2012 Şubat Anneleri

canım nasılsevindim anlatamam süper bi haber bu:66::66: dün aksamdan beri aklımdaydın hep bak gördünmü bosyere okadar üzülüp bebişinide üzdün gözün aydın canım Allah bebegini san bagıslasın:nazar::nazar::66::46: darısı göremeyenlerin basına.yarında ben gitcem bakalım inş bende senin gibi mutlu bişekilde dönebilirim acıkcası sana diyorum ama benide korku sarmadı degil

hahh söle işte ben kacırmısım halayı ama neyse nesemiz hep böyle yerinde olsun Allah bozmasın inşş

maasallah canım Allaah nazarlardan saklasın:nazar::nazar:

41kere masallah canım Allah nazarlardan korusun bebişlerini:nazar::nazar:

canım sana söyle bişey söliyim dr um bana iki parmagının arasına alıp ezmeye calıstıgında dagılan ezilen bi kanamaysa korkma o kan pıhtısıdır demişti bebege ait parca gelirse onları ezmen mümkün degil demişti ozaman kork demişti.seninki nasıl canım bidaha pıhtı gelirse bi bak.için rahat etmezse mutlaka dr a git

iyi düleklerin için sağol canım benim allah razı olsun.rabbim meleklerimizi korusun kollasın inşallah:54::54::54::54::54::54:

Kızlar dün eşimle tartıştık ikinci defa tartakladı beni canım çok sıkkın:58:

nasıl tartakladı yani ne oldu ki.tartışmayın üzmeyin birbirinizi bebek de etkileniyor bak yazık ona da.konuş eşinle tartışmadan konuşmaya anlaşmaya çalışın .üzüldüm şimdi:50::50::50::50:

Selaam

Nekadar hızlı ilerliyorsunuz artık okuyamıyorum göz gezdirebiliyorum sadece.İşler yoğun çok zaman ayıramıyorum nete.Umarım herşey yolundadır.
hosgeldin biz iyiiz sen nasilsin nasil gidiyor canim

kızlar nasılsınız ben evimdeym ama ne yiyorum ne içiyorum boğazım yanıyor öğürmekten faranjit olmuşum öksürüyorum cok kötüyüm arın kayınpederm geliyor yurt dışından sabay 7 de kalkıcam ve kahvaltı hazırlıcam bi hafta kalacak akşamlarıda mecburen yemek yapmam gerekecek işe gidiyorum zaten off off nasıl olacak merak ediyorum :( anlayacagınız hiçiyi değilim...

ah canim yaa kiyammam ben sana ise gitme vall aevede pratik yemekler yap aykta kalmayacak sekilde belliki durumun iyi degil anayisla gosterirler herhalde
arkadaşlar sizde de aşırı gögüsünüz acıyomu sütyeni çıkardığımda daha çok ağrıyo
:50::50::50::50::50:
arada sirada evet dolgunlastiki sorma zaten buyuk bide bole oluncaa

şimdi geldik dr dan.kesenin etrafında kanama olmuş.bu kanama ile birlikte bebek düşebilirmiş.yatarak dinlen dedi.bilemiyorum artık hayırlısı...

adese canim yat dinlen istiharat et canim bunun yolu dinlenmekten geciyor unutma gecmis olsun aman deyim fazlada bayoda kalmayin sicak yikanmayin rahmi uyariyor asiri su su donemlerde

canim hepsi birbirinden guzel de burasi sohbet topigi 2012 subat annelerinin gule gule saglicakla giysin insAllah
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...irladiklari-odalari-aldiklari-kiyafetler.html
basligi adi altinda var burada paylasalim karisiklik olmasin simdiden tesekkurler
Kızlar dün eşimle tartıştık ikinci defa tartakladı beni canım çok sıkkın:58:
yaa biraz sakin olun yaa su donemi atlat biraz mumunse yaklasma esine en guzeli valla

Son düzenleme:
canim ya kayinpederin kac ay cekti hastaligi
benim kayinpedrde vardi tumor kotu huylu eylulde gecen sene amaliyat oldu simdi kemoterapi goruyor

canım sen genelleme yapma, herkesin farklı olabiliyor türü. benim kayın pederimin aslında 99 yılında böbreğinde iltihap var diye ameliyat etmişler.
o zaman sanırım dr larında pek bilgili olmadığı bir dönemdi. pataloji vs gerek görmemişler. 2008 de hareketlerindeki yavaşlıktan, dalgınlığından birşeyler olduğunu düşünerek dr a gittik. meğer o böbreğindeki tümörmüş ve sonra beyine pıhtı atmış. direk beyinde başlayan bir kanser türü değilmiş.
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşallah. ama bu hastalığı yaşayan herkese ve ailesine Alllah sabır versin. Yaşayan için ayrı zor, gözünün önünde öyle görmek ayrı zor.
benim sana tavsiyem, nerdesiniz bilmiyorum ve kayınpederin şu anda nasıl bilmiyorum ama istanbulda marmara üniv. nörolojik bilimler enstitüsü var,
Dr Türker Kılıç çok zor ulaşılıyor ama çok iyi bir dr. özel bir hastanede ilk etapta ordan ranedvu alıp, tüm tahlillerinizle gidin danışın derim.

Prof. Dr. Türker Kılıç | Academic Hospital netten dr u araştırabilirsin.
Allahım acil şifalar versin.
birde bir arkadaşımızın annesinde de beyin tümörü var, ıspartada biri var, bitkilerden hastanın raporlarına göre su karışımı yapıyor.
bir aydır kullanıyorlar, hstalıkta gerileme kaydettiler.

Back
X