- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.641
Teyzecikler merhaba...Biraz önce hastaneden geldik babamlardayım ordan yazıyorum size vajinal ultrasonla bebişimizi gördük 5,4 mm teyzeleri sizlere haber vereyim dedim...![]()
Gözün aydın canım maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teyzecikler merhaba...Biraz önce hastaneden geldik babamlardayım ordan yazıyorum size vajinal ultrasonla bebişimizi gördük 5,4 mm teyzeleri sizlere haber vereyim dedim...![]()
selam kizlar bende bugun uyumaya calisirken icimden bebegime Deniz ismini koymak geldi..sonra dondum esime kizda olsa, erkek de olsa Deniz koyalim mi bebegimizin ismini dedim..esimde cok begendi..bir gun olurda londraya okumaya gelirse dennis olarak da kullanabilir hem...uluslararasi bir isim diye dusunduk..kiz olursa selin ( celine ) deniz, erkek olursa deniz batu olacak kismetse :)
kızlar birşey soracagım doktor benden bugun bırde progesteron taesti istedi acaba hamilelerde kac olmalı progesteron?bılen varsa cok merak edıyorum:))
Linkte birkaç form birden veriyor png, vs. filan...
http ile başlayan .png ile biten kısım kalsın, kalanları temizle canım...
her iki isimde çok güzel canım. Ama sizinki geniiiiiiiş bi düşünce olmuş :)
Bugün işe 2 saat geç gelmiş olmama rağmen zaman geçmiyor kızlar ya bugün :26:
Bir ara çok halsizleştim, mescitte biraz kestirdim, o bile iyi geldi...Akşam olsa da gitsek ya, bugün ben pek keyifsizim :26:
cnm bu normalde bütün gebelerden isteniyooo progesteron bebeğin tutunmasını gösteriyomuş.15 in altında olmaması gerkiyooo
Oyle yapıyorum canım, ama beceremıyorum sanırım
Yurt dışındaydın dimi canım sen?
Güzel bi düşünce...
Benim kuzenim de abd de yaşıyor çocuklarının adı deniz ve deren :) İngilizce telaffuzu da kolay ve orda da isim olarak kullanılan adlar...
Kızı olsaydı da leyla koyacaktı :)
Evet zaman geçmiyooo malesef daha benim çıkma saatime 2 saat var bide hastayımmm![]()
![]()
Benim de çıkmama 2 saat var, ben de sanki hasta olcak gibiyim...
2 gündür karnım top gibi,şişti...İçime çekemiyorum....Gaz var sanki,patlayacak gibiyim :26:
sagol tatlim...evet londradayim..kesinlikle uluslararasi isim cok ise yariyor..bir de daha cok kendilerinden sayiyorlar o zaman..yabanci hissetmesin cocuk kendini dimi ama :)
Bana hiç test yapmadan direkt progestan başlattılar :26:
Çoğu kişiye de böyle yapılıyor......
Bugün işe 2 saat geç gelmiş olmama rağmen zaman geçmiyor kızlar ya bugün :26:
Bir ara çok halsizleştim, mescitte biraz kestirdim, o bile iyi geldi...Akşam olsa da gitsek ya, bugün ben pek keyifsizim :26:
Yolla istersen linki, bi de ben temizliyim?
Benim de çıkmama 2 saat var, ben de sanki hasta olcak gibiyim...
2 gündür karnım top gibi,şişti...İçime çekemiyorum....Gaz var sanki,patlayacak gibiyim :26:
işyerindekilerde bana bugün senin şimdiden karnın çıktı dedi. Ama bilmiyolar ki içinde ki gazın seviyesini güldüm geçtim de ben bilirim o gazın verdiği ızdırabı.
canim bazi gunler kotu nuksedermis, bazi gunler hafif diyor doktorlar ondan iste...sen mi demistin mide bulantilari 9. haftaya dogru hafifliyor diye? ne zaman hafiflicek kafayi yicem![]()