- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.101
günaydın kızlar, bugün benim 2li test günüm. ondan mıdır bilmem içimde bir huzursuzluk, bir sıkıntı, herkesle didişiyorum uyandığımdan berihayır olsun inşallah diyorum ve size güzel bir hafta diliyorum şimdiden...
insallah güzel haber alırsın.. benimki 25 temmuzda ..
Arkadaşlar merhaba. Allah nasib ederse ben de şubat annesi olucam. Şuan 11+2 günlük hamileyim.
Sizlere sormak istediğim bişey var. Benim gögüslerimdeki hassasiyet (acı) eskisi kadar değil
azaldı. 3 ay oldugu için normalmi yoksa doktora gitmelimiyim.
selam kızlarrr,bende şubat annesiyim :)))) 10+4 kalp atışlarını duyduk 9. haftada :)
beni de listeye eklerseniz sevinirim, 26 yasındayım ilk gebeliğim,SAT 5 mayıs,beklenen doğum tarihi 10 şubat,hayırlısıysa tabi,hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum...
öğrenince hemem kitap aldım,Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler,çok güzel,bilgilendirici bi kitap herkese tavsiye ederim.![]()
Kızlar hayırlı ve ugurlu olsun, Allah tamamına erdirsin... Hosgeldiniz
Benim eşimin doğum günü 27.05...
Ben eşime hediye olarak pozitif gebelik testi vermiştim....![]()
Bende kendi doğum günümde kendime hediye verdim 30 Mayıs... Yanlız ve hüzünçlü bir gündü inanılmaz bir güne döndü..
Bencede güzel isim... Bende kısa isimleri seviyorum heleki bizim gibi uzun soyadı varsa insanın daha iyi... Nasılsın canım,, nasıl gidiyor?efe cok guzel bir isim bence..kizkardesimin guzeller guzeli oglusunun ismi efe..o koymasaydi ben dusunurdum acikcasi.![]()