- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #13.121
kızlar o kadar sinirliyim ki size yazmadan edemedim.
tatil dönüşü ablam bizi yemeğe gelin diye çağırmıştı.abimler falan da oradaydı.eşim eve gelince abin bana çok soğuktu falan dedi.ben de iftardan yeni çıktılar ya ondandır falan demiştim çok da üzerinde durmamıştım.şimdi annemle konuştum nedenini öğrendim.ilk başdan beri diyorum ya eşim bu bebeği istememişti .ama şöyle ben 3 ay korunmamıştım ve eşime de her seferinde bak hamile kalabilirim kalırsam da asla aldırmam diyordum o da bu kadar dikkat ediyorum bunun sonucunda olursa bravo o bebeye doğmayı hak ediyo falan deyip gülerdi.yani hiç istemiyorum olursa da aldırırım falan gibi konuşmamıştı.hamile olduğumu öğrenince de ufak çaplı bi şok yaşadı ama şu an benden daha hevesli gördüğü herşeye yapışıyo falan..ben de bu ilk süreçte ablama şaka yollu bahsetmiştim eşim ben bu bebeği istemedim hiç bişeyine karışmam falan diyor demiştim.
biz eşimle maaşlarımızı kendimiz çekiyoruz yani ben maaşımı eşime vermiyorum.o da bana herşeyi kendin alırsın demişti.ablam da bunu aileme öyle kötü lanse etmiş ki şimdi bütün ailem eşimden nefret ediyormuş .abim nasıl olur da bi insan çocuklarına karışmaz falan diye esip gürlüyormuş.işin ilginç yanı hakikaten eşim iki kızıma da inanılmaz ilgili bi babadır bizim üzerimize titrer.nasıl oldu da onu öyle sorumsuz bi babab kategorisine koydular anlamıyorum.belki bi çoğunuza göre çok acı gelecek ama abim de ablam da eşlerinden ayrılar çocukları ikiye bölünmüş durumda.
o kadar üzgünüm ki anlatamam 1 saatir ağlıyorum.2 kelime için benimö eşimi nasıl silebilirler hiç mi tanımamışlar kaç yıllık damatlarını.....kızlarım sorup duruyor anne niye ağlıyosun diye.eşime anlatamam daha da hırslanır ben sonuçta affederim ama o affetmez.....
ben de affınıza sığınarak sizlere yazdım....
Demek ki boşuna demiyorlar ev içerisinden en ufak bir ters konuşmadan en yakınında olsa kimseye bahsetme diye.Gerçekten üzücü bir durum, ablanın bunu farklı şekilde lanse etmesi de çok üzücü.