2012 Şubat Anneleri

hadi ya o kadar var mı.eşim duysa beni parçalar.cuma günkü doktor randevum ücretsiz ya buna boşuna niye para veriyorsun der.bilmiyorum kararsız kaldım

Yakında sigorta varsa oraya git, sigortan varsa ücret ödemezsin ama yoksa yakınında o zaman sabrediver canım 75 çok uçmuş ya, alt tarafı 2 dk. göstercek sana.

kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18:

nette hamile fotoğrafları dedim ve görsellerde arattım çıkna fotolardan midem bulandı ıyyyyyyyyyyyy:84::84::84:

Yakında sigorta varsa oraya git, sigortan varsa ücret ödemezsin ama yoksa yakınında o zaman sabrediver canım 75 çok uçmuş ya, alt tarafı 2 dk. göstercek sana.

canım en yakın devlet hastanesi var işte.orda sigortamdan dolayı ücret ödemem.bi de sağlık ocağı var oraya da gidebilirim.orda bakarlar mı

Seninki iyi yine biz söylediğimizde elalemmişiz gibi hayırlı olsun dedi sadece:47:

ben adet gecikmemede hamile oldugumdan supelendigim ve ogrendigim zamanlarda gorumcelerim ve kaynanamla ayni evdeydim istanbuldaydik 3 hafta kadar yanlarina gitmistik. ben eczaneden aldim testi yaptim kimsenin umrunda degil cook silik cikti kendi yengemi aricaktim esim dedi ablama sorsana sordum sagolasicaya sen onu hareket ettirmissin olmaz dedi gitti...:53: yengemi aradim soyledim annemler kuzenler teyzelerim biraradaymis tlfndan ciglik kiyamet sesler geliyo bebek geliyo diye oyle duygulandim agladimki... aradaki ucuruma bakin. ne kaynim ne gorumcelerim ne kaynanam yuzume bakmadilar hamileyim diye tabi ben soktayim bu tavir niye diye :53: bi kac gun gecti basladilar kan testi yaptir kan testi yaptir en sonunda yaptirdim kanitim elimde ancak o zaman agizlarinin ucuyla hayirli olsun dediler kaynanam onu bile demedi.. en son esim laf vurdu hayirli olsun torunun oluyo dedi sinirli sinirli ancak o zaman hayirli olsun kafam yerinde degil unutmusum dedi ama eminim ben esimi ogrettimde o soyledi sandi cunku konusma tarzindan gun gibi ortadaydi yani tavri...:63::63::63:

Selamlar herkese
uzunca zamandır giremedim baya bi kalabalık olmuşuz ne güzel:nazar:, herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım pek..
Bugün randevum var bi ton testler yaptırdı bana sonuçlara bakıp takviye vericekmiş sanırım, doktora gideceğim gün heyecan basıyo yaw..

Back
X