- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #5.621
ben de bebek düşünmeye başladığım zaman doktora gitmiştim. ozamandan yapılmıştı testler. keseyi görmeye gittiğimizde doktora onların sonuçlarını gösterdim, hepsi yapılmış zaten başka bişeye gerek yok dedi.
Allah hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inşallah. 6+4 üm ben de![]()
Benim de tam hamilelikten bir ay once bebek istiyorum diye tsh bakilmisti.. Belki ondan istememistir yine...:26: Ama seker , kolestrol filan hic bakilmadi...:26::26:
allaha sukur benimkide azaldi biraz...
bende iciyodum ama azaldi azaldi hic canim istemedi sonra... ama simdi bulantilarim hafifledikce canim istiyo gibi...bende cok isterse bi nefes aliyorum
bende cok fazla yazamiyorum bu aralar ama gecmisi takip ediyorum. canim sikkin bu aralar biraz. sorun sorun sorun... baskalarinin sorunlarinin donup dolasip benim evime tasmasindan nefret ediyorum... kocam uzuluyo o uzulunce ben uzuluyorum ben uzulunce bebegim uzuluyo niye ya ne haklari var evimin huzurunu kacirmayapuuuffff cok uzgunum
![]()
kizlar benim bulantim cok yok Allaha sukur... Aciktigimda oluyor biraz, sonra bisiler yiyorum azaliyor.. Midenizi ac tutmayin bence... Hep az da olsa bisiler atistirin...