2012 Şubat Anneleri

evet canım erkenden gitmemende iyi olmuş bi bakıma çünkü ben gitttim kontrole ama dr keseyi göremedi bi süre kafaya taktım, ağladım. Ama sonra küçük old. için görünemediği kanısına vardım yarın gidicem tekrar.[/QUOTE]

o zaman senden de yarın hayırlı haberler bekliyor olucaz:)))

ayy inşallah guzel haberler olur..valla şuphe etmeye başladım..acaba hamile olmayabilirmyiim bile diyorum artık yani:((aslında oğrenir oğrenmez gitmeliydim ben ama dr acele etme deyince kaldım oyle burda da baktım herkes gitmiş ben bekliyorum:))acemiliğe geldi işte naparsın:))

selam canım h.g.:))kendi adıma bende şimdilik bişey yok sende ne var ne yok:66::66::66:

Canım olur mu hiç öle şey tabi ki hamilesin, hem bütün psikolojik bozuklukları birlikte yaşıyoruz hamile olmama gb bir ihtimalin yok yani :49:

günaydın canımmmm, hoş geldinn

güzel birgüne başladık, herşey mükemmell :))

Hoşbuldum Duygucum :70: Ohhh yyaaaa ne güzel herkes iyi olsun moraller düzgün olsun, güle oynaya geçirelim şu ayları :66:

bana şimdik uzunca surcek bi iş geldi arkadaşlar bi sure olamıcam:))olmadığım saattlerde siz annecikler umarım iyi olursunuz..:))öpüldünüz:))

evet canım erkenden gitmemende iyi olmuş bi bakıma çünkü ben gitttim kontrole ama dr keseyi göremedi bi süre kafaya taktım, ağladım. Ama sonra küçük old. için görünemediği kanısına vardım yarın gidicem tekrar.

o zaman senden de yarın hayırlı haberler bekliyor olucaz:)))[/QUOTE]

inşallah canım kalbim ağzımda valla bugünden

evet canım erkenden gitmemende iyi olmuş bi bakıma çünkü ben gitttim kontrole ama dr keseyi göremedi bi süre kafaya taktım, ağladım. Ama sonra küçük old. için görünemediği kanısına vardım yarın gidicem tekrar.

Benim kesem 5+2 de gorunmustu
Bebis ise 7+2 de gorunmustu canım.

kızlar dun doktora gıttım bılıyorsunuz (dun 5+5 haftalık hamıleydım)bugun 5+6 oldum cok sukur,
neyse kesemızı görduk cok sukur doktor yukarıdan yanı karnımdan ultrasonla baktı kesemız tahmınımden daha hızlı buyumus dedı 11.4 dedı sanırım,
ama kalp atısını bır hafta sonra gel ozaman bakalım dedı sımdılık yolunda hersey dedi ama benım ıcım ıcımı yıyıyor bhcg hormonum 12000 e yukselmıs daha 5+5 de bu kadar yuksek olması normalmı sızce kızlar 4 gun önce 3136 dı.doktor cok kesın bıseyler soylemıyor sımdılık ıı dedı,tek gebelıkmıs gorunen,kesede tahmınımde daha buyuk dedı degerım cok yukselmıs ınsallah bı sorun yoktur değilmi kızlar?sizlerin bu haftalarda kacdı hatırlayan varmı acaba?yada bana bu konuda bılgı verebılecek varmı?tesekkurler sımdıden.

o zaman senden de yarın hayırlı haberler bekliyor olucaz:)))

inşallah canım kalbim ağzımda valla bugünden[/QUOTE]

Canım kalbini ferah tut, hepimiz için herşey çok güzel olacak, aklına kötü şeyler getirme...:emir_bebek::nazar: Yarın için heyecanlan ama yavrunu göreceğin olsun bu heyecanın :nazar: ( bende artık kafamda ki hurafeleri attım, oohhh rahatladım..Artık olmuyck şeyleri düşünüp, üzülüp ağlamıyorum
:8: )

Gunaydin, benim de islerim biraz azaldi bu ara da okuyabiliyorum mesajlarinizi. Tabi is yerinde kimse Turkce bilmiyor gorselerde anlamiyorlar rahatca aciyorum sayfalari :46: Dun erkek mi olur kiz mi olur diye takvimlere baktim hep kiz cikti, etkilendim heralde, ruyamda erkek bebek gordum, buyumus de dedesi ona yumurta yediriyordu, pek tatliydi :) o gunleri de goruruz insallah... Yalniz bende belirtiler azaliyor galiba, sabahlari dinlenmis kalkinca karin agrisi bel agrisi hic yok, baki olan iri gogusler, korkmaya basladim ben uyduruyorum heralde bebek falan yok diye dusunuyorum bazen. Doktora gitmeyi dort gozle bekliyorum. :49:

kızlar dun doktora gıttım bılıyorsunuz (dun 5+5 haftalık hamıleydım)bugun 5+6 oldum cok sukur,
neyse kesemızı görduk cok sukur doktor yukarıdan yanı karnımdan ultrasonla baktı kesemız tahmınımden daha hızlı buyumus dedı 11.4 dedı sanırım,
ama kalp atısını bır hafta sonra gel ozaman bakalım dedı sımdılık yolunda hersey dedi ama benım ıcım ıcımı yıyıyor bhcg hormonum 12000 e yukselmıs daha 5+5 de bu kadar yuksek olması normalmı sızce kızlar 4 gun önce 3136 dı.doktor cok kesın bıseyler soylemıyor sımdılık ıı dedı,tek gebelıkmıs gorunen,kesede tahmınımde daha buyuk dedı degerım cok yukselmıs ınsallah bı sorun yoktur değilmi kızlar?sizlerin bu haftalarda kacdı hatırlayan varmı acaba?yada bana bu konuda bılgı verebılecek varmı?tesekkurler sımdıden.

Canım içini ferah tut, hiçbir sorun yoktur inşallah...Ben kan tahlilini hamile olduğumu kesinleştirmek için bir kez yaptırdım, bunun için bhcg değerim kaçtı bilmiyorum ...

Ben 255'ten sonra yaptırmadım bir daha, birkaç doktor değiştirdim hiçbiri de istemedi. Değerin normal katlanmış zaten canım, yüksek değil olması gereken gibi.
Bu hcg hormonu herkeste daha farklı seyrediyor. Zaten kese göründükten sonra da bakmak gerekli değil artık...
Daha sonra tarama testlerinde serbest bileşenlerine bakacaklar bu hormonun bildiğim kadarıyla. Artık ölçtürme bence.
Ayrıca hep x2 olacak değil gebelik büyüdükçe daha hızla katlanıyor.

tatlım ben pazartesi günü yaptırmıştım beta hcg 5+2 deyken yani 4700 lerde çıkmıştı

degerin gayet normal 2 günde iki kat artması gerek kesende iyi bşuna düşünüyosun hiç bir sorun yok :))

tatlım ben pazartesi günü yaptırmıştım beta hcg 5+2 deyken yani 4700 lerde çıkmıştı
benımde 5+1 de 3136 cıkmıstı, tesekkurler canım verdıgın bılgı ıcın ,cok sagol.

Ben 255'ten sonra yaptırmadım bir daha, birkaç doktor değiştirdim hiçbiri de istemedi. Değerin normal katlanmış zaten canım, yüksek değil olması gereken gibi.
Bu hcg hormonu herkeste daha farklı seyrediyor. Zaten kese göründükten sonra da bakmak gerekli değil artık...
Daha sonra tarama testlerinde serbest bileşenlerine bakacaklar bu hormonun bildiğim kadarıyla. Artık ölçtürme bence.
Ayrıca hep x2 olacak değil gebelik büyüdükçe daha hızla katlanıyor.

bencede artık ölçtürmeyim değilmi, kafam karısıyor her seferınde ,cok kafaya takıyorum,sağ salım bı kalp atısınıda görsek bebeklerımızın insallah hepimiz o güzel duyguyuda paylasırız burda,tesekkur ederım canım cevabın için.

Canım içini ferah tut, hiçbir sorun yoktur inşallah...Ben kan tahlilini hamile olduğumu kesinleştirmek için bir kez yaptırdım, bunun için bhcg değerim kaçtı bilmiyorum ...

canım tesekkur ederım ,gercekden cevaplarınız içimi rahatlatıyor hep, iyi ki varsınız:))

benm 6. haftada 17400 mü ne cıkmıştı tam gün hatırlamıyorum ama senden bi kac gün oynar en fazla normal boşa takıyosun gayet ii degern :)

Arkadaşlar nette şöyle bir bilgi buldum, ilginizi çekebilir:
İş yerinizde bilgisayar kullanıyorsanız, "bilgisayar ışınlarının" bebeğiniz üzerinde olumsuz etkiler yaratmasından endişe duyuyor olabilirsiniz. Korkmayın, bilgisayarlar ve monitörlerin iyonize edici ("canlı dokuya zarar verici") özellikleri bulunmaz.
Yine de bu endişenizi tümüyle gidermek için çalışma odanızdaki tüm monitörlere filtre takılmasını sağlayabilirsiniz.,

Back
X