- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #17.041
Kızlar bu yaz denize giren var mıydı aranızda?Ben bayramda denize gidicemde ama korkuyorum girmeye...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu yaz denize giren var mıydı aranızda?Ben bayramda denize gidicemde ama korkuyorum girmeye...
ben girdim canım kalp atısını duyduktan hemen sonra dr gidebilirsin dedi ayvalıga gıttım cok guzeldı bulantım vardı ozamanlar denızde cok rahatlıyor ınsan yalnız hıc guneslenmedım ve koruyucuyu hıc eksık etmedım 25 faktor olması lazım.
Ben ben... Denizden hic cikmadim desem yeridir. Iki kere tekne turu yaptik hep alt katinda otudum, onun disinda plajda semsiye altinda, 50 faktor krem ve sapka kullanarak bir de bikiniyi her seferinde degistirerek gayet keyifli gecirdim. Yuzerken fazla efor sarfetmedim ve acilmadim, sakin sakin takildim. Cok sukur kazasiz donduk tatilden. Darisi siz tatilcilerin basina.
Herkese iyi bayramlar![]()
herkese ii bayramlar kizlarr![]()
sanada ii bayramlar cnm sadece ikimiz varız kımse yok nasıl gecıyor hamılelık 20. hafta bayagı ılerlemıssın artık masallah