- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #12.001
yahu arkadaşlar bu ne erkek merakı anlamadım...ne olur beni yanlış anlamayın.günlerdir bende sayfayı takip ediyorum herkes tam anlamıyla gözü kararmış erkek bebek aşeriyor...benim bir kzım var,şimdi erkek olmasını çok isterim ama ilk bebeğim de Allah sizi inandırsın ne ben ne eşim cinsiyet hakkında hiç yorum yapmadık.aklımızdan bile geçmedi.Hep bebek kıyafetlerini yastığımızın altına koyar severdik.Tek isteyimiz ailemize bi miniğin gelmesiydi.Rabbim kızımı çooook sevdirdi ,şimdi oğlum olsun onu da seveyim isterim ,çok normal....Ama erkek anası olayım die değil.Öyle yorumlarda vardı burda...neyse
İki kızı olan anne adayları var burda onlar bile hiç oğlum olsun, oğlum olsun demiyolar.Çünkü kızlarını çok seviyolar.elbette erkek isterler,onunda tadını almak isterler.Allah gönüllerine göre versin inşallah.
Burda bakıyorum oğlum olursa iyi olur,ben erkek istiyorum,ama KIZ olursa da o da evladım.E herhalde evladın!
yeliz arkadaşım eşinin kıymetini bil.Allah merhametli kadına kız evlat verirmiş die bir hadisi şerif var.Demek senin eşinde merhametli bi insanmış..İnşallah ikinci evladın hayırlısıyla kız olur...hayırlı olsun canım bebişin..
burada hepimiz aramızda yorumlaşıyoruz,gönlümüzden geçenleri paylaşıyoruz ..ilk çocukları olmasına rağmen illaki şuyum olsun, mutlaka buyum olmalı diyen birini hatırlamıyorum...geçmiş sayfaları okursan burda yazı yazan her insanın ağzından ÖNCE SAĞLIK lafının düşmediğini görürsün... gelelim ki erkek bebek isteyen arkadaşlarımada hiç şaşıramıyorum...herkesin gönlünde bir aslan yatabilir... elbette kucağımıza aldığımızda sokağa atacak değiliz... sen o konuda rahat ol yani burda o kadar bilinçsiz anne adayı yok canım...