- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #18.121
gerk var mı? ya kendimi üniversite sınavına giren kurbanlık çocuklarımız gibi hissediyorum bu testlerde. onlar gibi kötü sonuç gelirse hayatın sonu yanılgısına düşecem gibi sanki. içimi sıkıyor bu testler.
eskıden test mı vardı ya(( yaptırayım mı?
Bana 2liyi 3lüyü yaptırdı ama 4lüyü yaptır demedi.Onun yerine 2.düzey usg'ye gircekmişim.
Canım ama 100tl. muayene ücreti de abartı yani...Be 25e muayene oluyorum özelde..Bence vardır uygun fiyatlı yer illaki.
Sorma tatlım ya.Ben muayeneye 150Tl veriyorum ama muayenehanesine gidiyorum ve tahlillerimi de kendi çalışmış olduğu devlet hastanesinde yaptırtıyor, o yüzden aslında uyguna geliyor.
Ama acil olarak gitmiş olduğum endokrinde muayeneye 120TL verdim, diğer doktora da 60 TL.Metabolizma analizine de 110TL :26:
Kalp doktoruna da 100 TL muayeneye, 40TL holtere, 30TL kalp ultrasonuna.
Başkent soydu soğana çevirdi beni ama Allah için çok güzel bakıyorlar,araştırıyorlar.Bi daha hamile kalırsam Rabbim nasip ederse gebeliğimi orda takip etmek isterim.