Canım benim iyi niyetini anlıyorum sakın beni yanlış anlama olurmu önceliklee....
Sana verilen beslenme listesini paylaşman yanlış bence belki iyi bir örnek olabilir ama bir çok kişi bunu yanlış uygulayabilir çünkü bildiğim kadarıyla o beslenme listresi boy kilo rahatsızlıklara göre belirleniyo yani senin bünyene göre herkesin bir değilki bünyesi Allah korusun eksik alınan bir besin yada yanlış uygulanan bir beslenme şekli bebeği kaybetmeye kadar varabilir bu konuda dikkatli olalım arkadaşlarrr
Canım elbette buna dikkat ediyorum. Dikkat ettiysen listeyi açıktan paylaşmadım, zaten yiyecek isimleri zikretmeye bir arkadaşımızın uyarısından sonra çok özen gösteriyorum...
Özelden paylaştığım herkesi ki bu sadece 3 kişi konu hakkında uyardım, doktorunuza danışmadan uygulamayın, kalorisini check edin mutlaka diye.
Zaten liste de gebelerin bebeğini sağlıklı beslemesi için verilen bir liste.Bir kısıtlama,diyet listesi değil.
Diyetisyen tarafından değil, bir tıp doktoru, metabolizma uzmanı tarafından yazıldı...
Şahsıma özel alınan önlemler ayrı,onları zaten özelden de olsa paylaşmıyorum kimseyle.
Bu sadece ideal bir gebelik kilo alımı yaşamak ve bebeği sağlıklı beslemek için söylenmiş olan genelgeçer bir beslenme programı. Şahsıma özel kısmı ayrı.
Yasaklara gelince, bilinen yasaklardan çok farklı değil. Kilolu veya zayıf, bebeğini sağlıklı beslemek isteyen her hamilenin yememesi gereken şeyler.
Sizler de çok iyi bilirsiniz, çok aşırı zayıf değilseniz, alacağınız 12-14 kilodan fazlasının bebeğinize hiç faydası yok...
Yasakları yemenizin bebeğinizin organ ve zeka gelişimine büyük olumsuz etkileri var...
Bir de bir püf nokta paylaştım meyve yerken dikkat edilemesi gerekene dair, o da genelgeçer bir kuraldır.
Bu vesile ile birkez daha ikaz ediyorum arkadaşlar, 3 kişi ile paylaşmış olduğum beslenme programını uygularken mutlaka dokorunuza danışınız.