sen de düğmenin deliklerinden nefes alıyor gibisin. sıkıntılı daraltıcı bı nefes ama bu. dolu dolu dolu değil. bana da oluyor canım o sık sık. hatta bunun yüzünden kalp grafıgı bile çektırdim ben. hatta benim bundan önce kaybettiğim bebeğimin öldüğünü öğrendiğim gün benı amelıyata almadan bı alete bagladılar onda bıle kalbımde bı sorun çıktı. ama sonra gıttıgım de bişey çıkmadı çok şükür.

evhamlıyız evhamlı... rahat bırak kendini. ha demesı kolay gercı ama bı dene en azından.

kızlar mail adresime gelen haftalık bültene göre 17. haftanın içindeki bebişlerin vücut yağları oluşmaya başlıyormuş, yani o çubuk kraker gibi kol ve bacakların yerini ısırılası butlar alacakmış :32: veeeeee minik kuzular artık sesleri duyabiliyorlarmışşşşşşş. hatta köpek havlaması, kapı zili gibi sesler onları ürkütüp yerlerinden zıplatabiliyormuş. kıyamam ben kuzucuuuuma ya... bundan sonra zile basan eller itinayla kırılır, sokakta havlayan köpeklerin kafaları koparılır :27: oyh sahiden büyüyolar mu ne?

20.haftadan itibaren tiz sesleri duymaya baslarlarmıs...içerdi duydugu seslerle uyumlu oldugu içinde ilerde dogdugunda
ruhsal dengesi için klasik muzik veya slow muzikler dinletmek dogruuymus :)

Tesekkur ederım, ılgılı yorumların ıcın.
Bıraz ovdum, agrı azaldı sankı.
Rabbım senın de yardımcın olsun.
ınsallah her gecen gun daha ıyı olur ve melegının de ıyı oldugunu ogrenırsın.

önemli diil canım insan yaşamayınca anlamıyor..Allah hepimize ferahlık ve sağlık wersin hepimizin meleklerini korusun inş.:90:

hoşgeldin..
inşallah bu hamileliğin sağlıkla ve güzel geçer:71:

canım ben chicco mamma donna çatlak önleyici kremini kullanıyorum:49:

slm kızlar öncelikle kahvekokusu hoş geldin inşallah hamileliğin hayırlı olur canım.bende ilk düşük yapmıştım 6 aydan snr tekrar hamile kaldım şükür çünkü bi türlü hamile kalamamıştım neyse şimdi 14, haftam allah ımın izniyle hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi alalım kucaklarımıza inşallah.çatlaklar için evet bende araştırıyorum bir kakao yağı diyorlar birde jansın bebe yağı ben onu zaten normaldede kuru cildim kullanıyordum amasenin yazdığın chicco mamma kremi eczanedenmi almalıyım onu sorucaktım.teşekkürler

illk hamileliği öğrendiğin beta hcg mi bakılıoo...çünkü benim ondan aşka hiç ölçüm yapılmadı..bide nasıl oluoo merak ettim şimdi...ben bayramdan sonra öğrenicem cinsiyetini çünkü sabırsızlanıoumm:69:

benimde değerim 50 nin üstüydü.79 du sanırım.ve oğlum oluyor kısmetse.
ben bugün de doktora gittim.geçen hafta karın ağrısı için gittiğim başka bi doktor,tansiyonum yüksek çıkınca bugünde kontrole çağırmıştı,bahaneyle ultrasondada girdim.yine erkek dedi.tansiyon bugün normal değerlerdeydi allahtan..

ben bugün de doktora gittim.geçen hafta karın ağrısı için gittiğim başka bi doktor,tansiyonum yüksek çıkınca bugünde kontrole çağırmıştı,bahaneyle ultrasondada girdim.yine erkek dedi.tansiyon bugün normal değerlerdeydi allahtan..

ya benimki 39 kıs mı olcak acabaa aayyyy heycanlandımm:66:

oldugu soyleniyor canım cogu kisinin de cıkıyor, fakat benim degerim 102 idi ve oglum oluyor. Bende tutmadı yani..

aaaaa dünyam cinsiyetini öğrenmişsin canım..sayfaları okuyorumda şimdi gördüm..hayırlı olsun gözün aydın..
hani sen bazen göbüş fotonu koyuyurdunya ben kendimce sana tahminde bulunmuştum ,erkek diye düşünmüştüm,doğru tahmin etmişim..
allah kucağına almayıda nasip etsin..

hadi hayırlısı en azından sen öğrendin cinsiyetini darısı bize inşallah bende eylül 10 kontrol de öğrenicem işallah

SLM kızlar benim derdim iki gündür kızarıklıklar mahfoldum yüzümde ve boynumda kızamık gibi lekeler oldu,gerçi ben bu sorunla senelerdir arada bir uğraşıyorum ama şimdi durum farklı hamilelikte ilaç kullanamicamı düşünerekten size soruyorum yarın dr gidicem ama çok yanıyor yüzüm ne olucak kızlar benim halim.:69:

Back
X