2012 Şubat Anneleri

Sen seemiyon ama Azra koyalım diyodukdu biz :77::77::77:

Naçızane bende isim konusunda bir fikir vermek istedim :61:BELİNAY ismini çok seviyorum anlamıda peygamber çiçeği imiş kızım olacağını bilsem koyardım ama cinsiyet bilmiyorum bir de yakın arkadaşlardan birini kızının adı o yüzden koyomıyorum :emir_bebek:

Sen seemiyon ama Azra koyalım diyodukdu biz :77::77::77:

sevmıyorum değil kız... son zamanlarda patlayan isimler zorlama gıbı dedım. yoksa guzel isim. benım azra dıye bı kuzenım var. aman aman hayatımda gordugum en guzel varlık. sulalede azradan oncesı ve sonrası var guzellık kavramı olarak sen düşün. :)

sanırım bilgilerimi parça parça verdiğim için pek anlaşılmadıbaştan veriyorum,13 şubat 1983 wels/avusturya doğumluyum ama memleketim aydın ,şuan Ankarada oturuyorum 29 mayıs son adet tarihim ikizlerime 13 haftalık hamileyim eğer değişmesse 1 erkek 1 kız olucaklar isimlere henüz karar vermedik beklenen doğum zamanı şubat 15 yeterlimi bilgiler hiç bilmiyorum :))

sanırım bilgilerimi parça parça verdiğim için pek anlaşılmadıbaştan veriyorum,13 şubat 1983 wels/avusturya doğumluyum ama memleketim aydın ,şuan Ankarada oturuyorum 29 mayıs son adet tarihim ikizlerime 13 haftalık hamileyim eğer değişmesse 1 erkek 1 kız olucaklar isimlere henüz karar vermedik beklenen doğum zamanı şubat 15 yeterlimi bilgiler hiç bilmiyorum :))

Şimdi tekrar güncelledim, sağol.Hayırlı olsun ikizlerin :34:

ayşebaharcım ahanda burda benim pipili. son 2 resim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...inin-bebeklerinin-ultrason-goruntuleri-7.html

adencim zonguldakta 3 boyutlu 4boyutlu-2boyut dışı bir ultrason cihazı var mı? :27: yoksa Ankaranın yolları taştan mı söylicez yine?

bblaucum sana da geçmişler olsun. benim de kafası çok aşağıdaymış, dertleri hiiiiç bitmiyor şu hamileliğin :49:

ve kontrole giden, bebişlerin sağlıklı olduğunu gören tüm annelere pipili utanmazın annesinden kocaman maşallaaaaaaah... :nazar: :nazar:

Canım teşekkür ederim. Evet hamileliğin sıkıntıları bitmiyor dediğin gibi.Benim de bebeğin eşi öndeymiş. Yani plesenta previa.
İnşallah 24. haftaya kadar kendini yukarı toplar, toplamazsa sezeryandan başka yolun yok dedi doktor.
Ama hamdediyorum halime ben yine.
Benim sırasıyla atlattığım şeyler: 1.Dış gebelik riski 2.Bozulmuş kese riski 3.İç kanama 4. Düşük riski 5.TSH yüksekliği 6. Hipertansiyon beraberinde (preeklampsi riski)
Halihazırda beklemede olanlar: 1. Şeker riski 2. Plesenta previa riski
Rutin gebelik rahatsızlıklarını saymıyorum bile :1:
Ama önceleri çok evhamlı ve mükemmeliyetçi bir yapım olmasına rağmen bu sürecin böyle böyle ilerleyeceğini kabullendim, şimdi daha rahat ve daha mutluyum hamdolsun :49:

ayşebaharcım ahanda burda benim pipili. son 2 resim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...inin-bebeklerinin-ultrason-goruntuleri-7.html

adencim zonguldakta 3 boyutlu 4boyutlu-2boyut dışı bir ultrason cihazı var mı? :27: yoksa Ankaranın yolları taştan mı söylicez yine?

bblaucum sana da geçmişler olsun. benim de kafası çok aşağıdaymış, dertleri hiiiiç bitmiyor şu hamileliğin :49:

ve kontrole giden, bebişlerin sağlıklı olduğunu gören tüm annelere pipili utanmazın annesinden kocaman maşallaaaaaaah... :nazar: :nazar:

bilmiyorum canım ama benım doktorumun yok. ben de ankaraya gittiğimde girdim renkli ultrasona. insan yemınle hamıle oldugunu o zaman anlıyor. bızım burdakı gıbı degıl doktorlar. incik cincik soruyorlar. ilgililer... sen gıt bı ankaraya :))

Kocayı boşayıp Kerimi alacam :27:
Azrayla beni kabul ederse :37:

sanırım kerim her kadını etkileyen bi karakter. valla diğerleri kadar suçlu ama karşı koyamaıyorum kerim'e bende. yakında kerim gibi sevmek diye bi deyim çıkabilir. kerem ile aslının keremini solladı adam resmen.

kerim çıkınca bana da bişey oluyor :))) manyaklışıyorum resmen.

Ben artık çıkayım canlar... Hepiniz kendinize de kartopu yavrucaklarınıza da iyi bakın. Bayram sonuna kadar buralara uğrayamam sanırım... O yüzden hepinizin bayramını şimdiden kutluyoruz kızımla. Kızım hepinizin ellerinden öpüyormuş, selam söyledi :D

Kandiliniz de mubarek olsun, dualarınız kabul olsun inşallah...

Allah'a emanet olun, 10 gün sonra görüşmek dileğiyle, kocaman öpüldünüz... :69: :69:

sanırım kerim her kadını etkileyen bi karakter. valla diğerleri kadar suçlu ama karşı koyamaıyorum kerim'e bende. yakında kerim gibi sevmek diye bi deyim çıkabilir. kerem ile aslının keremini solladı adam resmen.

kerim çıkınca bana da bişey oluyor :))) manyaklışıyorum resmen.

Bu sene Çeşmeye gittik, bi ara da Ildır köyüne uğradık, Fatmagülgilin köyüne.Sokaklarda Keriiiiiiiimmmmm diye hönküresim geldi de tırstım :27:
Buarada ekşisözlükte Kerimle alakalı yorumlar süper, herkes dağılmış vaziyette :34:

bilmiyorum canım ama benım doktorumun yok. ben de ankaraya gittiğimde girdim renkli ultrasona. insan yemınle hamıle oldugunu o zaman anlıyor. bızım burdakı gıbı degıl doktorlar. incik cincik soruyorlar. ilgililer... sen gıt bı ankaraya :))

ben bugün girdim zaten. ama yine girmek isterim :97: butları yerim butları. yüzünü göremedik ama yine de güzeldi...

bblaucum benim gibi 40 doktora gidince anca cd veriyorlar yoksa Zonguldakta cd nerde? daha icat edilmemiş :52:

Back
X