• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    88
Kızlar mide bulantınız ne durumda
Benim hafiflemişti ama yine arttı
Gün içinde sürekli midem bulanıyor yemek kokusu aldığım an kendimden geçiyorum
Su içtiğim an çıkarıyorum.O kadar berbat bi durum ki aç susuz bebekler nasıl gelişiyor canım çok sıkılıyor ne zaman geçecek bu 😢? 11+2 oldum
Cuma kontrol günüm inşallah bi sorun yoktur.Mide bulantısı tekrar böyle artınca Aklıma neler geliyor dile dökmeye korkuyorum.

Bugün 14+2 olduk, bulantı hala devam ediyor
Dediğin gibi hafifliyor gibi olan günler oluyor ama sonra yine artıyor
Bu sabah ben de içtiğim suyu çıkardım
Doktorlar bulantının olmasına iyi diyor, bebeğin varlığına işaret diyor
Kötü düşünme, bir sorun yoktur ☺️🙏🏼

Anladim cnm ben de kendi doktoruma sordum simdi cvp bekliyorum, iyiydi maslinda bi kac gundur boyleyim boyun fitigindan kurek kemigime agri oluyor sinire baski yapiyo bu durum huzursuzluk anksiyete yapabiliyo ondan da kaynakli olabilir bende ama bi dr donsun gerekirse gidecegim kardiyolojiye.cok gecmis olsun sana da🌸
bende de boyun düzlesmesi var etkisi olabilir. gecmis olsun 🤍

Bugün 14+2 olduk, bulantı hala devam ediyor
Dediğin gibi hafifliyor gibi olan günler oluyor ama sonra yine artıyor
Bu sabah ben de içtiğim suyu çıkardım
Doktorlar bulantının olmasına iyi diyor, bebeğin varlığına işaret diyor
Kötü düşünme, bir sorun yoktur ☺️🙏🏼
Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir 🥲 sizin cinsiyetiniz belli olmuştur degil mi?maşallah büyümüş bebiş 😍

Kızlar size bir şey soracağım hamilelikte yapılan iki doz tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız.ebem kesinlikle yaptır diyor ama doktorum önermiyorum dedi kafam çok karışık bir de 2 yıl önce elim kesilmişti acilde bir doz tetanoz aşım var hiç yaptırmasam ya da bir doz hatırlatma aşısı yaptırayım diye düşünüyorum ama kararsız kaldım.sizlerin fikri ne
Diğer hamileliklerimde yaptırdım bunda da aile hekimine 17.haftada gelin vuralım dedi yaparım yani diğerlerinde sıkıntı olmadı bunda da olmaz diye düşünüyorum

Ben de henüz sormadım ama ben daha önce işim sebebiyle iki kere olmuştum tam yıllarını hatırlamıyorum. Ama o kadar ağır geçirdim ki ikisinde de, 10 gün kolumu kıpırtadamadım boynuma kadar ağrısı vardı. 2 gün ateş yaptı. Bunları sağlık ocağındaki ebeye söyleyince, mutlaka doktorunuza bunu söyleyin belki yaptırmayın ya da sadece tek doz olsun der dedi. Ben de böyle bir bilgi paylaşmış olayım.
Evet kiminde tetonoz aşısı ağır oluyor kolda şişme ağrı yapıyor kiminde daha hafif ağrı sebebibini bende merak ediyorum

Seninle son adet tarihimiz aynıydı canım sultan 2121 sultan 2121
Cinsiyet için ne zaman gideceksin
Yarın gidecem doktora benimde 3 kızım var daha önce devlete gittim 12 haftalıkken belli değil dedi erkek hissediyorum belki kızlarım var diye ama kısmet bakalım insallah belli olur yarın burda yazarım saglıklı olsun tabi insan iki meyveden de tatmak istiyor

Yarın gidecem doktora benimde 3 kızım var daha önce devlete gittim 12 haftalıkken belli değil dedi erkek hissediyorum belki kızlarım var diye ama kısmet bakalım insallah belli olur yarın burda yazarım saglıklı olsun tabi insan iki meyveden de tatmak istiyor

İnşallah canım
Allah gönlünüze göre versin, sağlıkla gelsin

Allah bağışlasın yardım.eden yoksa çok.zor değil mi en azından ben çok zorlanıyorum 2 tanede benim var bu 3.yaslari kaç diğer çocuklarınızın

Kızlar size bir şey soracağım hamilelikte yapılan iki doz tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız.ebem kesinlikle yaptır diyor ama doktorum önermiyorum dedi kafam çok karışık bir de 2 yıl önce elim kesilmişti acilde bir doz tetanoz aşım var hiç yaptırmasam ya da bir doz hatırlatma aşısı yaptırayım diye düşünüyorum ama kararsız kaldım.sizlerin fikri ne
20. Haftada tdap yani tetanoz bogmaca olanı oldum doktorum 2. Doza gerek yok dedi 2023 te tek toz tetanoz vurulmustum bende

Bana tam 14 haftalıkken %90 kız denildi
Başta bebiş göstermedi, kordonu bacaklarının arasına almış
Sonra kalktım, biraz yürüdüm, geri geldim
Bebeğin pozisyonu değişmiş ben hareket edince
Uzun uzun baktı ve %90 kız dedi
Bundan önceki haftalarda kesin olarak söylememişti ama bebek çok hareketli olduğu için ve o bölgesinde çıkıntı olduğu için erkek olabilir demişti
Ben iki doktora gidiyorum ikisi de aynı şeyi söylemişti ama doktorumun erkek olabilir dedikten sonra söylediği şey şuydu kızlarda o bölgede ödem oluyormuş o yüzden belli bir zamana kadar kızlar erkek gibi gözükebiliyormuş
Önümüzdeki haftalarda tekrar bakacak ama %90 kız ve değişeceğini düşünmüyorum dedi
Kaç haftalıktınız erkek denildiğinde hatırlıyormusunuz ?

Kaç haftalıktınız erkek denildiğinde hatırlıyormusunuz ?

11 haftalıkken erkek olabilir diye öngörülmüştü ama doktor pek söylemek istememişti
Biz çok hareketli ve çıkıntı var diye doktorun ağzını aramıştık öyle erkek olabilir demişti
İlk defa bu hafta yani 14. haftada daha kesin tahmin yaptı, kız dedi

Çok köyüyüm ağlamaktan içim çıktı.fatal dna testim trizomi 21 pozitif çıkmış.bebek down sendromluymuş.yanılma payı nerdeyse yok dedi doktorum
Merhaba bizimde fetal dna da trizomi 7 ve trizomi 21 çıkmıştı. Amniyosentez yaptırdık şükür temiz cikti. Yanılma payı yok diyor doktorlar ama genetikci bile %10 en az yanılma payı var demisti bize ve temiz cikti şükür Sizinde inşallah yanlis cikar

Merhaba bizimde fetal dna da trizomi 7 ve trizomi 21 çıkmıştı. Amniyosentez yaptırdık şükür temiz cikti. Yanılma payı yok diyor doktorlar ama genetikci bile %10 en az yanılma payı var demisti bize ve temiz cikti şükür Sizinde inşallah yanlis cikar
hangi firmada yaptırmıştınız acaba fetal dna yı

Back
X