2012 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar,midem bulanıyor yine,cumartesi günü ilk defa kustum.Çok kötüydü,çok halsizim,sabırla bu kötü hallerimin geçmesini bekliyorum.
Bana da test yaptılar geçen hafta 3 tüp kan aldılar birde idrar testi.Bugün sonuçları göstericem bakalım.:54:

Ay kotumun içinde zor nefes alıyorum bugün.Oturduğum yerde 1 düğmemi açtım ama yine de sıkıyor..Dün tartıldım 1 kilo vermiş 48 olmuşum.Nasıl enine genişleyip aynı anda kilo veriyorum anlamıyorum :19:

:)) bende yeni pantalonlar aldım, beli çok sıkan pantalonlar zararlıymış kızlar. bide malüm düşük bel giyiyoruz,
biraz daha rahat bedenlere geçin derim..
hatta ben LCW nin hamile kısmından, incecik beli lastikli kot aldım, öyle rahat ki sanki işte altımda bişi olmadan geziyorumm

:9::9::9::9::9:

Ay kotumun içinde zor nefes alıyorum bugün.Oturduğum yerde 1 düğmemi açtım ama yine de sıkıyor..Dün tartıldım 1 kilo vermiş 48 olmuşum.Nasıl enine genişleyip aynı anda kilo veriyorum anlamıyorum :19:

evet kotlar beni de sıkmaya başladı yavaş yavaş.. elbise en güzeli oluyor ferah ferah mis gibi...
ya ben 8 aydır kaç kilodayım bilmiyorum... en son herkes kilo almışsın diyordu simdi bide üstüne bu .. dur bakalım hayırlısı artıkk:78::78::78::78:

canim ayiptir soylemesi gazdir belki...:44:

:60:Ay olabilir, ama sıkması rahatsız ediyor içinde bebek olduğunu bilince :) Rahat bişeyler giymem laızm artık.

:)) bende yeni pantalonlar aldım, beli çok sıkan pantalonlar zararlıymış kızlar. bide malüm düşük bel giyiyoruz,
biraz daha rahat bedenlere geçin derim..
hatta ben LCW nin hamile kısmından, incecik beli lastikli kot aldım, öyle rahat ki sanki işte altımda bişi olmadan geziyorumm

:9::9::9::9::9:

Çok haklısın ya, ben de bakayım LCW'ye. 1 ay sonra başlar göbüşler çıkmaya nasılsa :52:

selam kızlar, ben yoken ne cok sey olmus burda :) takip edemiyorum pek...onlari okumaktan yogun dustum :) hepinizi opuyorumm...:1::54:

Daha sık gel, özletme kendini. :) Bana da lütfen arada İngiltere, hastane, doktor ve gebeliğin gidişi ile ilgili bilgiler vermeyi de ihmal etme. :) Öpüyorum seni. :54:

evet tatlım söyle cevap vereyim.. 5 senedir aynı aleti kullanıyorum.. ayrıca annemde devamlı kullanıyor oda yüksek tansiyon hastası..belki sansa iyi cıktı bilmiyorum ama memnunuz...

Tamam o zaman ben de ondan alayım, çooook teşekkür ederim. :71: Anneciğine de sana da geçmiş olsun bu arada :)

evet obiraz zorlu oluyor cidden.. birde bana seker testi de yaptılar 2 bardak o tatlı glukozlu su içirdiler ben bu kadar kötü bi mide duygusunu hissetmedim yani... birde üstüne 2 saat daha birsey yiyemedim cünkü saat bası tekrar kan aldılar...
eger seker testi yoksa, sırf kan almak o kadar sorun olmuyor sonra hemen birseyler at ağzına yanında cubuk kraker falan olsun giderken bir kutu da ayran...

Bu tavsiyene de uyacağım inşaAllah, çok sağolasın ;)

evet kotlar beni de sıkmaya başladı yavaş yavaş.. elbise en güzeli oluyor ferah ferah mis gibi...
ya ben 8 aydır kaç kilodayım bilmiyorum... en son herkes kilo almışsın diyordu simdi bide üstüne bu .. dur bakalım hayırlısı artıkk:78::78::78::78:

Hem kot sıkıyor, hem de hiçbirşeyi yakıştıramıyorum.Şu an karnım hamile gibi değil kilo gibi duruyor, bir iki ay sonra çıkınca rahatllıcam.Kısa zamanda tartıl canım, böylece hamileliğin boyunca ayda kaç kilo alıyorsun, aşırıya mı kaçtın kolayca anlarsın:40:

Back
X