2012 Şubat Anneleri

şimdilik iyiyim canım heyecanla 6 temmuzu bekliyorum bakalım ozaman belli olcak hersey.
sanırım senin ikiz bebişlerin, bişey sorcam senin beta hcg nasıl yükseliyordu? değerler nasıl?
ayni gun gitcezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

:52:
kızlar sizce 6+5 te kalp atışları gözükürmü?
9 temmuzda doktora gideceğimdee çok merak ediyorum

evet 6+2 de gördum kalb atisini
:) bende öyleyim canım evimde olmak içine neler vermezdim şu an, camdanda biraz rüzgar esicek yatakta üzerine.

gerçi biz şimdi evimizde kalmıyoruz, sağolsun kayınvalidemdeyiz, hamile olduğumu öğrendiğimizden beri salmıyor
evde yemekle, hiçbirşeyle uğraşama, burda kalın dediler.
iş yerimede çok yakınlar, burdan hemen oraya gidiyorum yemek yiyip, duş alıp uzanıyorum hemen.
görümcelerimde öyleler sağolsunlar...
kayinvalideni bana yolla kiz ben de isterimmmm:84:

şimdi ismede baglı ali mehmet ömer yusuf gibi klasik olsa koyy ama cabbar satılmış ne bileym iinsan koysa bile içi almaz cocukta kullanmaz yani istememek lazım mesela ben ali ismine bayılırım klasik ama cok şık türk ismi kayınpeder ali olsa koyardm ama zekeriya koyamam galiba yinede büyük sölemiyim belli de olmaz bu işler
zekeriyya peygamber ismi canim cok guzel

benim hoşuma giden isimleri yazayım bakarsınız aranızda beğenenler olur fikir yani:)
erkek: emir, efe, aras, poyraz, rüzgar, kuzey, demir
kız: duru, ece, birce, beril, beliz

saygılar...:kkk:
canim ben bu tip isimlere karsiyim isteyen istediginde özgür de
sahis isimleri daha guzel bence o isimlerin özelligini aliyor aldigi ismin özelliklerini tasiyor:28:

ya her gün canımı sıkan bişey oluyo artık benim tahammül sınırlarımı zorlayan.bugün sınıf annem aradı eeee hocanım hamileymişsiniz doğru mu???güldüm hayırdır nerden duydunuz dedim .bi öğretmen arkadaşım bi şekilde benim velimle karşılaşınca öğretmeninizde hamile demiş.sana mı vazife.........neyse velim diyo ki eeee bizim çocuklar nolacak.....ben burada acaba bebeğin kalbi atıyo mu canlı mı diye dokuz doğurayım onlar neyin hesabını yapıyo.benim de büyük kızımın öğretmeni doğum yaptı 1 dönem başka bi öğretmen geldi.ya çok canım sıkkın çok....

nasilsiniz annecikler... ben bugun eve gelene kadar akla karayi sectim, asansorde kaldim aksam yalniz basima yanimda telefonum da yok guvenlik icin her asansorde bulunan zile bastim,ilk defa basima geldi,nese birileri geldi acti ama yarim saat sicak kapali yerde ac susuz kaldim , baska zaman olsa cok takilmazdim simdi dusunmem gereken bir de bebegim var, nasil da korktum asansor duser de bize bisey olur diye. Allah hepimizin yavrusunu korusun, hayirli kandiller.

CANIM YAA
SANIRM BENİM MİDE BULANTILARIM BAŞLADI...
BU SABAH MİDEM ÇOK BULANIYO...BAŞIM AĞRIDI RESMEN ... SÜREKLİ KUSUCAKMIŞIM GİBİ:s

Kac haftalık canım senın bebısın?

sizlerede gunayyydınnnn:))ben iyiym.henuz bulantılarım felan yok çok şukur :)sadece çok uykum var ve eve geri gidip uyumak istiyorum:)))

Benımde uykum var ):
Sımdı yatakta olacaktım, hafıf bır de serınlık olacaktı.
Oh mıs gıbı.

Kahvaltı yaptınız mı kızlar?
Ben bır kac gundur sureklı ac gezıyorum ):
Yıyorum ama hemencık acıkıyorum.
Bu gıdıs maksımum sısko hamıle olacagım.

benim 5+2 şu anda bebeğim...
acaba ben psikolojik olarak kendimmi bulantıya sebep oluyorum onuda bilmiyorum..
ama bu sabah ciddi bi bulantım vardı..
normalde bulantılar ne zaman başlar?

[ı][/ı]
ya kızlar ben bu gebelik hesaplamsını bir türlü anlamıyorum
benim bebeğim şimdi 5+2 ya ,,,,1 ay 1 hafta 2 günlükmü oluyor?
Sat göre 23 mayıs , 23 haziranda 1 aylık olup 1 aylık +5 günlük mü oluyo bunu nolur biri anlatsın bana yaaa...

Arkadaşlar bişey soracağım size...Dr unuzdan menun musunuz yani size her türlü bilgiyi siz sormadan söylüyormu yoksa bişeyler için daha erkenmi???ben dr umu cok beğenirdim fakat gebeliğimi öğrendikten sonra beğenmemeye başladım...Mesela dün gittim ultrasona baktı görmedi sonra kanaman varmı dedi yok dedim vajinal bakınca gördü keseyi annesi bebişin burda hayırlı olsun dedi sadece...Şunu yap bunu yapma gibi gibi bilgiler vermedi ne bileyim aydınlatmadı beni hiç sizinde öylemi erkenmi daha acaba????

[ı][/ı]
ya kızlar ben bu gebelik hesaplamsını bir türlü anlamıyorum
benim bebeğim şimdi 5+2 ya ,,,,1 ay 1 hafta 2 günlükmü oluyor?
Sat göre 23 mayıs , 23 haziranda 1 aylık olup 1 aylık +5 günlük mü oluyo bunu nolur biri anlatsın bana yaaa...

Canım şöyle anlatayım en son adet olduğun tarihten saymaya başlıyorsun diyelim senin 23 mayıs 5+2 sin şuan yani 1 ay 1 hafta 2 gün dediğin gibi oluyor...
Ama bebeğin böyle olmayabilir çünkü eğer geç döllenmeyse satla uyumlu olmuyor bebek....Onu ultrasona girince söylüyorlarmış ama bizim salak dr da söylemedi...

Son düzenleme:
Benımde uykum var ):
Sımdı yatakta olacaktım, hafıf bır de serınlık olacaktı.
Oh mıs gıbı.

Kahvaltı yaptınız mı kızlar?
Ben bır kac gundur sureklı ac gezıyorum ):
Yıyorum ama hemencık acıkıyorum.
Bu gıdıs maksımum sısko hamıle olacagım.
[/QUOTE]

şimdi kahvaltıdan geliyorum ama pek bişey yiemiyorum..canım istemiyor nedense:)ya kızlar kepek ekmeği hamilelikte yenmezmiş boyle bişey duydunuzmu?

benim 5+2 şu anda bebeğim...
acaba ben psikolojik olarak kendimmi bulantıya sebep oluyorum onuda bilmiyorum..
ama bu sabah ciddi bi bulantım vardı..
normalde bulantılar ne zaman başlar?

günaydııınnnnn kızlaaaaaaarrrrrrr

canım merhaba, zaten bulantılar sabah oluyor daha çok sanırım.

sana tavsiyem yataktan çıkmadan bişeyler at ağzına kraker vs.. bastırıyor daha iyi oluyorsun

Herkese günaydın annecikler nasılsınız?
Mide bulantıları başlamış valla benim son sürat devam ediyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım valla. Allah yardımcımız olsun. Kızımda öğleden sonra bu kadar olmazdı şimdi yemek bile hak getire zorla kızın çorbasını yapıyorum valla. Tek yediğim karğuz ve süt diyebilrim. daha şimdiden 2 kilo verdim böyle giderse işimiz zor.:9::9:

Canım şöyle anlatayım en son adet olduğun tarihten saymaya başlıyorsun diyelim senin 23 mayıs 5+2 sin şuan yani 1 ay 1 hafta 2 gün dediğin gibi oluyor...
Ama bebeğin böyle olmayabilir çünkü eğer geç döllenmeyse satla uyumlu olmuyor bebek....Onu ultrasona girince söylüyorlarmış ama bizim salak dr da söylemedi...

ya ben doktora gittiğimde
4+5 ti bebeğim
doktor maşallah güzel görünüyo hatta ben 5+1 gibi gördüm dedi
geç döllenme olsaydı böyle demezdi heralde dimi:S

Back
X