Merhaba arkadaşlar ben yokken neler olmuş neler... Sesa'dan sonra Nuuuur ve Bağnur'a çok üzüldüm...

Can-ı gönülden dilerim ki, Allah'ım, kendileri için en hayırlı olacak zamanda, sağlıklı, hayırlı bebekler versin hem onlara hem de dileyen isteyen herkese...
Ben çok sık giremiyorum artık nete, ama girdiğimde muhakkak okumaya çalışıyorum. Hem işlerim çok yoğunlaştı hem de midem çok kötü durumda. Su bile içemiyorum. Yadiğim içtiğim herşey 10 dk sonra hoooop dışarda. Ben bu işten hiçbirşey anlamadım. Hem günde 3 bardak sütten bahsediyor bir sürü kitap hem de bulantıların normal olduğundan. Sabahtan beridir 5. kez kustum. Midem bomboş. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Gözümü açmakta bile zorlanıyorum artık...
Neyse kızlar, hepiniz kendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun. Ben de inşallah tez zamanda şu sıkıntılı günleri atlatıp aranıza dönmek istiyorum.
Bu arada sizden rica ediyorum lütfen birbirinizi üzmeyin, incitmeyin. Hepimizin hormonal dengesi bozulmuş durumda. Hepimiz çok hassaslaştık. Buraya herkes derdini anlatmak sıkıntısına çare bulmak için geliyor. Bir de biz birbirimizi gerersek çekilmez bir yer olur burası. Hepinizi kocamaaaaaaaaaan öpüyorum.