2012 Şubat Anneleri

TEM Çamlıca gişelerinden girip İzmit istikametine devam edeceksiniz. Kurtköy gişelerinden çıkacaksınız.
Gişelerden çıkmazdan evvel, sağa bakarsanız bebe mağazaları dahil tüm alışveriş merkezini görebilirsiniz.
Açık hava AVM’si :)
Viaport :)

hımmm bana çokkk uzak 59 tlye alırım o kadar yolu gitmeme değmeyebilir ben avrupadayım ama yinede aklımda olsun çok sağol cnm

O sepetler gerçekten sadece 3 ay kullanılabiliyor ama 3 ay için 300tl. çokta fazla para değil..Yani yanında yatırmayı düşünüyorsan alabilirsin bence.
Odasını da yapmak istiyorsan yap canım, ben yaptım vallaha çokta güzel oldu hepsi içime sindi çok şükür :nazar: Nasılsa yapıcan oda, 1 yaşında da senin yanında yatmıcak ya değilmi?

ben hem oda hemde küçük bir beşik almak istiyorum(çok şeymi istiyorum acaba:))) oglumda yapamadım odaya git gel çok sinir bozucu oluyor geceleri 6 ay yanımda beşikte yatmıştı park yataklara baktım büyük geldi odaya göre yani:31:

Son düzenleme:
ben hem oda hemde küçük bir beşik almak istiyorum(çok şeymi istiyorum acaba:))) oglumda yapamadım odaya git gel çok sinir bozucu oluyor geceleri 6 ay yanımda beşikte yatmıştı park yataklara baktım büyük geldi odaya göre yani:31:

Yooo bi anne olarak bebişine hepsini istemen en doğal hakkın :)) Evet park yataklar biraz hantal. Odanın geniş olması lazım.

kızlar ben böyle bir oda istiyorum ama tonları daha net marine renkler

Eki Görüntüle 255649

ya ben isanbulda bizim sitedeki bahce katlarında oturan bir komsuda gördüm... düz koyu maviye boyamıs duvarları , beyaz esya almıs, dolabın üstünde bir dümen vardı ama cok sade, gene büyük bir gemi maketi koymus kenara, emzirme koltugu koymus ek olarak.... o kadar cok begendim ki... inanılmaz sade ama cok sık ve cokta sevimli olmus...

ben simdilik sadece bir park yatak alıcam :59:

valla kızlar hak veriyorum düşündükçe aslında o sepetler çok mantıklı ama sonra ne yapcan o beşiği atcak halim yokya evim o kadar darki bi dahaki bebeğime saklıyım desemde koycak yerim yok ilk 3 ay odaya taşınmaya razı gelcem galiba :97:

kızlar benden tavsiye ilk bebek bekleyenlere küçük çıtçıtlı bady tulum vs bunları birkaç tane alın dogduktan sonra o kadar hızlı gelişiyorki bebişler çogunu giyemiyor benim ilk oğlumda aldıgım tulumlar badyler var ilk oldugu için ne bulursan alıyorsun heves işte bol bol yelek alın ördürün çok lazım oluyor:28:

canım bende bu şekilde düşünüyorum küçük beşikler az kullanılıyor diyorlar ama
ben yine de almak istiyorum hevesim var çünkü park yataklar gözüme güzel görünmüyo
ama sonra mecbur kalırsam alırım diye düşündüm

valla kızlar hak veriyorum düşündükçe aslında o sepetler çok mantıklı ama sonra ne yapcan o beşiği atcak halim yokya evim o kadar darki bi dahaki bebeğime saklıyım desemde koycak yerim yok ilk 3 ay odaya taşınmaya razı gelcem galiba :97:

ben alacagım beşik ama şöyle ucuz olanından 150tl ye falanda var. ayyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum karnımda bariz kıpırdanma oldu içim tuhaf oldu:))

hımmm bana çokkk uzak 59 tlye alırım o kadar yolu gitmeme değmeyebilir ben avrupadayım ama yinede aklımda olsun çok sağol cnm

Avrupalıyım diyosun yane :1:
İstersen verdiğim linkten bak bi canım, netten sipariş ediver. Ben çok seviyorum netten alışveriş etmeyi :)))

Ben de hem büyük beşik, hem de küçük bi park yatak almak istiyorum. Park yatakta ilk birkaç ay yatar, sonra da oyun parkı olarak kullanırım ya da bir yerlere gidersem tatile filan yanıma alabilirim katlayı diye düşündüm…

Giderken sağda dönerken solda :27:

Canım sıkılıyor :17:

Ama cidden öyle giderken sağda dönerken solda :1::1:

Öncelikle herkeze merhabalar ben çok sık giremiyorm nete anca geçmişi okuyabiliyorum bblau bende bu sepet besikten almayı düşünüyodum fakat şimdi kafam karıştı birde o daya bayılmıştım beyaz çok asil duruyor:49:
Ben de bu sepet beşikten düşünüyordum ama arkadaş kullanışlı olmadığını söyleyince caydım canım. Bebeğin rahat etmesi en önemlisi.

bu puset gibi birşeymi acaba?

Puset değil de sallanan tv koltuğu gibi bişey sanırım :)

Arkadaşlar hepinize hamilelik dönemlerinizi sağlıklı ve huzurlu geçirmenizi dilerim.ben bu sitede bebek sahibi olmak isteyenler arasındaydım şimdi çok şükür anneler topiğine terfi ettim :)darısı diğer bebek isteyenlerin başına.bende aranıza katılıp hoş sohbetlerinize dahil olup tecrübelerinizden bilgi sahibi olmak istiyorum.benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum :)

Hoş geldin canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)

bak ne güzel tarif etmissin... ben varya dogma büyüme istanbulluyum, 1 hafta gezmeye gelen benden 10 kat daha iyi tarif eder, Yön bulma , tarif, adres vb. özelliklerim yok denecek durumda...cok fena yaaa...:77:

Ben 5 senedir aynı yoldan işe gelip gidiyorum canım sanırım artık gözü kapalı bulurum oraları. Ama yön duygum çok kuvvetlidir, ayaklı navigasyon :)

kızlar ben böyle bir oda istiyorum ama tonları daha net marine renkler

Eki Görüntüle 255649

Çok güzelmiş canım gerçekten.Ben beyaz istiyorum. Bir de çekmece, dolap kapağı kulpları güzel olmuyor genelde. Arkadaşım o kulpları çıkarıp netten Disney figürlü kulp sipariş etmiş, çok şık durmuş.

ya ben isanbulda bizim sitedeki bahce katlarında oturan bir komsuda gördüm... düz koyu maviye boyamıs duvarları , beyaz esya almıs, dolabın üstünde bir dümen vardı ama cok sade, gene büyük bir gemi maketi koymus kenara, emzirme koltugu koymus ek olarak.... o kadar cok begendim ki... inanılmaz sade ama cok sık ve cokta sevimli olmus...

ben simdilik sadece bir park yatak alıcam :59:

ayyy bende çok özeniyorum ama oda takımının bile tamamını alamıycam çatı katındayım ve küçücük bir oda bebeğime ait olacak oda ancak bir beşik ve çamaşırlık tarzı bir gardırop ölçüsü vereyim diyorum tek kapısı giysi askılıklı gardrop gibi olsun diğer yanlarındada boydan 4-5 çekmeceli çamaşır dolabı olsun kullanışlı olur die düşünüyorum mobilyayı hiçbişeye değişmem en azından büyüyen yatakları 7-8 yaşına kadar kullanır duvarada tek sıra bir raf koyarım bakım eşyaları için ikeanın mavi yıldız lambaları yerdede bir disney halısı uyumlu süper olur gibime geliyoo şirin sevimli bir oda olur oğluşuma:49:

çok teşekkür ederim.sizlerinde hayırlı olsun.ben yarın 19 haftalık olucam allahın izniyle :)

Allah tamamına erdirsin canım aramıza hoşgeldin,cinsiyeti belli oldu mu?

ben alacagım beşik ama şöyle ucuz olanından 150tl ye falanda var. ayyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum karnımda bariz kıpırdanma oldu içim tuhaf oldu:))

Maşallah :nazar::1: Benimkisi de sabah bir döndü sonra kesti sesini, uyuyor mu ne :P

merhabalar..
en son önceki gün girmiştim,dün bilgisayarı bile açamadım,ölüyorum gripten,bugün daha iyim çok şükür..
neler yaptınız merak ettim,şöyle bi göz gezdiricem birazdan..iyice yığılmıştır şimdi,oku oku bitmez..
o kadar halsisimki ne pazartesi temizliğimi yapabildim,ne yemek,..kendim bile bişey yiyemiyorum iştahsızlıktan..bu gün salı ,bu günde iyice dinleneyim temizliği yarın yapıcam artık..
sağlıkocağından hemşire aradı bugün,yarın kontrole çağırıyo,aşı yokmuş ama..sadece ,kilo,tansiyon vs..bakacakmış...
benim tansiyon fırlar yine 14 lere..sanki ne oluyosa ,alt tarafı hemşire işte..çok heyecan yapıyorum yaa..ben kesinlikle normal doğuramam gibi geliyo,o heyecanla tansiyon falan çıkarsa,beyin kanaması geçiririm allah korusun..
geçen hafta idrarıma baktırmıştım,üre,protein de çıkmadı ki yüksek tansiyonda genelde çıkarmış ama..:59:

canım bende bu şekilde düşünüyorum küçük beşikler az kullanılıyor diyorlar ama
ben yine de almak istiyorum hevesim var çünkü park yataklar gözüme güzel görünmüyo
ama sonra mecbur kalırsam alırım diye düşündüm

ikinci cocuk düşünen arkadaşlar hem beşik hem oda alabilirler benimde park beşikler hiç hosuma gitmedi

merhabalar..
en son önceki gün girmiştim,dün bilgisayarı bile açamadım,ölüyorum gripten,bugün daha iyim çok şükür..
neler yaptınız merak ettim,şöyle bi göz gezdiricem birazdan..iyice yığılmıştır şimdi,oku oku bitmez..
o kadar halsisimki ne pazartesi temizliğimi yapabildim,ne yemek,..kendim bile bişey yiyemiyorum iştahsızlıktan..bu gün salı ,bu günde iyice dinleneyim temizliği yarın yapıcam artık..
sağlıkocağından hemşire aradı bugün,yarın kontrole çağırıyo,aşı yokmuş ama..sadece ,kilo,tansiyon vs..bakacakmış...
benim tansiyon fırlar yine 14 lere..sanki ne oluyosa ,alt tarafı hemşire işte..çok heyecan yapıyorum yaa..ben kesinlikle normal doğuramam gibi geliyo,o heyecanla tansiyon falan çıkarsa,beyin kanaması geçiririm allah korusun..
geçen hafta idrarıma baktırmıştım,üre,protein de çıkmadı ki yüksek tansiyonda genelde çıkarmış ama..:59:

Geçmiş olsun canım, grip hele ki bu mevsimde hiç çekilmiyor ya :(

bblau

çok teşekkür ederim.hepimize sağlıklı doğumlar inşallah :) ne kadar güzel bi konudasın hatta en önemli.ben hala ne yapıcağım konusunda kararsızım.şu anki evimizde 2 yıl kalıcaz ve kıracıyız.rengarenk duvarlı tam donanımlı bı oda hazırlamak çok istiyorum ama durumuma uygun olurmu bılmıyorum :( sizlerden fikir alabılırsem çok sevınırım

ayyy bende çok özeniyorum ama oda takımının bile tamamını alamıycam çatı katındayım ve küçücük bir oda bebeğime ait olacak oda ancak bir beşik ve çamaşırlık tarzı bir gardırop ölçüsü vereyim diyorum tek kapısı giysi askılıklı gardrop gibi olsun diğer yanlarındada boydan 4-5 çekmeceli çamaşır dolabı olsun kullanışlı olur die düşünüyorum mobilyayı hiçbişeye değişmem en azından büyüyen yatakları 7-8 yaşına kadar kullanır duvarada tek sıra bir raf koyarım bakım eşyaları için ikeanın mavi yıldız lambaları yerdede bir disney halısı uyumlu süper olur gibime geliyoo şirin sevimli bir oda olur oğluşuma:49:

olur tabii, annesi yaparda güzel olmaz mı hic... Rabbim saglikla hayırla büyütmeyi nasip etsin cümlemize....

Back
X