Selam arkadaşlar, inşallah herkes iyidir.
Geçmişi biraz okudum ama bugün keyifsizim,fazla da bakamadım....
Eski şirketimden (eşim halen o şirkketedir) bir abimizin eşi ve çocuğu bayramda memlekete giderken kaza geçirmişler. Oğulları vefat etmiş, hanımı yaralıymış. Çok üzüldüm ve etkilendim...
Rabbim herkesi korusun, kazalardan belalardan....
kızlar merhaba ben bir mart 2012 annesiyim yorumcu die bi sitede bebek cinsiyeti ile ilgili bi şey var tutuyomu die bakıyoruz ben üye oldum.cinsiyeti yakında belli olan veya olacak olanlardan yardım isticektim.olabilir mi?
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.Siteye bakalım da fikirlerimizi söyleyelim.
canım ben de şubat annesi olacam inşallah da listeye nasıl eklenecem yeniyim,tecrübesizim

(
Allah tamamına erdirsin canım, hoş geldin
Ben bılemem kı 
Cok afedersın ama bız hem bebıs ıstıyoruz dıye hemde ıkımızınde lıbıdosu yuksek oldugu ıcın gun asırı gorusmeler yapıyorduk. 
Bazen daha sık.
O nedenle tahmın edemem.
Canlarım pek sık ilişkiyle alakası yok.
Biliyorsunuz kız cinsiyetini belirleyen X, erkeği belirleyen Y kromozomu.
Y kromozomu taşıyan sperm hücreleri çok hızlı fakat kısa ömürlü.
X kromozomu taşıyan sperm hücreleri ise yavaş fakat Y'lerden uzun ömürlü.
Erkeğin sperm hücreleri kadın bedeninde ortalama 3 gün,hatta 1 haftaya kadar yaşıyor.
Kadınların yumurta hücresi ise,olgunlaşıyor bir günde çatlıyor. Buna ovulasyon günü diyoruz.
Çatlayan kadın yumurta hücresi yaklaşık 24 saat yaşıyor. Bu sürede döllenirse dölleniyor,döllenemezse gebelik şansını kaybediyor.
İşte bu ovulasyon gününden öncesinde ilişki varsa Y kromozomu taşıyan hücreler yumurtayı dölleyecekleri yere hızla ulaşıyorlar fakat yumurta henüz çatlamadığı için dayanamıyor ve ölüyorlar.Çünkü kısa ömürlüler.X'ler ise yumurtayı dölleyecekleri yere Y'lerden geç geliyorlar fakat uzun ömürlü oldukları için orda yumurtanın çatlamasını bekliyorlar çatlayınca da döllüyorlar. Kız bebek oluyor.
Eğer birleşme yumurtanın çatlama gününde olduysa,Y'ler hızla X'ten önce yumurta hücresine ulaşıyorlar, döllüyorlar.X'ler Y'lere yetişemiyor. Böylece erkek bebek oluyor.