• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

evet sonuçlarımı elime aldım ,siz bahsedince bende merak ettim ,internetten kısaltıılmış adına baktım öyle inceledim ama yok!'!manyakmı bu doktor yaa!!moralim sıfır oldu!!

kısaltılmış adı ne canım
ben yaptırdım mı acaba
gerçi ben daha 2 li testi bile yaptırmadım

yok işte yok yaaaa..perşembe ikili test sonucumu alamaya gideyimde sorucam doktora,niye ceksik test yapıyorsunuz diye!!!inşallh çok geç değildir!!!:47:

Geç değil canım boşuna haşlama doktoru :)) Biz doktora gittiğimizde bu testi kendimiz istemiştik çünkü annem bana hamileyken geçirmişti toxoyu..Onun için acaba bende de çıkarmı diye biz istedik doktordan.2 ay sonra felan tekrar yaptırıcam ben.

Ne kadar gerılsek, kendımıze edıyoruz.
Onların ruhu dahı duymuyor, ıcımızdekı depremlerı!
Zaten cevapları da hazır, 'ben butun gun calısıyorum'
Eee bızde calısıyoruz, calısmayan bayanlarda butun gun ev ıslerını ıdare edıyorlar.
Yok yok, erkekler evrımlerını tamamlamıs, bence bundan daha ıyısını beklemek fazla ıyımserlık olur.

yok bence şans meselesi herkesin kocası böyle değildir bence.

Geç değil canım boşuna haşlama doktoru :)) Biz doktora gittiğimizde bu testi kendimiz istemiştik çünkü annem bana hamileyken geçirmişti toxoyu..Onun için acaba bende de çıkarmı diye biz istedik doktordan.2 ay sonra felan tekrar yaptırıcam ben.
[/QUO

elki bendede vardır,nerden bildiki olmadığınıda istemedi bu testi!halsizliğim olmasa kalkıp şimdi gideicemde halim yok!!!perşembeye kalmaz çatlarım ben!!

şuan çok sinirliyim..tahlil kağıtlarını perşembe günü doktorun kafasına atmak istiyorum yaa!!ne biçim iş yapıyorlar bide özel hastane olacak!!

sanırım bende de yok ben doktorun özeline gidiyorum.demir vb şeyler vardı birde kanınız da alerji var mı yok mu diye test yaptılar mı benim annemle kardeşimde var kendileri 0 pozitif ama 0 negatif kan yıkanarak veriliyor korktum acaba bende de varmıdır.

Back
X