- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #5.481
Hhhh, nickimi değiştireyim en iyisi. İsmimi sana özelden atayım tatlım, çünkü bizim bu işyerinde başka hamile arkadaşlarım da varmış. Ne olur ne olmaz. Kimsenin ağzına sakız olmak istemiyorum burda. Evet doğru tahmin ettin: dedikodu bizim burda gırla
Demek 23 derece. Şuan buası 30 derece sanırım ve ben halen ince ten çoraplarımı bile çıkaramadım. Hatta ayak ucumda sobam var, onu bile dolabıma kaldıramıyorum. Sabahları ayaklarım çok üşüyor çünkü. E o zaman ben orda donarım. En iyisi kışlıklarımı getireyim sadece.
Bu arada sen bir mesajda kolum kadar salatalık demişsin. Onu başka bir arkadaşımdan da duymuştum. Salatalık harici diğer herşey normal ebatlarında mı orda?Bir de her sebze meyveyi rahatlıkla bulabiliyor musun?
himm tamam canim yazma burdan o zaman.. ya simdi bir daha baktim 21 lerde bu hafta yagmur var 2 gun..bizim genelde hep boyle geciyor burasi..gecen temmuz inanilmaz sicak yapti burasi bi onu bilirim...yani hic belli olmuyor ama genede soguktur hava bende hamile kaldigimdan beri senin gibi cok usur oldum..aksamlari battaniye aliyorum sirtima oyle oturuyorum..daha yarim saatligine bile corabimi cikaramadim ayagimdan..ozellikle ayaklarim usuyor....buraya cok ince giysilerden pek getirme ceket mont hirka al bol bol yanina..ozellikle aksam iyi serinliyor..salataliklar disinda hersey normal merak etme