- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.621
evt bende bayıldım ona :)
inşallah canım resimlerini koycağın günlede gelcek...![]()
İnş.canım ya hepimiz için dileğim o...Buarada karnım dehşet ağırıyo yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt bende bayıldım ona :)
inşallah canım resimlerini koycağın günlede gelcek...![]()
şimdi geldik dr dan.kesenin etrafında kanama olmuş.bu kanama ile birlikte bebek düşebilirmiş.yatarak dinlen dedi.bilemiyorum artık hayırlısı...
arkadaşlar sizde de aşırı gögüsünüz acıyomu sütyeni çıkardığımda daha çok ağrıyo
![]()
İnş.canım ya hepimiz için dileğim o...Buarada karnım dehşet ağırıyo yaaa![]()
İnş.canım ya hepimiz için dileğim o...Buarada karnım dehşet ağırıyo yaaa![]()
neden canım ya.gaz ağrısı olmasın kız o
canım nasılsevindim anlatamam süper bi haber budün aksamdan beri aklımdaydın hep bak gördünmü bosyere okadar üzülüp bebişinide üzdün gözün aydın canım Allah bebegini san bagıslasın
darısı göremeyenlerin basına.yarında ben gitcem bakalım inş bende senin gibi mutlu bişekilde dönebilirim acıkcası sana diyorum ama benide korku sarmadı degil
hahh söle işte ben kacırmısım halayı ama neyse nesemiz hep böyle yerinde olsun Allah bozmasın inşş
maasallah canım Allaah nazarlardan saklasın
41kere masallah canım Allah nazarlardan korusun bebişlerini
canım sana söyle bişey söliyim dr um bana iki parmagının arasına alıp ezmeye calıstıgında dagılan ezilen bi kanamaysa korkma o kan pıhtısıdır demişti bebege ait parca gelirse onları ezmen mümkün degil demişti ozaman kork demişti.seninki nasıl canım bidaha pıhtı gelirse bi bak.için rahat etmezse mutlaka dr a git
Bilmiyorumki canım birazda moral olarak sıfırım onunda etkisi var tabiii![]()
Kızlar dün eşimle tartıştık ikinci defa tartakladı beni canım çok sıkkın![]()
Kızlar dün eşimle tartıştık ikinci defa tartakladı beni canım çok sıkkın![]()
nasıl tartakladı yani ne oldu ki.tartışmayın üzmeyin birbirinizi bebek de etkileniyor bak yazık ona da.konuş eşinle tartışmadan konuşmaya anlaşmaya çalışın .üzüldüm şimdi![]()
tatakladı derken canım umarım laflarıyla diyosundur umarım...
bugünlerde tartışmak değil seni el üstünde taşıması gerek neden seni üzüyokii![]()
hayır canım fizikselden bahsediyorumm![]()
hosgeldin biz iyiiz sen nasilsin nasil gidiyor canimSelaam
Nekadar hızlı ilerliyorsunuz artık okuyamıyorum göz gezdirebiliyorum sadece.İşler yoğun çok zaman ayıramıyorum nete.Umarım herşey yolundadır.
kızlar nasılsınız ben evimdeym ama ne yiyorum ne içiyorum boğazım yanıyor öğürmekten faranjit olmuşum öksürüyorum cok kötüyüm arın kayınpederm geliyor yurt dışından sabay 7 de kalkıcam ve kahvaltı hazırlıcam bi hafta kalacak akşamlarıda mecburen yemek yapmam gerekecek işe gidiyorum zaten off off nasıl olacak merak ediyorumanlayacagınız hiçiyi değilim...
arada sirada evet dolgunlastiki sorma zaten buyuk bide bole oluncaaarkadaşlar sizde de aşırı gögüsünüz acıyomu sütyeni çıkardığımda daha çok ağrıyo
![]()
şimdi geldik dr dan.kesenin etrafında kanama olmuş.bu kanama ile birlikte bebek düşebilirmiş.yatarak dinlen dedi.bilemiyorum artık hayırlısı...
Eki Görüntüle 214903 Eki Görüntüle 214904 Eki Görüntüle 214905 Eki Görüntüle 214906 Eki Görüntüle 214907
İşte yavruşumun cicilerinden bazılarıııı![]()
yaa biraz sakin olun yaa su donemi atlat biraz mumunse yaklasma esine en guzeli vallaKızlar dün eşimle tartıştık ikinci defa tartakladı beni canım çok sıkkın![]()
bende gideyim birseyler atistirayim sanada afiyet olsun canimmbende şimdilik çıkıyom.....
kahvaltı yapıp en kısa zamanda gelcem
sizlerede afiyet olsun![]()
canim ya kayinpederin kac ay cekti hastaligi
benim kayinpedrde vardi tumor kotu huylu eylulde gecen sene amaliyat oldu simdi kemoterapi goruyor
canım sen genelleme yapma, herkesin farklı olabiliyor türü. benim kayın pederimin aslında 99 yılında böbreğinde iltihap var diye ameliyat etmişler.
o zaman sanırım dr larında pek bilgili olmadığı bir dönemdi. pataloji vs gerek görmemişler. 2008 de hareketlerindeki yavaşlıktan, dalgınlığından birşeyler olduğunu düşünerek dr a gittik. meğer o böbreğindeki tümörmüş ve sonra beyine pıhtı atmış. direk beyinde başlayan bir kanser türü değilmiş.
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşallah. ama bu hastalığı yaşayan herkese ve ailesine Alllah sabır versin. Yaşayan için ayrı zor, gözünün önünde öyle görmek ayrı zor.
benim sana tavsiyem, nerdesiniz bilmiyorum ve kayınpederin şu anda nasıl bilmiyorum ama istanbulda marmara üniv. nörolojik bilimler enstitüsü var,
Dr Türker Kılıç çok zor ulaşılıyor ama çok iyi bir dr. özel bir hastanede ilk etapta ordan ranedvu alıp, tüm tahlillerinizle gidin danışın derim.
Prof. Dr. Türker Kılıç | Academic Hospital netten dr u araştırabilirsin.
Allahım acil şifalar versin.
birde bir arkadaşımızın annesinde de beyin tümörü var, ıspartada biri var, bitkilerden hastanın raporlarına göre su karışımı yapıyor.
bir aydır kullanıyorlar, hstalıkta gerileme kaydettiler.