2012 Şubat Anneleri

eneee dün fatmagül vardı yaaaaaaaaaaa:(((

:53: nasıl kaçırdım yaaaa... ne oldu kerim kırdı mı ağzını burnunu fatmanın nihayet?

Valla izlemediğim için hiçbir fikrim yok :))

Rıca ederım.
Yalnız sonradan ekledıklerım, bır dıgerı ıle alt alta oluyor.
Henuz cozemedım, nasıl yapmam gerektıgını.
Kusura bakmayın.

Hoscakalın sımdılık.

Tatlım senin neyin var bugün? İnşallah herşey yolundadır....

Bu arada kızlar, benim çok fena popom ağrıyor yaaa. Uzun süreli oturamıyorum. E ne yapayım kardeşim işim bilgisayar başında ne yapıcam ben böyle yaaa....

herkese selamlar.

ben de şubat annesi olacağım kısmetse, sat ım 16 nisan fakat geç döllenmemiz var, 1 hafta geriden izliyoruz.
cinsiyeti ise düne kadar kızdı dün renkli ultrasonda öğrendiğimize göre kızımız olacakmış. çoktandır okuyorum sizleri ama ilk kez yorum yazayım dedim.

bizi de alırsınız dimi

herkese selamlar.

ben de şubat annesi olacağım kısmetse, sat ım 16 nisan fakat geç döllenmemiz var, 1 hafta geriden izliyoruz.
cinsiyeti ise düne kadar kızdı dün renkli ultrasonda öğrendiğimize göre kızımız olacakmış. çoktandır okuyorum sizleri ama ilk kez yorum yazayım dedim.

bizi de alırsınız dimi

ehehehehhe geççç geççç sende geççç... hayırlı olsun şekerim. düne kadfar kızdı dün renklide öğrendik kızımız olacakmış derken yanlış mı yazdın? erkek mi dedıler de kız çıktı?

herkese selamlar.

bizi de alırsınız dimi

Allah tamamına erdirsin :nazar: Hoşgeldin :)))

:53: nasıl kaçırdım yaaaa... ne oldu kerim kırdı mı ağzını burnunu fatmanın nihayet?

Ya sorma hiç tat vermedi bana dün akşam...Zaten bi on saat özeti sürdü.
Hiç yanyana gelemedikleri için fatmagülle kerimciim tat vermedi bana.
Önceden fatmagül yüz vermiyodu, şimdi de kerim damda...Ay ne zaman yüzü gülecek şu kerimciimin yaaaaaaaa:19:

ben izledim ama cok bayıcıydı mukaddes aynıydı ama tek fark o da hamile:49:
kerimle fatmagül aynı bayık bakışlar en sonunda da hapishanede görüş gününde birbirlerine sarıldılar
bu kadar

Allah tamamına erdirsin :nazar: Hoşgeldin :)))

Ya sorma hiç tat vermedi bana dün akşam...Zaten bi on saat özeti sürdü.
Hiç yanyana gelemedikleri için fatmagülle kerimciim tat vermedi bana.
Önceden fatmagül yüz vermiyodu, şimdi de kerim damda...Ay ne zaman yüzü gülecek şu kerimciimin yaaaaaaaa:19:

fatmagül yüz veriyo artık keriminde gönlü oldu bence :)

Valla izlemediğim için hiçbir fikrim yok :))

Tatlım senin neyin var bugün? İnşallah herşey yolundadır....

Bu arada kızlar, benim çok fena popom ağrıyor yaaa. Uzun süreli oturamıyorum. E ne yapayım kardeşim işim bilgisayar başında ne yapıcam ben böyle yaaa....

Yazıp yazıp sıldım...
Ne yazacamı da bılmıyorum.

Tesekkur ederım sordugun ıcın.

Kızlar ben geldim kurabiyeyi fırına sürdüm umarım guzel olur ilk defa yapıyorum.

Aslında boyle kurabiye islerini sevmem ama elmalı olunca canım istedi birden :27:

Dahiliyeye randevu alıcam p.tesi gunune bakalım ne olucak. İnsallah bisey cıkmaz da rahatlarım yaa :((

canım degerlerın ne cıktı TSH? bendede ılk kan tahlılım bıraz yuksektı dahılıyeye gıttım tekrar sadece tsh ve t3 t4 tahlılı yaptır dedı yuksek cıkarsa hamıleyken kullanabılecegın bır hap verırız dusururz demıstı sonrakı cok yuksek cıkmadı kullanmadım hap yanı cok canını sıkmana gerek yok tabı degerlerını soylersen benımkıyle kıyaslayabılırım canım

Kızlar ben geldim kurabiyeyi fırına sürdüm umarım guzel olur ilk defa yapıyorum.

Aslında boyle kurabiye islerini sevmem ama elmalı olunca canım istedi birden :27:

Oh eline sağlık, benim kalburabastı daha gelemedi :))

kızlar bugun karnım acayip yumuşak nedendir acaba halbuki taş gibi oluyodu?

Benim yatınca yumuşak oluyor, onun haricinde bilmiyorum neden olduğunu:26:

Anaaaaaaaaaam gaz değilse galiba ilk tekmemi yedim :53: :53:

:nazar:Tekmedir o tekme :52::52::52: Hadi gözünaydın canım, daha kuvvetlilerini yemen dileğiyle ;))

canım degerlerın ne cıktı TSH? bendede ılk kan tahlılım bıraz yuksektı dahılıyeye gıttım tekrar sadece tsh ve t3 t4 tahlılı yaptır dedı yuksek cıkarsa hamıleyken kullanabılecegın bır hap verırız dusururz demıstı sonrakı cok yuksek cıkmadı kullanmadım hap yanı cok canını sıkmana gerek yok tabı degerlerını soylersen benımkıyle kıyaslayabılırım canım

Degerlerim cok yuksek degil aslında. Dur yazayım:

Kolestrol 228 cıktı

Trigliserid 212 cıktı

Serbest T3 3,88

Serbest T4 0,96

TSH 0,9407 cıktı.

Aslında cok yuksek degil. Sanırım doktora gitmeyecegim.

2 hafta sonra doktora gidicem kontrol icin ondan sonra tekrar bir tahlil yaptırır degerlerime bakarım diyorum.
Hem bu arada yediklerime dikkat ederim ben de =)

küçük bir yazım hatası olmuş sanırsam :) düne kadar erkekti, dün kız olduğunu öğrendik demek istemiştim.

anlayın işte ne derece şaşırdığımı :)

Back
X