- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #16.321
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydın hanımlar..
Nasılsınız, bebişleriniz nasıl?
Ben dun gece hic uyuyamadım. Nedendir bilmem hep dolandım evin icinde.
Sabah da mide bulantısıyla uyandım midem bos oldugu icin bos kustum ve kan kustum derler ya aynen oyle kan kustum
Esim bu gece Samsun'a gidiyor. Yarın aksam gelecek ama gelince de Elazığ'a gidicek. Yolcu goturucek.
3-4 gun evde kaynanamlarlayım anlayacagınız![]()
geçmiş olsun canım
sende rahatsızım de gir odana yat dinlen
Günaydın kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır.Bende dün 3 lü test verdim sonuçlar gayet iyi çok şükür.Ama hala cinsiyeti öğrenemedim eylüle 20 ye kaldı artık.Ayşeciğim bir tahminde bana yapsana seninkiler genelde tutuyor
Sagol tatlım.
Bakalım bulucaz biseyler artık. Hic de istemiyorum onlarla kalmak.
Ben gece korkarım ya tek basıma yatmaya![]()
günaydın hamişler:)
dünyam gecmıs olsun canm daha once oldumu bu kan gelmesı ?
Ne zaman boş kussam hep kan geliyor benden.
Esime soyledim sabah kan geliyor kusarken diye. Cok zorluyosun ya ondan geliyordur dedi.
ee napçan kıss kaynananla mı yatçan![]()
Günaydın Zeynebim...
Nasılsın?
Ama sende hislerini fazla yazmıyorsun mg2008 gibi...
Neler hissediyorsun?
Sendeki değişikliklerden bahsetsen biraz...
İlk bebeğindi değil mi seninde?
Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun..
Tşekkür ederim canım idare eder işte kusmaya devam bende:2: Benim 2.bebeğim oğlum 6 yaşında aslında ben kız çok istiyorum ama kısmet tabiki
diğer hamileliğimden çok farklı bu oğlumda çok rahattım bunda böyle değilim en basitinden oğlumda bulantı ve kusmam yoktu bunda çok kusuyorum
Eşim de kız istiyor ama ona erkek doğuyor kaynanam da erkek diyor bir tek oğlumla ben kız diyoruz bakalım hayırlısı artık![]()
Canım annenin içine doğan oluyor...
Çünkü onu biz taşıyoruz..
Ben daha hiç yanılmadım...
Bence seninki de kız...
Günaydın kızlar, 16 haftadayım, yarın inşalah bebişi görüp cinsiyetini öğreneceğiz. Benim için hiç farketmez. Ne olursa olsun. Annesi babası sevecek onu.
bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız. sanki ben daha net bişeyler hissedemedim gibi. 1-2 ufak tefek bişeyler oluyor ama hani bebeğin hareketi diyebiliceğim. bişeyler hissetmek istiyorum. hisseden arkadaşlar kaçıncı hafta hisssetti.