2012 Şubat Anneleri

Yorumunu gormemıstım bıraz once (:
Bende saatlerce bebettoya baktım.
Alt acmalar guzel de, belkı daha guzel modeller gorurum dıye almadım.
Takımlara bıttım ben, hele kız bebıslerın...
Ama benım kuzunun cınsıyetı bellı degıl.
Bırde erkek hıssedınce...
Beklemedeyım anlayacagın.
Sadece bakım cantası ıle yetındım bugunluk.
6 ayımız var bızım daha.
O vakte kadar yıne acılır magaza.

al kız al. ben ekru rengi olan organık takımı aldım. bir de altı çizgili lacivert takımı beğendim o'nu aldım. aaa bi de kırmızı lacivertli şapkası holigan şapkası olan takımı da aldım pardon :)) senin bebek kız olacak gibi. niye bilmiyorum ama kız gibi o. gelin adayları çoğalıyor. semra hanıma bağlanacam yakında...

Kızlar bunlar haftas onu civilden melegıme aldıklarım,

$for my baby 005.webp$for my baby 001.webp$for my baby 002.webp$for my baby 003.webp$for my baby 004.webp

Buda bıraz once bebettodan aldıgım bakım cantası,
$BBT-P746KEMKH-Kemik-Kahve_03_276x385.webp

Ah bı' cınsıyet bellı olsa daha neler alacagım...

Dun esim eve yarım saat gec geldi ben de 3 kere aradım 1. acmadı 2. de mesgule verdi 3. de actı araba yıkıyorum gelicem dedi kapadı.
Sonra eve geldi gorumcemle actık kapıyı. Daha iceri girmeden " bir adam 10 defa aranmaz, istersen sen erkek ol ben kadın olayım" dedi.
Bir soruma gitti gorumcemin yanında beni azarlaması.. Gozlerim doldu gittim mutfaga salata yaptım o sinirle..
Sonra tutamadım kendimi odamda aglamaya basladım.. Susmak istiyorum ama bozulmus cesme gibi habire akıyordu yaslar gozumden..

Sonra esim geldi yanıma konusuyodu benimle gel yanıma falan diyordu gitmedim..
Sonra gorumcem geldi odaya oturdu yanımıza!

Sinir oluyorum ya kocamla basbasa odadayken yanımıza gelmesine. Sonra gorumcem gelince kaynanam da geldi oturdu odaya!
Herkesin her yaptıgı sey batmaya basladı bana artık ya.. Millet de sanki herseyi inadına yapıyor!

ayy canım üzme kendini gerçekten insanlar çok düşüncesizler yaaa..
benimde erkek kardeşim var asla eşiyle odalarındayken gitmem yanlarınaaa ben yani daha bekar ama evli olsaa asla gitmem:60:
gerçekten bunları duyunca şaşırıyorum gerçi benim kayınvalidem vefat etti görümcem yok ama eminim kayınvalidem sağ olsaydı bırak yanımıza gelip oturmayı, yatrdı bile yanımızda , hay canına rahmet:1::1:

ayy canım üzme kendini gerçekten insanlar çok düşüncesizler yaaa..
benimde erkek kardeşim var asla eşiyle odalarındayken gitmem yanlarınaaa ben yani daha bekar ama evli olsaa asla gitmem:60:
gerçekten bunları duyunca şaşırıyorum gerçi benim kayınvalidem vefat etti görümcem yok ama eminim kayınvalidem sağ olsaydı bırak yanımıza gelip oturmayı, yatrdı bile yanımızda , hay canına rahmet:1::1:

Evet cok dusuncesizler hepsi cok sinir oluyorum.
Gorumcem bizdeyken esimle telde konustugumda baska odaya gidiyorum pesimden geliyor!
Soylediklerime o cevap veriyor! O telefonda esiyle konusurken kacar gider baska odalara asla gitmem pesinden ayıp cunku!
En sonunda birine patlıycam ama bakalım kime..

Dun esim eve yarım saat gec geldi ben de 3 kere aradım 1. acmadı 2. de mesgule verdi 3. de actı araba yıkıyorum gelicem dedi kapadı.
Sonra eve geldi gorumcemle actık kapıyı. Daha iceri girmeden " bir adam 10 defa aranmaz, istersen sen erkek ol ben kadın olayım" dedi.
Bir soruma gitti gorumcemin yanında beni azarlaması.. Gozlerim doldu gittim mutfaga salata yaptım o sinirle..
Sonra tutamadım kendimi odamda aglamaya basladım.. Susmak istiyorum ama bozulmus cesme gibi habire akıyordu yaslar gozumden..

Sonra esim geldi yanıma konusuyodu benimle gel yanıma falan diyordu gitmedim..
Sonra gorumcem geldi odaya oturdu yanımıza!

Sinir oluyorum ya kocamla basbasa odadayken yanımıza gelmesine. Sonra gorumcem gelince kaynanam da geldi oturdu odaya!
Herkesin her yaptıgı sey batmaya basladı bana artık ya.. Millet de sanki herseyi inadına yapıyor!

Esın cok kaba davranmıs bence.
Ama gorumcen ve kayınvalıden daha beter.
Canım, ıyıce sogutmak ıstemem senı ama, ne kadar anlasırsan anlas, bır yerde patlak verıyor esının aılesı ıle olan ılıskıler.
Bende cok severdım, annem der sarılırdım, esıme kardeslerın benım arkadasım, onlar bana yeter derdım...
Ayrı eve cıkma ımkanınız hıc yok mu?
Hep boyle mı yasayacaksınız?

al kız al. ben ekru rengi olan organık takımı aldım. bir de altı çizgili lacivert takımı beğendim o'nu aldım. aaa bi de kırmızı lacivertli şapkası holigan şapkası olan takımı da aldım pardon :)) senin bebek kız olacak gibi. niye bilmiyorum ama kız gibi o. gelin adayları çoğalıyor. semra hanıma bağlanacam yakında...

Eklesene foto.ları canım sende.
Ben tutabılırsem daha almayacagım, cınsıyetı ogrenene dek.
Insallah kalbındekı gıbıdır, kızımı tasıyorumdur.
Elbette erkek olursa da uzulmem, yeter kı saglıklı olsun.
Ama bılıyorsun ıste, hep kızlara cicili kıyafetler var.
Onları almak ıstıyorum bende...

Esın cok kaba davranmıs bence.
Ama gorumcen ve kayınvalıden daha beter.
Canım, ıyıce sogutmak ıstemem senı ama, ne kadar anlasırsan anlas, bır yerde patlak verıyor esının aılesı ıle olan ılıskıler.
Bende cok severdım, annem der sarılırdım, esıme kardeslerın benım arkadasım, onlar bana yeter derdım...
Ayrı eve cıkma ımkanınız hıc yok mu?
Hep boyle mı yasayacaksınız?

Esim oyle davrandıgı icin pisman oldu sonradan ama is isten gecmisti malesef..
Zaten yavas yavas sogumaya basladım hepsinden. Onceden hep susardım ama simdi cevap veriyorum alttan alttan soylediklerine..
Malesef ayrı eve cıkma sansımız yok.. Zaten cıksak da hep hayatımızda olucaklar esim onlara bakıcak hep yanımızda olucaklar. O yuzden gerek yok..
Bayramda 15 gun yoklar 1 hafta da esim yok 15 gun kafa dinliycem onlarsız 1 hafta da esim olmadan :37:
Kendi annemlerle gezer dolasırım eskisi gibi kafa dagıtırım birazcık onlarsız..
Keske hep gitseler de koye gelmeseler. Gorumcem de baska yere tasınsa!

Zaten yavas yavas sogumaya basladım hepsinden. Onceden hep susardım ama simdi cevap veriyorum alttan alttan soylediklerine..
Malesef ayrı eve cıkma sansımız yok.. Zaten cıksak da hep hayatımızda olucaklar esim onlara bakıcak hep yanımızda olucaklar. O yuzden gerek yok..
Bayramda 15 gun yoklar 1 hafta da esim yok 15 gun kafa dinliycem onlarsız 1 hafta da esim olmadan :37:

O zaman Allah yardımcın olsun.
Senı sogutmak gıbı bır nıyetım yok ınan.
Sadece yasadıgım tecrubeden yola cıkarak, yorumluyorum.
Zor, gercekten cok zor esının aılesı ıle yasamak.
ınsallah hersey gonlunce olur.
Bol bol keyfını cıkar ıkı hafta boyunca.
Gonlunce eglen, bebegınle mutlu ol ınsallah.

O zaman Allah yardımcın olsun.
Senı sogutmak gıbı bır nıyetım yok ınan.
Sadece yasadıgım tecrubeden yola cıkarak, yorumluyorum.
Zor, gercekten cok zor esının aılesı ıle yasamak.
ınsallah hersey gonlunce olur.
Bol bol keyfını cıkar ıkı hafta boyunca.
Gonlunce eglen, bebegınle mutlu ol ınsallah.

Zaten oglumun oldugunu dusundukce mutlu oluyorum bir de 15 gun onlarsız ve oglumla basbasa :32: :32: :32:
İnsan daha ne ister kiiiiii :33:

HEE SEN AYNI EVDE OTURUYOSUN Onlarla!!!! :53: anammmm bak o zor işte. Allah kolaylık versin sana ne dıyım.ama ayrı eve çık sen. ev ev üzerine kurulmaz. daha çok gerilirsin. da o yatak dasına gelip oturmalarını algılayamadım. :))

Zaten oglumun oldugunu dusundukce mutlu oluyorum bir de 15 gun onlarsız ve oglumla basbasa :32: :32: :32:
İnsan daha ne ister kiiiiii :33:

ınsallah daha da guzel gunler senın ve oglunun olur.

Cok guzelleeeer....
ıyı gunlerde kullansın mınıgın.

merhaba kızlar
doktordan geldim ikili test yapıldı ense kalınlıgı 1.1 çıktı nasıl iyimi? birde bebişimiz kız gibiymiş doktorumuz oyle dedi.hadi kız anneleri değişik fazla duyulmamıs kız isimleri bulalım.gerçi tam emin değil ama kız gibi dedi

HEE SEN AYNI EVDE OTURUYOSUN Onlarla!!!! :53: anammmm bak o zor işte. Allah kolaylık versin sana ne dıyım.ama ayrı eve çık sen. ev ev üzerine kurulmaz. daha çok gerilirsin. da o yatak dasına gelip oturmalarını algılayamadım. :))

1 degil 2 degil hep boyle yapıyor gorumcem ne zaman yatak odasında otursak esimle 5 dk dan fazla gelir yanımıza konar hemen!
Ayrı eve cıkma sansımız yok canım malesef. Esimin calıstıgı butun para borclarına gidiyor.. Kaynanamın aldıgı maasla evi gecindiriyoruz.
Bir de cocuk olucak simdi iyice zorlanırım yani. Sabredebildigim yere kadar edicem bakalım Allah buyuktur..

çok sağolun kızlar. iyi günlerde inşallah. çok içime sindiler desem yalan olur ama fena da değiller. en azından ufak ufak bişeyler var dana gözü gibi kocaman değil işlemeleri.

1 degil 2 degil hep boyle yapıyor gorumcem ne zaman yatak odasında otursak esimle 5 dk dan fazla gelir yanımıza konar hemen!
Ayrı eve cıkma sansımız yok canım malesef. Esimin calıstıgı butun para borclarına gidiyor.. Kaynanamın aldıgı maasla evi gecindiriyoruz.
Bir de cocuk olucak simdi iyice zorlanırım yani. Sabredebildigim yere kadar edicem bakalım Allah buyuktur..

görümcen küçükken havale falan mı geçirmiş. terliğin tersiyle ağza acayip güzel delik açarım ben istersen bi mesaj kadar uzaktayım biliyosun. manyak mı ne? kilitle. ciddiyim eşinle odaya girdiğin an kapını kilitle. eşin de anlasın görümcen de. görümcem yok ama ben de görümceyim. abimin yatak odasına girdiğimi düşünemıyorum. yanlarına konduğumu falan. ahahahahah deli o deli. fazla üstüne gitmeyin kızın. anladım ben deli.

Back
X